Læs dagbog

Hvis bare

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 13. november 2020 08:25


Nå, så fik jeg set lejligheden på 92 m2. Den var faktisk fin. Der var den fedeste altan, altså som i FED! Den var stor, og den var lukket, så jeg ikke fik højdeskræk, selvom det var på 2. sal. Selve lejligheden var også fin. Der var to pæne stuer, soveværelse og et pænt køkken. Eneste minus var badeværelset, som var lille og slidt. Men det er jeg jo vant til her (men netop derfor kunne jeg jo også godt tænke mig et bedre badeværelse). Vaskekælderen var meget trang, men det kunne måske have fungeret.

Den lå i en 3 families ejendom, så der var ikke mange naboer. Og den lå på en sidevej til en ret trafikeret vej, men på selve sidevejen var der bare stille. Modsat her hvor jeg har meget trafikstøj.

Ja, men jeg måtte jo sige nej til den, for jeg har ikke råd. Det må jeg jo bare indse. Jeg sagde bare, at mavefornemmelsen ikke var der, for jeg ville ikke sige, at jeg havde set den, selvom jeg godt vidste, jeg ikke havde råd.

Men hvis bare jeg havde haft flere penge, så havde jeg nok sagt ja til den. Ja, det tror jeg. Det var ikke fordi, jeg tænkte ”WAUW”, men altså lejligheden var pæn og rummelig, og som sagt altanen var virkelig god! Ja, jeg havde nok gjort det, og jeg havde nok også glædet mig til at skulle flytte. Men jeg må også være realistisk, ikke.

Jeg tænker meget på lejligheden, men samtidig tænker jeg, at der jo nok er mange lejligheder derude, som er virkelig pæne og har virkelig gode altaner, og som jeg heller ikke har råd til, men som jeg jo altså bare ikke har set. Men hvis jeg havde set dem, så var der måske dem, jeg drømte om. Det er jo bare tilfældigt, at jeg lige har set den her, så nu må jeg bare slå den ud af hovedet.

Men det giver da et håb om, at der kan komme noget, jeg kan lide, selvom det virker lidt håbløst ind imellem.

Ja, jeg må droppe det her i hvert fald. Ærgerligt!

Der var en annonce i den lokale avis om en lejlighed, og jeg ringede. Da jeg hørte, hvor den lå, sagde jeg nej tak, men da jeg havde afsluttet samtalen, fortrød jeg. Typisk mig. Nå, men jeg ringede altså op igen og sagde undskyld, men om jeg kunne se den alligevel. Han var meget flink, og det kunne jeg sagtens. Så den skal jeg se i morgen. Ja, området hvor den ligger, jeg ved ikke rigtig. Det har et lidt dårligt ry. Men nu ser jeg den. Det sker der jo ikke noget ved.

Jeg synes også, det giver en god energi at se på noget, for ellers føler jeg bare, at jeg er gået helt i stå. Jeg bliver nødt til at skubbe lidt på mig selv, så jeg ikke bare opgiver på et tidspunkt.

Min kondicykel er kommet, og den er god. :) Så forsøgte jeg at skille den gamle ad, så jeg kunne få den i kælderen, men der var en ledning med noget hårdt indenunder, som jeg bare ikke kunne få klippet over. Jeg gik ned til underboen og spurgte, om han havde noget værktøj, jeg kunne låne, og han gik med det samme i kælderen og fandt en bidetang. Det virkede, og jeg takkede mange gange. Så tænker jeg, at de jo ER flinke. Altså der var ingen betænkningstid, han strøg med det samme ned for at finde noget, og han er jo næsten 92 og har problemer med vejrtrækningen, så det var pænt af ham. Så i går, da jeg havde besøg af C, skændtes de dernede, og så blev jeg sur igen. :)

Tak for hilsener.

