Læs dagbog

Snak

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 12. august 2017 08:09


Efter at have taget mod til mig hele formiddagen fik jeg snakket med M i går. Jeg var ærlig omkring det med vægten, og vi fik en god snak om det. Vi aftalte, at i næste uge, hvor hun ikke er der, må jeg ikke tabe mig, og jeg skal have morgenmad og et andet, sundt måltid hver dag mandag-fredag. Det var mig, der fandt ud af, hvad vi skulle aftale. Jeg håber, jeg kan holde det. Jeg tror godt, jeg kan holde det med måltiderne, men om jeg kan lade være med at tabe mig, det ved jeg ikke. Jeg må heller ikke få ekstra motion.

Ja, jeg må gøre noget. Jeg må prøve på at tage ansvar. Men jeg kan åbenbart ikke finde ud af det selv. Det fylder så meget, det med vægten, og det er svært at gå med alene.

Nå, men det var sådan nogenlunde ok på værestedet. Der var lidt uro ind imellem, men også stille stunder og gode snakke. Der er bare nogle af dem i bofællesskabet, der er ret barnlige. Det er sjovt, for der var en anden bruger, der sagde det til mig den anden dag. Ja, jeg er helt enig og har ofte selv tænkt på det. Nå, men ja, sådan er det.

Jeg var kun en time i fitnesscenteret. Jeg havde det lidt skidt med det, men ja, jeg var der jo i hvert fald. Jeg fik også gået nogle ture og brugt kondicyklen. Og ja, så fik jeg støvsuget. Hurra. :)

I nat vågnede jeg kl. 2 og kunne bare ikke falde i søvn igen, fordi jeg havde sådan en uro i kroppen. Irriterende.

I dag vil jeg også tage kort i fitnesscenteret, men ellers har jeg ingen planer. Gåture. Vasketøj. Åh ja, mine træningsbukser er kommet hjem, så dem skal jeg hente.

Jeg har ikke tabt mig yderligere siden i går. Jeg er egentlig ked af det, men prøver samtidig at tænke, at det jo er godt. Jeg kan bare ikke forstå det, for jeg spiser ikke særlig meget. Men jeg spiser stadigvæk det forkerte, så måske det er derfor.

Tak for hilsener.

Mælken, ja det fylder alt for meget med den støj. Men problemet ligger hos mig, det ved jeg jo godt. Ej okay, jeg synes godt, de kunne opdrage på både hund og børn, men ja, jeg burde nok være mere tolerant. Måske er det også fordi, der er andre ting, der fylder, at jeg lader mig selv blive så påvirket af det. Ja, jeg må arbejde med det.
Ja, det er svært med vægten, men måske det bliver bedre en dag. Nu har jeg lavet en aftale med M igen, så håber jeg, at det hjælper.
Kermitkager hjælper på mange ting. Ja, hvis jeg kunne få dem her, så ville jeg bruge dem til alle mine problemer. Haha. Ja, jeg vil gerne til kermitkagelæge, haha. Ja, vi kan godt lave lidt sjov med det, det hjælper også. Jeg har i øvrigt fundet en slags erstatning for kermitkagen. Det er en hindbærtop, det er også godt, men dog ikke ligeså godt som frøen. :)
Kan du også passe godt på dig selv og mange tak for din hilsen! Kram til dig!

