Læs dagbog

Hold nu op

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 12. november 2017 08:25


Jeg HADER at samle møbler! Nå! Men jeg fik samlet de tre reoler i går, puha. Den første tog lidt tid, fordi jeg er så dårlig til at læse brugsanvisninger. Den var egentlig enkel nok, men jeg bruger nok lidt længere tid på det end så mange andre. Og nogle af skruerne var virkelig irriterende og ville ikke ”hænge sammen”, så der er to steder, hvor der er et lille mellemrum. Og så slog jeg et søm i bagpladen for langt ude, så der kom et hul ind i reolen, ha. Ja ja, men det ses ikke, når der kommer bøger og ting i. De sidste to reoler tog ikke så lang tid, men jeg brugte alligevel næsten to timer i alt.

Nå, så fik jeg tømt de gamle møbler og båret dem i kælderen. Hold da op, den ene reol var uhandy, så det var med fare for at falde ned af trappen, men det gik med bitte små skridt. Jeg fik også støvsuget der og sat de nye reoler derind, men længere nåede jeg heller ikke. Jeg mangler virkelig meget endnu. Men det gør ikke noget. Det er godt at have noget at lave.

Men jeg var også 1 time og 20 minutter i fitnesscenteret, gik 5 km, cyklede 20 minutter, skiftede sengetøj, vaskede tre maskiner, lagde tøj sammen, tog lys, mediterede, lavede hjemmeøvelser og læste og rettede lidt mere på bogen. Så jeg fik da lavet lidt alligevel.

Jeg er i tvivl om så meget i hobbyrummet lige nu. Hvor skal hylderne sidde i reolerne. Hvordan skal jeg få sorteret i mine ting, så jeg ikke har så meget lort (!) derinde. Skal jeg sælge nogle af mine hobbyting – og hvorhenne. Hvordan skal jeg holde orden derinde. Jeg går sådan og kigger lidt derind, tænker og går så ud igen. Men det kommer vel på et tidspunkt.

Jeg gad godt have det mere enkelt, fordi jeg har en idé om, at så ville det give lidt ro i hovedet også. Men altså fx har jeg en del gavepapir, og det hele kan ikke stå i den gamle gulvvase, jeg har det i, men jeg kan jo ikke bare smide gavepapir ud. Det ville jo være spild af penge. Men skal noget af det så stå i vasen og resten et andet sted, og hvor? Og jeg har mange andre ting også, hvor jeg tænker, at jeg godt kunne smide noget ud, men ville jeg så savne det? Jeg tænker godt nok meget, og det er måske slet ikke nødvendigt. Måske løser det sig bare.

Ja, og meget typisk for mig så gjorde jeg mig jo unødvendige bekymringer i går, for det var slet ikke så slemt med underboernes gæster. Da jeg kom hjem fra fitnesscenteret, var de her med børn og hund, og den gøede lidt, men så gik jeg i bad og gik to ture, og da jeg kom hjem, var de væk igen. Jeg tænkte så, ”åh, hvad nu hvis et af børnene og hunden er blevet her”, så jeg gik og lyttede efter hunden, men der var ingenting. Så kunne jeg dufte mad, og jeg tænkte, ”de kommer garanteret og spiser aftensmad også”, men det gjorde de heller ikke. Altså bekymringer til ingen verdens nytte. Jamen, så hold dog op med det?? Helt ærligt! Faktisk var der så stille i går aftes, at jeg blev helt bekymret for, om der var sket noget dernede, men jeg kan høre dem nu, så det er der nok ikke.

Så ja, det endte med at blive en ok dag. Der var endda et tidspunkt, hvor jeg var næsten glad. Bare sådan ud af det blå.

Eneste minus var, at jeg får ondt i ryggen af at lave sådan noget reol-noget. :) Men ja, det går jo over igen.

Jeg spiste også for meget, selvom jeg havde masser at lave. Det er nok også fordi, jeg har sådan faste ting, jeg gerne vil spise i weekenden, og så kommer der nogle gange også lidt oveni, og så løber det op. Og så kunne jeg ikke stoppe i går aftes, men gik ud og hentede mere (og mere), selvom jeg havde børstet tænder.

Jeg lå og tænkte, da jeg skulle sove. Hvad hvis jeg dør i nat. Hvem vil så finde mig, hvem kommer til min begravelse osv. Det er underlige tanker, der pludselig dukker op. Eller måske er det meget normalt, jeg ved det ikke.

