Læs dagbog

Jeg kan ikke være det bekendt

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 13. april 2018 06:32


Dagen startede fint i går. Jeg var ”kun” 1½ time i fitnesscenteret, men det var jeg godt tilfreds med, for jeg skulle også nå at gå tur og steppe, inden jeg skulle på værestedet.

Det var rigtig hyggeligt på værestedet. Der var ikke så mange brugere, så det var nemmere at snakke, og vi fik også grint. Det er dejligt.

Jeg skulle ned og klippes, men gik hjem først og var bare hjemme i et kvarter. Men jeg nåede at blive i virkelig dårligt humør, fordi underboerne skændtes højlydt, så jeg kunne høre noget af det, de råbte til hinanden. Seriøst, de er 85 og 89! Nå, men det må de selvfølgelig selv om, men hvorfor skal alle naboerne inddrages? Jeg bliver sgu stresset af det, og jeg synes, det er grænseoverskridende.

Det var dejligt at få vasket hår og blive klippet. Det trængte også.

Så gik jeg hjem og gik derefter i Føtex. På vej derned var jeg svimmel, og da jeg nåede derned, rystede mine ben voldsomt. Jeg skulle hjem og cykle, og det gik da også fint nok, men da jeg så gik og ryddede op bagefter, havde jeg det skidt igen.

Jeg gik og tænkte, at det er synd for min krop, at jeg giver den så dårlig næring, når den er så dygtig og arbejder så hårdt for mig. Det er ikke en ordentlig belønning at give den slik og boller. Jeg kan ikke være det bekendt.

I dag skal jeg tidligt i fitnesscenteret, men jeg kan kun nå at være der en time eller lidt mere. Jeg tager tidligt på værestedet i dag, og bagefter skal jeg ud til mine forældre og have eftermiddagskaffe. Min mor og jeg skal jo en tur til Åbenrå på et tidspunkt, og vi skal have aftalt en dato. Vi skal bare have en overnatning, men det skal jo planlægges. Min mor tager på ferie i næste uge, så det passer også godt med, at jeg så lige har besøgt min far, så jeg ikke behøver, mens min mor er væk. Jeg er ikke god til at tage derud mere, når min mor ikke er hjemme.

Nå ja, nada det er en slags øreakupunktur. Der er 5 forskellige punkter i øret, hvor det virker på forskellige ting. Fx er der altså et misbrugspunkt, og der er også noget med lever osv. Jeg kan ikke huske dem alle. Og så får man også en nål i panden, som er for tankemylder. Første gang kunne M næsten ikke få nålen ind der, fordi jeg havde så mange tanker. Ja, det virker både fysisk og psykisk. Jeg kan mærke det fysisk, fordi jeg bliver døsig og træt, og jeg håber, den psykiske virkning kommer snart. Jeg fik nada også for nogle år siden hos en anden personale, men der kunne jeg ikke mærke det nok, syntes jeg. Jeg håber, det hjælper mere denne gang.

Tak for hilsener.

Mælken, smiler ja jeg skulle have forklaret, hvad nada er. Ja, det er øreakupunktur, og jeg håber også, at det hjælper. Det er et godt tilbud, de har på værestedet. Det er billigt, og der er en del, der benytter sig af det.
Ja, jeg kender virkelig godt det med at ringe til fremmede. Jeg hader også at skulle ringe til mine venner, men min mor kan jeg også godt ligesom dig. Ja, det er underligt, for som du siger, kan de jo ikke se en. :)
Ja, hvis min tandlæge ikke sagde, jeg skulle bruge en eltandbørste, så gjorde jeg det ikke. Jeg synes, den er ubekvem og meget besværlig. Men der er du enig, kan jeg se. :)
Ja, det er virkelig dejligt at kunne skrive til hinanden og lave lidt sjov. Det hjælper altid. Haha, ja men det skal være de rigtige kermitkager. Jeg håber, det er de gode, I har i Kbh, når de nu laver dårlige her på Fyn, haha. Nej, det var kun her sidste gang. I gamle dage var de gode. Åh, drømme drømme, haha.
Kan du også passe på dig selv og mange tak for din hilsen!