Mosi, tak for kram og et stort kram tilbage! :) Det hjælper i hvert fald at skrive om tingene, og det gjorde, at jeg fik snakket med M om vægten.
Ja, jeg tror også, det hænger sammen det hele, og at jeg nemmere bliver irriteret, fordi jeg ikke har det godt på andre områder. Vægt og ja, overgangsalder. Jeg er glad for, du siger, at du nok også var blevet irriteret over hunden.
Ja, jeg er nemlig bekymret for, om jeg kan styre vægten, eller om det ender med, at jeg taber mig for meget. For jeg sagde jo også tidligere, at jeg bare skulle ned på 64 kg, fordi det var min idealvægt. Tak for din bekymring. Jeg kan ikke lide, at nogen bliver bekymrede, men jeg er glad for din omsorg. Tak for alle dine søde ord! Jeg værdsætter det meget! M og jeg havde en god snak, så jeg håber, jeg kan holde vores aftaler. Der er to retninger, der skriger indeni mig og hiver i mig. Min fornuft på den ene side og så trangen til at tabe mig på den anden. Angsten for at tage på. Lysten til kontrol, ja. Men jeg må finde en vej ud af det, for det dur jo ikke. Det er en interessant tanke, om det er fordi, her er noget, jeg kan kontrollere selv, uden at min mor kan blande sig. Det kan godt være, det ubevidst spiller ind også. Tak for den. Ja, jeg skal lære at passe bedre på mig selv. Tak igen for kram og omsorg!
Du er så god til at få lavet det, du skal. Men ja, jeg kan godt forstå, at med jeres dyr så kræver det noget rengøring. Jeg fik også endelig støvsuget. :)
Det bliver så dejligt for jer at komme til Nice. Jeg håber, I får en fantastisk tur! Ja, måske kunne I tage madkurv med op på toppen. Jeg kan ikke huske, hvor stort et område det er. Der er sådan en plads, hvor man kan gå rundt og kigge ud. 28 grader, aaaahhhh!!!! Haha. Ja, det er jo rigtigt, at ældre mennesker har det sværere med varmen. Men tænk, hvis jeg er så gammel allerede, at jeg skal tænke på det, haha.
Nej søde ven, hvor må det have været hård for dig med din mor. Det er da godt nok nogle grimme ting, hun har sagt til dig! Puha! Jeg kan da SÅ godt forstå, at du tog en pause fra hende. FLOT at du sagde fra!! Og så havde hun ikke engang tænkt sig om under pausen, men beskyldte dig for at være skyld i hendes sygdom. Ej, men altså. Det gør mig ondt på dine vegne! Hvor er du et stort menneske, at du kunne acceptere hendes undskyldning og være der for hende den sidste tid. Det må alligevel ikke have været nemt. Hold da op! Jeg er glad for, du ringede til kræftens bekæmpelse, så du kunne få afkræftet, at det var din skyld. Din mor har godt nok været værre end min. Det må have været rigtig svært for dig. Men det er godt, at I fik noget tid sammen igen, inden hun døde, er det ikke? Nu får du også en stor krammer af mig!
Jeg er SÅ glad for dine hilsener, og jeg synes bare, det er dejligt, at du skriver meget. :) Det er så hyggeligt og rart. Jeg vil savne dig, når du tager på ferie! Mange tak for din hilsen og kan du også passe godt på dig selv!

Cecilie, ser du også kryb nogle gange? Det gør jeg også i perioder. Så ser jeg edderkopper, selvom der ikke er nogen. Væmmeligt. Men ja, det skal nok passe, at det er pga noget stress. Så må du huske at passe godt på dig selv!
Jeg er blevet mere morgenmenneske, end jeg har været. Tidligere, da jeg havde det rigtig skidt, kunne jeg sove til kl. 12-13 stykker, men nu er jeg forholdsvis tidligt oppe. Men hjemmevejleder kl. 8 er nu alligevel meget tidligt. :) Ja, du havde da en travl dag, kan jeg se. Forhåbentlig kunne du også slappe lidt af.
Hvor dejligt at din muskelmasse var vokset, og at fedtprocenten var faldet. Sådan skal det jo være! Flot at du var ærlig overfor træneren, og dejligt at du er så tryg ved hende. Det skal nok blive en god samtale. Ja, fortæl hende om spiseforstyrrelsen, så hun ved, hvad hun har med at gøre. God idé!
Jo, det er da en rigtig god start, at du fortalte hjemmevejleden om alle vejningerne. Flot!
Min vægt toppede på 104 kg. Nu vejer jeg godt 56 kg, men jeg skal ikke længere ned, for så bliver jeg for tynd. Du skal nok komme under 100 kg, du har jo viljen til det! Måske skal du tage det små skridt ad gangen?
Det lyder spændende, at du også har skrevet din historie ned. Ja, det er da noget nemmere for nye mennesker at få lidt at vide om dig så. Jeg håber også, at jeg kan være med til at fortælle en historie om psykisk syge, men jeg kan jo godt tvivle på, om nogen vil udgive den, når den engang er færdig. Nu må vi se.
Ja, jeg har snart fået pension i 10 år. Får du også pension? Jeg er 49 år, så jeg er jo en del ældre end dig. :)
Ja, jeg har haft det forfærdeligt i mange år og også været selvmordstruet. Jeg har aldrig været indlagt, da jeg altid har modsat mig det. Okay, det må være svært for dig med Asperger. Der foregår jo meget socialt, som kan være svært at aflæse, ja fx ironi, som du siger. Det må være hårdt for dig ind imellem så. Den med struktur kan jeg godt genkende. Jeg håber, at din hverdag fungerer nogenlunde så?
Jo, jeg fik faktisk snakket med M i går. Det gav mig lige et spark at få skrevet om det herinde. M og min tidligere læge ved godt, at jeg vejer mig mange gange. De ved også, at jeg gerne vil tabe mig mere. Jeg er egentlig meget ærlig omkring mine tanker. Problemet er bare at få gjort noget ved det. Men nu håber jeg, at det hjælper lidt igen. M er rigtig god at snakke med.
Tak for din støtte og søde ord. Kan du have en god weekend. Måske skal du slappe lidt af i dag?Kommentarer fra andre brugere