I nat vågnede jeg pludselig ved, at mavesyre løb op i halsen. Jeg satte mig op med et sæt. Puha, hvor var det væmmeligt. Jeg hostede, og det sved i halsen. Ubehageligt. Så tænker jeg igen – hvorfor gør jeg det her? Hvorfor byder jeg min krop det? Jeg har ikke noget svar. Jeg ved det ikke.

I dag skal jeg motionere og så ordne lidt mere i hobbyrummet, men ellers skal jeg ingenting. Jeg vil tage det stille og roligt, så kommer der nok styr på det på et tidspunkt.

Mælken, ja nu er der ikke mange par tilbage i ”Vild med dans”. Jeg har hele tiden holdt med Iben Hjejle, men jeg ville da ønske, at Thomas Evers kunne have nået finalen. :)
Nej, jeg er meget krævende, for jeg vil gerne bo i fred, men jeg vil heller ikke bo langt fra byen. Det er ikke nemt. :)
Jeg har også gået efter lejligheder uden overboere siden dengang med svalegangen. :) Det lyder som om, I har fundet den perfekte lejlighed. Det lyder rigtig hyggeligt med få lejligheder og grønt område og indkøbsmuligheder tæt på. Og endda mulighed for motion også, haha. Super! :) Ja, det er altså vigtigt at kigge sig grundigt for, og selvfølgelig især når det er en ejerlejlighed som jeres. Man kan jo altid være uheldig med naboerne, men når man har tænkt ligesom jer, at der kun skulle være nabo til den ene side, så er man jo godt på vej.
Måske er du også mere overbærende mht naboer, fordi du bor i Kbh? Altså det ved jeg ikke, om man kan sige, for det er selvfølgelig personligt, hvor støj-sart man er, men jeg forestiller mig bare, at man er tvunget til at være mere overbærende, når man bor i en virkelig stor by? Altså, der er jo nok en del støj udenfor lejligheden også? Men måske ikke lige der, hvor I bor så? Det er da virkelig godt. Jeg er glad på jeres vegne!
Mange tak for dine søde tanker. Og tak fordi du fortæller. Det er hyggeligt at høre noget mere om dig og om, hvordan du bor. Nu kan jeg skabe nye billeder inde i hovedet, haha. Kan du passe rigtig godt på dig selv og slappe godt af i dag!Kommentarer fra andre brugere

Hej JHN :) så godt gået med de reoler :) det klarede du sgu flot :) det skal nok blive rigtigt pænt , når du kommer på plads derinde :) Du havde da også en meget produktiv dag med alt det du nåede :) jeg håber, at det indvirkede på din søvn :)

Du må kigge på, hvad du skal have stående i reolerne før du indstiller hylderne . Hvis du har flere småting så kan du evt købe nogle kurve og have stående. Du kunne jo godt sortere i alt dit gavepapir , så du kun har det du bruger og forære resten ( gavepapir / hobbytingm.m) til værestedet , en børnehave , fritidshjem eller plejehjem , så de kunne få glæde af det :) det gælder nemlig om at holde det enkelt , det letter gevaldigt :) nogle gange kommer de gode ideer først , når du bruger rummet og ser, hvor det er praktisk at have de forskellige ting stående :)

De der tanker om døden gør jeg mig også ind imellem . Jeg tænker nogle gange , at hvis jeg faldt død om i morgen så fik mine mænner sgu travlt med hus og dyr og få ryddet alt mit tøj, sko og tasker af vejen for der er sgu meget hehe , så det ville blive hårdt for dem , så forhåbentlig holder jeg lidt endnu ;) jeg vil gerne gøre det nemt for mine efterkommere og begravelse ønsker jeg på ingen måde , det er bare fra kølerummet til forbrændingen hehe , det er jo bare affald ;) jeg syntes kun, at det giver mening med en kirkelig begravelse , hvis man er troende og det er jeg/vi ikke . Jeg tror, at det er meget normalt at have de tanker engang imellem i vores alder .