Chloe, ja det var godt nok en stor lejlighed, og nok også for stor til mig. Altså jeg ville da gerne have noget mere plads, men jeg skal jo også have råd, ja. Men ja, jeg ER lidt desperat og vil virkelig gerne væk herfra. Huslejen var 5500 + forbrug, og det er jo rimeligt nok for 92 m2, men fordi den er så stor, ville jeg ikke kunne få særlig meget i boligstøtte.
Haha, jeg måtte grine, da du skrev, at den forhåbentlig var afskyelig. Ja, bare den havde været det, smiler. Men nej, den var nu fin. :) Ja, jeg tænker også, at det er godt for mig at se udbuddet, og hvad jeg kan få for mine penge (og hvad jeg ikke kan få!). Jeg tror, du har ret i, at der er mange, der bare tager ud for at kigge lidt, så de er jo nok vant til det, men jeg havde nu alligevel lidt dårlig samvittighed. Det var en lidt egoistisk handling, når jeg nu godt vidste, at jeg ikke havde råd til den.
Der må godt snart ske noget godt, hvis clairvoyanten skal få ret. :) Jeg spurgte i øvrigt zoneterapeuten i forhold til Tarotkort, og vi aftalte at gøre det næste gang, den 1. december. Så nu tænker jeg, at jeg skal finde nogle gode spørgsmål, så jeg kan få nogle klare svar.
Tak for din hilsen! :)

Skovtrolden, ja jeg ville også være villig til at spare noget mere, hvis det var en helt igennem fantastisk lejlighed, men på den anden side vil jeg jo også gerne kunne leve og kunne nogle ting, så den er lidt sådan både-og. Jeg vil gerne kunne have råd til en ny vaskemaskine, hvis den går i stykker, og jeg vil gerne kunne få en ny kondicykel eller lignende. Og det ville jeg ikke kunne, hvis jeg skulle give 2400 kr. ekstra hver måned. Men det var nu en fin lejlighed, så det er ærgerligt, men ja, jeg må være realistisk.
Ja, jeg drømmer også virkelig meget, og jeg har tænkt meget på den her lejlighed, og om der virkelig ikke var mulighed for at spare et eller andet sted, men jeg synes bare ikke, jeg kan finde det nogen steder. Men drømmene kan man jo ikke tage fra os, og måske går de i opfyldelse på et tidspunkt. Tak fordi du synes, det var ok at tage ud at se den.
Og tak for din hilsen. :)Kommentarer fra andre brugere

Hej JHN .
Øv ja det er surt det ikke lige var den lejlighed du skulle bo i men godt du alligevel fik set den . Jeg håber så meget for dig du snart finder den rigtige lejlighed det rigtige sted men ja det er mega svært og når man bare vil væk så gør man alt man kan .
Jeg har desværre ikke så meget at byde ind med lige nu da jeg har ligget hele natten med en rigtig voldsom migræne.
Men jeg ved selv hvordan det er at bo et sted hvor man har det skidt. Når man så som os er ekstra sensitive så gør det bare ikke livet meget nemmere .
Jeg er da glad for du har fået en god ny kondicykel der virker og du fik hjælp af din underbo ( selvom de larmer for meget he he) .

Jeg håber du får set vild med dans alene og uden larmende underboer ellers må du komme herind og se det ... nå nej det går nok ikke hvis jeg er syg men det er tanken der tæller he he .

Jeg sender dig de bedste tanker og håber du ellers har det godt søde ven . Knus og tanker fra Mælken

Skrevet af Mælken, 13. november 2020 11:51

Kære JHN

Det er spændende med den "nye" lejelighed!

Haha… kan ikke lade være med at grine over dit lettere ambivalente forhold til Hr. Underbo! Når man er rasende på en person og så pludselig oplever en anden - mere positiv - side af samme, så får man jo vildt dårlig samvittighed!

De er sikkert flinke nok… men det betyder bare ikke, at deres larm ikke er dybt belastende (desværre)!

Skændes de hver dag eller hú? Det lyder jo helt håbløst!

Kh
Chloe

Skrevet af Chloe, 16. november 2020 18:01