Læs dagbog

Er jeg skuffet?

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 12. marts 2018 06:52


Seriøst, jeg stod op kl. 6 i går, og mine forældre kom kl. 10. Alligevel var jeg ikke helt færdig, da de kom. :) Nå, men det gik jo alligevel.

Jeg var først ved den ene bager og så ved den anden bager, og så syntes jeg også godt, jeg kunne nå at lave puls-styrke-øvelser. Men jeg havde måske glemt, hvor lang tid det tager at lave alle de der små retter til brunch, og jeg skulle jo også i bad.

Så da mine forældre kom, var kaffen ikke færdig, pølserne skulle steges, badeværelsesdøren stod åben, der var ikke lukket ind til soveværelset heller osv. osv. Jeg ved godt, det ikke betyder noget, men jeg bliver stresset, når jeg ikke er klar til tiden.

Og stressen fortsatte bagefter, for da de var gået, skulle jeg gå tur igen, steppe, cykle, se tv, rydde op, vaske op, få overblik over resten af maden i køleskabet osv. Jeg kan ikke overskue det og har ikke ro, før jeg har fået ordnet det hele. Jeg ved ikke, hvorfor det er så svært, men det roder bare ligeså meget oppe i mit hoved som i lejligheden.

Det gik lidt trægt med mine forældre. Jeg ved egentlig ikke hvorfor. Jeg havde svært ved at finde på noget at fortælle eller spørge dem om. Jeg fortalte om bogen, og min far sagde ”tillykke!”, mens min mor sagde noget om, at det da var meget godt. De spurgte til et par praktiske ting, men ellers snakkede vi ikke om det. Er jeg skuffet? Jeg ved det ikke rigtig. Jeg kunne jo bare selv have fortalt noget mere.

Jeg skrev også til C og ”lillebror”, og de var til gengæld meget begejstrede. Det samme var folk på facebook. Jeg kan mærke, at jeg har det ambivalent med at tage imod lykønskninger, for hvad nu hvis der går noget galt i processen? Jeg ved ikke, hvad der skulle kunne gå galt, men jeg spekulerer stadigvæk meget over det.

Mine underboere havde også gæster, og den irriterende hund var med. Mine forældre syntes ikke, det var så slemt med støj. Det viser bare, at det er mig, der er sensitiv. Men måske ville jeg heller ikke lægge så meget mærke til det, hvis jeg var på besøg et sted? Jeg ved det ikke.

Jeg ÅD i går. Jeg gav vel mig selv lov til det. Jeg tog ikke ret meget på, mens mine forældre var her, men bagefter steg vægten bare. Jeg havde også så mange rester. Jeg har lagt en hel del rundstykker og lidt basser i fryseren, men jeg havde ladet noget ligge, som jeg spiste, da mine forældre var gået. Og så havde jeg jo slik i skuffen også, så det løb op. Men ja, i dag kan det kun gå bedre.

Jeg skal til zumba i dag, og det gør, at jeg ikke spiser slik i eftermiddag, for jeg vil ikke have, at maven er fuld. Og når jeg kommer hjem, skal jeg have aftensmad, og så er der forhåbentlig ikke så meget plads til slik. Ja, jeg skal have lidt rigtig mad i dag, fordi jeg har rester stadigvæk. Leverpostej, pølse, røræg. Ikke nødvendigvis sund mad, men dog mad. :)

Tak for hilsener.

Mælken, nej det skal du da heller ikke – blande dig, haha. Altså jeg mener det positivt, haha. Ja, det er jo noget privat, som jeg ikke lige ønsker at dele.
Jo, min far opførte sig pænt og kiggede ikke på uret en eneste gang, haha. Han er nem at opdrage, griner.
Mange tak for din hilsen og for kage og slik. Ja, vi spiste i hvert fald godt. :) Gæt hvad de havde ved bageren i går. :) En sød lille kermitkage som jeg bare måtte købe, men det var en skuffelse, for cremen var grynet. :/ Så kan jeg lære det.