Hej JHN
Jeg håber at du har haft en god dag indtil videre.
Ja jeg ser edderkopper og myrer overalt.. Op af væggene i sengen, på gulvet osv.. Det er et tegn på at jeg er overanstrengt..
Jeg fik ikke slappet meget af igår men det vil jeg idag.. Der er noget som hedder sanse festival i min by med en masse boder.. Jeg har været en lille tur dernede men øv regnvejr.
Der kommer musik senere.. Et band der spiller Gasolin numre.. Det vil jeg ned og høre..
Ellers har jeg ingen planer idag..

Det er bare så sejt at du har tabt dig så meget.. Det er jo nærmest en halvering af din vægt.. Jeg synes godt nok at der er langt til at komme under 100.. Men må jo tage og lave nogle delmål.. Jeg tænker 5 kg af gangen.. Hvad tænker du om det?
Jeg er enormt stædig og viljefast så jeg skal nok nå mit mål engang..

Jeg får ikke pension.. Det tror jeg heller ikke at jeg kan når jeg er så ung som jeg er.. Jeg er på noget der hedder ressource forløb.. Det betyder at jeg skal i nogle praktikker som skal afklare om det er flex job eller ordinært arbejde jeg skal tilbage til.
Det er lidt skræmmende at tænke på at ens liv er i nogle andres menneskers hænder..

Jeg har mine udfordringer i hverdagen, men jeg klarer mig da... Jeg havde det meget værre førhen.. Jeg boede med en kæreste, han havde to børn fra tidligere... Jeg elskede de to børn højt men kunne ikke magte dem når jeg ikke engang kunne magte mig selv... Mine selvmordsforsøg blev for meget for kæresten og han slog op under en indlæggelse.. Det var enormt hårdt men siden da er det bare gået fremad... Jeg ser heldigvis ofte børnene fordi jeg snakker med deres mor..har du børn?

Super flot at du tog snakken med M..det er det første skridt at være ærlig..

Jeg vil slutte for nu..
Ha en dejlig dag
Knus Cille

Skrevet af cecilie123, 12. august 2017 14:00

Hej JHN :) hvor blev jeg bare glad for at læse, at du tog mod til dig og fik fortalt M om vægten , så flot :) det skal du altså ha' ros og kram for :) det lyder som nogle fornuftige aftaler og ja, så må du sgu ind i kampen og holde dem , det kan du godt :) du har gjort det før :) jeg skal nok skubbe til dig ;) du skal ikke længere ned i vægt , du er rigelig tynd nu !

Jeg håber, at du faldt godt i søvn igen ovenpå uroen . Jeg kan nogle gange ha' det sådan om dagen . Jeg ved ikke om det er overgangs gener eller stress ?

Yes , du fik overstået støvsugningen :) jamen, så er det jo bare at slappe godt af i weekenden, når der ikke er flere pligter :)

Rigtig mange tak for din søde hilsen tilbage JHN :) det er ikke mange jeg har fortalt om min mors og mit forhold ud over min familie, der har oplevet det på første parket . Det er helt rart at høre dig sige, at du også syntes, at jeg har stået på mål for en del aggressioner fra min mors side . Mine brødre mener jo, at hun var været misundelig på mig , men det forstår jeg bare ikke, at en mor kan være på sit eget barn . Hun har jo ikke haft det godt, når hun sagde sådan , hun var jo syg også psykisk . Ja, vi fik 5 gode år sammen før hun tog sit liv . Tak for din omsorg og kram , du er sød :)

Åh, du skulle da næsten med til Nice hehe :) ja, 28 grader , det klarer jeg nok lige især ovenpå den her møgsommer ;) den der plads på toppen ligger den i modsatte ende af stranden i forhold til den gamle bydel ?

Jeg syntes, at jeg engang har læst , at spiseforstyrrelser handler om kontrol , at kroppen kan man kontrollere, når man syntes, at man er uden kontrol i sin ydre verden , hvis det giver mening ?

Nu håber jeg, at du tager ansvar og holder dine aftaler med M :) sig, hvis jeg kan hjælpe dig , det gør jeg hellere end gerne :) pas nu på dig og ha' en god lørdag aften :) og jeg kommer da også til at savne dig , det var sødt sagt :) jeg er her lidt endnu , jeg rejser jo først på fredag ;) kh mosiSkrevet af Mosi123, 12. august 2017 19:31