Læs dagbog

Tankevækkende

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 12. april 2018 07:03


Det var en fin og rolig dag i går.

Det gik godt i fitnesscenteret, hvor jeg var næsten to timer.

Det var også hyggeligt på værestedet. Vi havde møde, og så fik jeg hjælp af eleven til noget. Bagefter fik jeg nada igen. Jeg bliver med det samme døsig og kan mærke det fysisk, så jeg håber, det også kan hjælpe mig psykisk. Jeg kan tydeligt mærke, når der bliver sat nål i ”misbrugspunktet”. Det kunne jeg også, da jeg fik nada for nogle år siden. Det gør ondt. Tankevækkende.

Og også tankevækkende at det er svært at skulle sidde stille i 45 minutter og ikke lave noget andet. Herhjemme skal jeg hele tiden lave noget. Se tv, læse et ugeblad, sidde ved computeren, spise. Bare at sidde og være, det er svært. Så skal jeg i hvert fald have hørebøfferne på, så jeg er sikker på ro.

Jeg blev på værestedet bagefter og kiggede på, mens nogle spillede kort. Det var hyggeligt. Det gør også, at jeg jo kommer senere hjem, og så spiser jeg ikke så meget. På en eller anden måde har jeg ikke ligeså meget behov. Det er bare ekstra bonus.

I dag skal jeg træne og på værestedet og ind og klippes. Så går den dag også.

Jeg har købt en eltandbørste, men jeg synes godt nok, den er svær at bruge. Jeg tror ikke, jeg får børstet tænderne godt nok, så jeg bruger stadig den anden som supplement. Jeg synes, det er vanskeligt at komme helt ud i siderne, og jeg bryder mig ikke om, at den snurrer, altså at jeg kan mærke strømmen, eller hvad man skal sige. Til gengæld kan jeg godt lide fornemmelsen bagefter. Jeg håber, jeg lærer det med tiden.

Tak for hilsener.

Mælken, kan du heller ikke lide at ringe til nogen? Ja, jeg synes, det er svært, men jeg prøver at sige til mig selv, at det er noget pjat. Tak, jeg håber også, at det løser sig med bogen.
Ja, jeg har brug for ordentlig næring med al den motion, jeg får. Det er sgu for dumt, men jeg kan ikke se mig selv ud af det lige nu.
Nej, du er heller ikke inde og skrive hver dag, men du har ret, bare vi har det godt, så er det jo fint nok. Vi skal jo også kun bruge det, når vi har brug for det. Jeg vil også altid være din ven, og jeg er glad for, at vi har hinanden. Jeg tænker også på dig, når du ikke skriver og håber, at du er ok. :) Selv tak fordi du skriver til mig. :) Du kan tro, jeg værdsætter det!
Kan du have det godt, tak for din hilsen og mange krammere tilbage. :)

Juce, åh det ville også have været uoverskueligt for mig at skulle have fikset det med nettet. Jeg hader også sådan noget. Det skal bare fungere. Men godt at du fik god hjælp til det. Jeg håber, det fungerer igen nu. Ja, det gør det jo nok, når du kunne skrive til mig, haha.
Puha, det må være træls med de hedeture om natten. Jeg sveder om natten, men har ikke deciderede hedeture. Mit værste problem er irritationen. Jeg håber, jeg kan få nogle andre hormoner eller blive sat op i dosis, for det er frustrerende at være ”sur” hele tiden. Ja, jeg vil prøve alt, også hormoner. :)
Ja, det er træls med det slikmonster, men nogle dage går det heldigvis bedre. Det må jeg jo tage med mig.
Ja, det er jo min bog, og den skal ikke være med stavefejl. Så tror folk, at jeg ikke kan stave, det ville være pinligt. Tak for ros. Jeg håber, det hele kommer til at gå godt. Jeg er meget spændt. :)
Åh, det er da træls for dig, at du stadig er syg. Ja, det er da længe nu. Jeg kender også flere, der har været syge ad flere omgange. Det har været en hård vinter, men lad os håbe, at foråret vil hjælpe på det. Jeg ønsker dig god bedring!
Ja, nogle gange er det nemmere at skrive, eller vi har mere brug for det. Du har også været her længe, har du ikke? Jeg er glad for depnet, men jeg har ikke samme desperate behov som i starten. Men jeg er glad for jer. :)
Jeg kan altid bruge dine kommentarer! Så mange tak for din hilsen og pas nu godt på dig selv og bliv rask også, ikke! Kram til dig!

