Læs dagbog

Gad vide?

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 14. marts 2018 06:50


I mandags bevægede jeg mig over 4½ time. Fitness, zumba, step, kondicykel og gåture. Jeg kunne mærke, at min krop var træt, og den summede om aftenen. Jeg måtte også gå i seng 19.45, udmattet. Men det var på den gode måde. Jeg tog 34000 skridt i mandags, det er rekord.

Jeg er glad for at bevæge mig, men jeg har svært ved at finde en balance. Jeg føler ikke, det er godt nok, hvis jeg ikke har bevæget mig mindst 3 timer på en dag.

I går var jeg træt i kroppen, og jeg hang meget i sofaen om eftermiddagen. Det betød også, at jeg havde god tid til at (over)spise. Så det gjorde jeg! Det eneste fornuftige, jeg spiste i går, var havregryn om morgenen.

Jeg er træt af min vægt, men jeg formår ikke at gøre noget ved det. Jeg håber, det bliver bedre til sommer, hvor jeg kan komme mere ud.

Mit hjerte hamrer af sted, og jeg tror, det skyldes al den sukker. Jeg ved det ikke. Jeg havde også ondt i brystet i går, men jeg tror, det er muskelspændinger.

Gad vide, om jeg en dag lærer at passe bedre på mig selv? Jeg træner og bevæger mig meget, og det er jo positivt, men jeg ødelægger det så bagefter med alt det slik og kage. Det er ikke nemt. Det er som om, der er en kraft indeni mig, der bestemmer, at jeg skal spise. Som om det ikke altid er mig, der har kontrollen. Det er frustrerende.

I går snakkede jeg med den kvinde i fitnesscenteret, der også har bestemte maskiner. Det var meget hyggeligt. Jeg er blevet meget bedre til sådan noget. Bare for nogle år siden ville jeg ikke have kunnet gøre det. Der er altså sket en udvikling, og det er jeg meget taknemmelig for. Måske der også stadigvæk kan nå at ske fremskridt på andre fronter.

Tak for hilsener.

Hybenhjerte, ja du har ret i, at det kommer an på, hvilke gæster man har, om man nødvendigvis behøver at være færdig, inden de kommer. Jeg kan slet ikke koncentrere mig om at snakke med gæsterne, hvis jeg ikke er færdig, især når det er mine forældre, for jeg føler, det skal være perfekt, tror jeg. Men ja, det går jo alligevel.
Ja, jeg tror også, at det med bogen sidder i mig, og jeg har svært ved at give slip på tankerne omkring det. Jeg håber bare, at det kommer til at gå godt.
Mange tak for din hilsen og mange gode tanker til dig og din familie!

Mælken, ja hvorfor er det lige, at det skal være så perfekt, når man får gæster. Jeg tænker jo ikke selv over det, hvis værterne ikke er færdige, når jeg kommer på besøg. Men med en selv er det åbenbart noget andet?
Ja, jeg er meget bange for, at noget går galt med bogen, men jeg krydser fingre for, at det hele går godt. Tak for dine søde tanker.
Ja, jeg tror også, at jeg må en tur til storbyen for at få en ordentlig kermitkage, haha. Sikke noget, og jeg blev ellers så glad, da jeg så dem ved bageren. :)
Mange tak for din hilsen og kan du passe på dig selv!

Juce, dejligt at høre fra dig. :) Træls med al den sygdom, jeg håber da snart, at I er over det. God bedring til jer alle sammen.
Ja, jeg har det også svært ved at skulle udgive bogen, og alle kan ”se mig”, men jeg har nu besluttet at stå ved, at det er mig. Jeg havde ellers også tænkt på det med at skrive under mit eget navn, men nu gør jeg det. Jeg forstår godt dine tanker omkring det. Ja, jeg forstår da også så godt, at du blev grebet af stemningen, men en dag bliver du parat til at udgive din bog også, og så er jeg sikker på, at forlagene står i kø. :) Du skriver godt! Men ja, det er vigtigt, at du får det godt først, det er så rigtigt.
Ja, jeg bruger også mine hørebøffer lidt mere de her dage, og det hjælper også, men jeg ville SÅ gerne bo et sted, hvor det ikke var nødvendigt.
Jeg håber, det går rigtig, rigtig godt ved psykiateren! Du skal nok klare det, selvom jeg ved, det er svært for dig.
Selv tak for alle dine søde ord. Jeg værdsætter meget dine hilsener! Så mange tak for denne også og kan du nu passe på dig selv!Kommentarer fra andre brugere

Hej søde JHN.
Det er altså også vildt meget du træner hele tiden det er da klart du bliver træt ind i mellem . Ja det er svært det med at træne og så gå hjem og bare æde .. sjovt nok sådan havde jeg det også dengang jeg trænede .. Jeg knoklede i fitnesscenteret og så købte jeg en pizza med hjem ha ha ... flot nok .

Jeg håber bare du har en god dag søde ven . Ja og at der ikke er nogen der stresser dig det er slet ikke sjovt når man ikke rigtig kan slappe af . Ja vil jo bare det bedste for dig .
Knus og frøkager fra Mælken

Skrevet af Mælken, 14. marts 2018 13:13

Kære JHN :) endelig langt om længe en lille hilsen herfra mig :) jeg har savnet dig ;)

jeg har simpelthen været så energiforladt og haft stor ubalance indeni , så nu overvejer jeg også om , der ikke skal ske et eller andet ang de hormoner :( jeg har slet ikke været forbi nettet , har bare slappet af ;)

jeg kan læse , at du til gengæld har været aktiv:) været ude at spise med dine forældre , haft dem hjemme til brunch og fået så meget motion, at jeg slet ikke kan følge med hehe :) 34.000 skridt JHN HOLD DA NU OP :) hvor er du bare imponerende :) jeg beundrer dig virkelig for din viljestyrke på det område :) jeg magter ingenting fortiden , kun pasning af hus og dyr ;)

Ja, det er ærgerligt med det over forbrug af slik og kager :( du behøvede ikke at motionere halvt så meget , hvis du kunne begrænse dig til en ugentlig slikdag , men jeg ved godt, at der er stærkere kræfter på spil end du selv kan kontrollere . Du kæmper sgu din kamp med det , respekt for det . Det er jo tydeligt , at du trøster dig lidt , syntes jeg , du har brug for det i spidsbelastninger , når noget går dig på eller du har følt dig stresset . Det er ikke nemt :(

Ja, du udvikler dig og arbejder målrettet , syntes jeg :) du er blevet meget mere social ik :) du øver dig jo også :) så flot :)

Jeg er spændt på at høre, om du har hørt mere fra forlaget ? Hvad er planen nu ? Jeg er simpelthen så stolt af dig hehe :) det er sgu stort JHN :) det tænker jeg da også, at dine forældre må være , de er måske bare lidt nervøse for, hvad du har skrevet om dem i bogen ;)

Ha’ en rigtig god fredag aften og her må der slikkes for det er min slikdag hehe ;) i morgen er det din ;) kh mosi

Skrevet af Mosi123, 16. marts 2018 17:55