Mozemis, nej jeg tror da ikke, du ville starte en diskussion. :) Jeg ville bare understrege, at det altså ikke er så stort et beløb. Du stødte mig ikke, men jeg var bare forundret over, at du mente at vide, hvor meget jeg skulle betale.
Jeg tror ikke, jeg har nogen, jeg kan lokke med til yoga, selvom det ellers godt kunne være en hjælp. Men træningen går ellers godt, og den kommer jeg af sted til, så måske en dag jeg også finder mod til yoga.
Mange tak for din hilsen. Jeg er ked af, hvis jeg lød sur.Kommentarer fra andre brugere

Det lyder som en stressende dag. Jeg kan heller ikke lide at være bagefter når jeg skal have gæster. Jeg synes at det er svært at koncentrere sig om at få lavet resten når gæsterne kommer. Nogle gæster vil gerne hjælpe til og ofte gør det jo ingenting hvis man ikke er blevet helt færdig. For mig handler det også sommetider om hvem det er der kommer. Hvordan jeg har det med det.
Jeg tror at man kan forbygge den slags stress til en vis grad men sommetider sker det bare. Jeg håber at du får mulighed og giver dig lov til at stresse ned. Sådan dagen(e) derpå.
Og tænk, det lykkedes dig at få skrevet en bog og få den udgivet. Det er virkelig grund til at glæde sig over og nyde. Nu har jeg ikke slev prøvet det, men det kan også være at du på en måde også lige skal "komme dig" oven på det.

Skrevet af hybenhjerte, 12. marts 2018 09:58

Hej søde JHN .
Åh ja hvor jeg kender det der med man stresser når man skal have gæster . Ja der er så meget man skal nå og det hele skal være så super perfekt nærmest uanset hvem det er . Jeg stresser også altid selv rundt når jeg skal have min mor på besøg selvom jeg jo ved hun ikke forventer noget særligt . Dejligt at høre din far opførte sig ordentligt .. ellers måtte jeg jo lige snakke med ham he he


Ja jeg synes jo du er super sej med bogen men ja det er jo en balancegang og du er bange for at blive skuffet eller noget går galt det kender jeg godt . Men du er en superstjerne uanst hvad søde ven .

Jeg håber bare du har haft en rigtig god dag og he he kermitkager ja det er sjovt med dem tænker på dig hver gang jeg ser en . Bare øv at den ikke var god .. du må herind og få et par stykker søde ven .
Sender dig en god kage og lidt hygge .
Knus og tanker fra Mælken

Skrevet af Mælken, 12. marts 2018 15:25

Min søde forfatter ven;) Taaak for din hilsen her på dine dber:) Jeg må lige trække følehorn til mig, min datter er syg, min far er syg og jeg er ved at være i samme gynge:X Så jeg en snegl der fryser og håber det kun er for et par dage. Jeg ville osse ha det svært/ambivalent hvis jeg skulle fortælle alle omkring din bog, det er jo personligt "DET ER DIG" med alt hvad dit hjerte bær:) Jeg ville nok skrive, under et synonym, og bare roligt jeg kommer ikke frem med noget endnu, behandling og en fremtid kommer først ang. udgivelse. Du ved jeg blev bare grebet af stemningen. Ved det er svært med de lyde, jeg er heldig som skrevet før, for jeg bor i underetagen, hvor kun regneorme kan få boogie woogie kroppen, let´s dans:) Baby!:)

Men Husk dine hørebøffer ven, og skrig i puden, eller kald på krigertøzen så komme hun og banker dem alle sammen..*S*

Jeg skal op til psykiateren i morgen, pyha det river i hjertet men skal jo...uden skal et negativ ord, lærte vi i gruppeterapi, og nu for jeg tvangstanker :X

Jeg håber du har en god dag/aften og vær sød ved dit jeg, smukke - kæmpe knusssser og taaak for roser:)

Juze.

Skrevet af juce, 13. marts 2018 18:10