Mosi, selv tak fordi du tænker på mig. :) Jeg håber ikke, du føler dig forpligtet til at skrive ofte, bare fordi jeg skrev det med dagbøger og kommentarer. Du skal bare skrive, når du har overskud, ikke. Så gør jeg det også. :) Ja, der kan være mange årsager til, at behovet er mindre, men nej, jeg stopper bestemt ikke helt. Det er hyggeligt, og depnet har hjulpet mig i mange situationer, især da jeg havde det rigtig skidt.
Haha ja, nada kan da godt lyde som en middagsret. Gad vide, hvordan den så ville være. Det lyder udenlandsk. :) Ja, det er nåle i ørerne. Ja, det hænger nemlig sammen, så jeg håber også, de kan hjælpe mig i denne omgang.
Jeg forstår faktisk heller ikke selv, hvordan jeg kan klare mig på slik, når jeg bevæger mig så meget. Måske vænner kroppen sig til det? Jeg så engang på tv en kvinde, der levede af chips. Hun spiste ikke andet. Alle ”måltider” var chips. Og hun havde det også fint. Men jeg kan jo godt mærke, at jeg bliver træt i kroppen og får det skidt ind imellem, bliver oppustet og kvalm og får sådan en ”kunstig” følelse, hvis det giver mening. Ikke sådan en mæthedsfornemmelse, men sådan en følelse af at jeg kan mærke alle de der kunstige tilsætningsstoffer. Jeg kan faktisk ikke være bekendt at tilbyde min krop det. Ja, jeg ved bestemt, at du siger det af et godt hjerte, og jeg værdsætter det, tak! Jeg håber, at jeg en dag kan få den vendt rundt. Ja, min læge siger, jeg er sund, så det er selvfølgelig positivt, men jeg er alligevel også selv bekymret ind imellem.
Ja, jeg har virkelig lyst til at droppe den eltandbørste igen, men jeg må jo hellere give den en chance. Hvis det ikke var fordi, tandlægen siger, at jeg kan risikere at blotlægge det hele en dag, når jeg bruger en rigtig tandbørste, så havde jeg droppet den. :/ Jeg kan godt forstå, du heller ikke vil bruge en.
Tak, ja det er meget spændende med bogen, men samtidig også nervepirrende på en måde. :)
Ja, med de hormoner, jeg får lige nu, får jeg også menstruation, men lægen sagde (da jeg startede på dem), at når der var gået et år, kunne jeg gå over på nogle, hvor jeg ikke ville få menstruation mere. Så hvordan det virker, hvis jeg skal have en anden slags, ved jeg ikke. Jeg må afvente og se. Jeg håber ikke, jeg skal have menstruation i flere år endnu, hvis jeg skal fortsætte med hormonerne.
Ja, jeg tænkte også, at der måtte mangle et par katte den anden dag, da du lå på sofaen, men katte er mere ”uberegnelige”, er de ikke? Jeg mener, man kan ikke altid vide, om de vil putte sammen med en, kan man? Hunde de vil næsten altid putte og klappes, synes jeg, men måske de også kan finde på at trække sig? Jamen, kan de så finde ud af, at det skal gå efter tur, haha? Puffer du så den ene hund ned og tager den anden op? :) Det lyder i hvert fald hyggeligt. :)
Mange tak for din hilsen og pas godt på dig selv.Kommentarer fra andre brugere

Hej søde JHN .
Det er da øv at dine underboer skændes uanset alder men jeg tror ikke lige man tænker på naboerne når man skændes .. Det kan jo desværre ske alle steder kender det godt .

Det er altså ikke godt du har det så skidt og så alligevel skal motionere .. Din krop skriger jo på ro og du piner dig selv .. ja jeg har så ondt af dig at du ikke kan finde lidt ro og pleje dig selv.
Jeg håber så meget du får det bedre for du har jo ret i at det ikke er godt for din krop men du KAN jo ikke stoppe er jo ikke fordi du gør det for sjov .

Jeg takker fordi du fortæller mig om nada ha ha jeg har en veninde der hedder Nada og kom til at tænke på hende da du skrev om det .. men det lyder da godt selvom det lyder smertefuldt uha nåle .. jeg bliver helt bleg nu ha ha ..

Jeg sender dig bare alle de bedste tanker og fred og ro og nogen af de gode kermitkager .. ja jeg tror jeg springer kage over i dag he he .. skal vist bare købe ind og så have lidt god mad i aften .
Jeg hepper på dig og ja du skal bare læsse af her og komme ud med det hele jeg håber det hjælper dig .
Knus og mange tanker og nu er det weekend søde ven og vi sender naboerne ud i haven så du får fred og ro .
Knus fra Mælken

Skrevet af Mælken, 13. april 2018 10:40

Hej JHN :) tak for dine altid søde hilsner :)vi skriver når vi har overskud , helt enig , det er en aftale :) jeg har ellers ikke det helt store overskud fortiden :( de svingende hormoner er ved at drive mg til vanvid nogle gange , så jeg følger jo meget med i dine erfaringer med behandling . Nogle gange er jeg sgu lige ved at smide håbdklædet i ringen og be’ om nogle hormoner , jeg tager også gerne de kunstige hehe ;) jeg lider ikke af de der hede/svedeture men af svingende humør :( jeg kan græde, le og skælde ud indenfor en time OMG :(

Jeg syntes, at det er en rigtig god måde, at tænke på, at det er synd for kroppen, hvid man ikke behandler den ordentlig :) det er jo ens gode ven som man skal være god ved :) måske det kan hjælpe dig at tænke sådan .

Skal I nu på tur igen dig og din mor :) sikke hyggeligt , det gik jo rigtig fint sidst :) jeg kan ikke forstå, at du ikke prøver at besøge din far, når han er alene ? Det kunne jo være, at det blev hyggeligt og I kunne få snakket lidt om nogle andre ting end når din mor er der ;) jeg havde det også sådan med min far , at det føltes lidt akavet , når vi var alene ,men hvor er jeg glad for alle de gode stunder vi havde alene sammen da min mor døde .

Det lyder spændende med nada :) jeg må læse lidt mere om det :) måske akupunktur også er godt for overgangsalderen ;)

Kan du ikke bare lade være med at børste dine tænder for hårdt , købe en blødere tandbørste ? Men nu har du jo selvfølgelig købt den elektriske , du skal nok lære den at kende :)

Jamen de dyr der kommer først får jo pladsen hehe ;) de kan godt narre hinanden , så en springer ned så der bliver en ledig plads f.eks ved at gå hen til vinduet og gø af noget , så den anden hund kommer hen og se, hvad der sker og vupti , så bliver pladsen snuppet ;) kattene gør noget af det sammen , hvis en der ligger på dynen går hen og får vand eller foder, så bliver pladsen optaget af en anden , så sådan går det på skift ;) men det er ofte de samme , der kommer først :) det er SÅ hyggeligt og afstressende at ligger der på sofaen

Skrevet af Mosi123, 13. april 2018 19:57

Forsat: med dyrene på dynen :) nu er x-factor jo slut , hvad mon så er på programmet om fredagen ? Ha’ en rigtig god weekend JHN :) vi skrives ved i næste uge ik :) kh mosi

Skrevet af Mosi123, 13. april 2018 19:59