Flot arbejde med bogen også :) der er jo bogmesse i Bella centret , næste år er du måske med og signerer bøger :) jeg håber sådan får dig , at et forlag vil udgive den ovenpå dit store arbejde :)

Det var da en væmmelig måde at vågne på med mavesyren :( ja, du må sgu passe på dig selv ven :) jeg syntes jo, at det går lidt bedre med slikket , at du styrrer det lidt bedre :) du ved , hvad du ikke skal gøre for bedre at kunne kontrollere indtaget :) jeg savner overhovedet ikke sukker mere , jeg er helt clean nu hehe ;) utroligt, at jeg har tabt så mange kilo , jeg måtte også vejr mig flere gange for at tro på det ;) bare jeg ikke er syg , tænkte jeg :( så denne weekend har jeg spist rigeligt med mad og fået risalamande hehe , for at se om jeg tog på , og det gjorde jeg heldigvis , pyha :)

Jamen, jeg kan heller ikke lide te eller kaffe , så det var også nyt for mig med teen , men den smager sørme godt og så har den så mange helbredende fordele, at jeg bare måtte forsøge det :) nu er den fast på mit skema hehe :)

Jeg tror ikke, at jeg nåede en dyt uden min to-do liste :) jeg elsker struktur på dagen og for børn og dyr er det en nødvendighed for at de trives , så mange år med den har gjort , at jeg er blevet meget struktureret :) men jeg kan også godt være impulsiv :)

Ha’ en rigtig god søndag med motion og oprydning i hobbyrummet :) ja, du når det nok, det løber ingen vegne ;) kh mosi

Skrevet af Mosi123, 12. november 2017 10:42

Hej søde JHN .
Ja det lyder hårdt det med at samle reoler . Ja stressende og man får sved på panden he he . Gratis motion . Men du klarer det jo nok og får det jo overstået lidt af gangen .
Det er ikke sjovt det der med at gå og stresse over noget der så slet ikke sker . Sådan havde jeg det jo også når skrigeungen var ude så reagerede jeg hver gang der kom en bil eller nogen på trappen pyha det var ikke sjovt . Men godt det gik meget bedre end du frygtede søde ven . Du fortjener fred og ro det kan du sige til dem med hilsen fra Mælken ha ha .

Nu bor jeg jo ikke helt inde i København men lidt udenfor og der er nu ikke meget larm her heldigvis . Har engang boet på Nørrebro .. pyha der var larm hele tiden 24 timer i døgnet . Jeg boede lige ud til indkørslen til en motorvej det var hårdt .
Her er der stille og roligt også selvom der er en vuggestue og børnehave tæt på men dem kan vi slet ikke høre fordi vi bor oppe og længst væk fra hovedvejen.
Ja jeg er dybt taknemlig for vores lejlighed det er alt hvad jeg har drømt om . Men jeg forstår dig så godt med alt det stress med naboer og larm og unger der skriger det er et helvede især når man har det skidt .

Jeg sender dig alle de bedste tanker og håber du har haft en god stress fri dag . Måske har du hygget lidt om dig selv og set lidt tv uden larm og skrigende unger .
Knus og mange tanker fra Mælken

Skrevet af Mælken, 12. november 2017 15:24

Jeg våger min pels skønne kvinde:) du har som moi angst over ting der burde være ligegyldig som du skriver;) men forstår godt det med dine naboer, måske du også har stress over de før har larmet? JHN altså den reol jeg kan lige se dig ryge på r... fordi du vil det selv!;) så fy haaa. Du er meget selvstændig ulige mig, der er dependent. Syntes du fik lavet en masse, og dejligt du har overskud til din bog, jeg er stolt af diiig, og bare gi dig tid, men du lyder som om det går godt så jeg smiler på dine vegne;)

Og Tudsinde gange taaak fordi du har overskud til at skriver til mig;) jeg ved ikke det med venner:X magter ikke at ha dem i IRL det er for overvældet, kan ikke holde fast i forskellige mennesker, og det er lige så svært herinde men det ved du. Jeg skal nok tage medicinen og prøve at gøre det rigtige, trækker lige vejret...

Du skriver om det ekstra slik, jeg google ædeflip;) da jeg havde kastet en masse chit ind i munden- men prøv at læse det hvis du for tid ok:) Jeg er glad for min mor i dag købte ind til den suppe, ved godt jeg har nævnt det før, men nu sker der noget. Så jeg håber at komme ned i vægt, men du for trænet ret så meget så din forbrænding er nok meget bedre end min, så hold fast søde og kæmpe knussssssssss

Juze.

Skrevet af juce, 12. november 2017 20:34