Mosi, jeg tænker også på dig. :) Ja, det har været en lang vinter, men det er godt at mærke solen og lyset nu. Du har ret, så vil vi gerne ud. Jeg er også mere ude nu, og jeg kan mærke, at jeg ikke er så træt om aftenen mere. Jo, jeg har haft travlt med bogen, men jeg tror også bare, jeg ikke har så meget behov for at skrive dagbog mere, som jeg har haft. Men nej, jeg forsvinder ikke helt. :) Jeg er også glad for at kende dig. :)
Ja, der skal altså være styr på bogen, og jeg vil ikke have stavefejl i den. De sagde, at den nok vil blive udgivet til august, men jeg ved ikke, om det holder. Men jeg tænker, at når det er gået så godt med at redigere fra begge sider, altså rimeligt hurtigt, så holder tidsplanen jo nok. Tak for de pæne ord. Det er lidt grænseoverskridende at skulle åbne op overfor alle nu, men jeg håber, det bliver en god oplevelse.
Jeg er mest tryg ved min egen læge, så jeg er egentlig bare glad for, at hun ikke har sendt mig til gynækolog, og når hun kan få hjælp af en, så går det jo nok. Jeg er faktisk ikke klar over, om man så får menstruation i pausen, men jeg håber det ikke. :)
Ja, jeg tænker jo også, at det må være motionen, der giver mig det fine blodtryk. Det er i hvert fald rart, at det er i orden. Men bare dit er under det normale, så er det jo godt nok?
Ja, jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre ved det sukker. I går fik jeg meget mindre slik, men ikke noget ordentlig mad til gengæld, og så dur det jo heller ikke. Det føles lidt håbløst.
Haha det lyder hyggeligt med et hvil på sofaen med alle dyrene omkring dig. Men hvor var den sidste hund? Gider den ikke sofahygge? :)
Tak for din hilsen og god dag, og du får lige en krammer også ligesom de andre. :)Kommentarer fra andre brugere

Hej søde JHN .
Jeg skulle lige undersøge hvad det der Nada er .. kendt det ikke lige men det er åbenbart noget med nåle i ørene?? .. Det er da godt hvis det hjælper dig søde ven du skal bare have det rigtig dejligt .

Nej jeg kan ikke lide at ringe .. jo til min mor og familien kan jeg sagtens men ikke til fremmede det hader jeg .. Jeg bliver altid stresset over det ha ha selvom de jo slet ikke kan se en ja det kender du vel godt .
Ja jeg kan heller ikke lide en elektrisk tandbørste ha ha der er vi meget ens .. Ja men manden har en men den bruger han kun herhjemme ikke når vi er på ferie der har han en almindelig med.

Ja godt vi har hinanden til at støtte og opmuntre og lave lidt sjov ind i mellem . Ja vi skal bare skrive når vi har lyst til det .
Jeg tænker tit på dig især hvis jeg ser en frøkage ha ha .. mmm guf ..
Jeg håber du har haft en dejlig dag og pas nu godt på dig selv søde ven .
Knus og tanker fra Mælken

Skrevet af Mælken, 12. april 2018 15:57

Hej JHN og tusinde tak for kram og din søde hilsen , dejligt , du får lige et tilbage :) tak fordi du tænker på mig :)

Jeg har godt nok tænkt lidt over, hvad nada var , jeg troede, at det var en mddagsret hehe , så idag fik jeg forklaringen :) det har jeg aldrig hørt om før . Jeg tror da på, at det kan gavne din psyke , når du bliver så rolig og afslappet af det., det hænger jo sammen det hele :)

Pyha, at du ikke dropper helt ud af din dagbog :) selvfølgelig skal du bare skrive efter dit behov og det er vel helt naturligt, at det svinger :) du er jo meget mere udadvendt nu og snakker med flere i din hverdag og så er behovet måske ikke ligeså stort længere , du har jo nok at se til fortiden ven :) det er jo bare så godt og positivt :)

Jeg fatter simpelthen ikke , hvordan du kan holde dig oprejst og have al den energi til alt din motion , når du næsten ikke får noget ordentlig mad at spise . Jeg ville jo blive svimmel og skidt tilpas :( du må virkelig prøve at anstrenge dig for at få et ordentlig måltid hver dag ven , du skal jo kunne holde til det i længden også . Det kommer af et godt hjerte og bekymring for dig , for ellers vil jeg jo ikke blande mig i det . Men det virker jo som om, at du har det ok og er sund og rask , så måske kan du tåle det ;)

Jeg har aldrig prøvet en eltandbørste og har heller ikke lyst til en , jeg tænker ligesom dig ;)

Der skal da være helt styr på bogen :) nu har du gjort sådan et stort stykke arbejde med den og gjort dig umage , så skal hun da ikke forringe det . Jeg glæder mig så meget til at købe din bog og stå med den i hænderne og ikke mindst at læse den :) ja, det må være lidt grænseoverskridende, at alle kender ens historie , men respekt for det :)

Jamen så er det jo fint, at det er lægen, der står for hormonbehandlingen :) det må jo være ligeså godt, at hun konsulterer en gynækolog :) jeg tror, at det er meningen, at du skal have en blødning i pausen , det syntes jeg, at jeg har læst . Nu må du se, hvad lægen siger .

Ja, det er SÅ hyggeligt , når dyrene kommer og putter på dynen , og grunden til , at de sidste ( hund og kat, jeg har jo 6 dyr nu) ikke var der er , at det kniber med pladsen hehe , de kan ikke alle være der på en gang , de må skiftes hehe ;) jeg håber du har haft en god dag :) solen har skinnet hos mig, men det er meget blæsende . Kh mosiSkrevet af Mosi123, 12. april 2018 17:34