Læs dagbog

På tide

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 14. maj 2020 08:22


Jeg har stadig ikke hørt fra clairvoyanten. Det er spændende at høre, om hun siger det samme som ham, jeg skrev til i ugebladet. Det kunne være sjovt, hvis hun også sagde, at jeg flytter indenfor et halvt år. Så ville jeg måske tro på det?

I går snakkede vi igen om det med at flytte på værestedet, og en nævnte en udlejer, som jeg godt kendte, men ikke havde tænkt på at skrive mig op hos. Jeg kontaktede vedkommende, og han sagde, at det nok blev svært at få noget hos ham, hvor der ikke var støj, da det mest var i byen. Jeg fik dog hans hjemmeside, og den har jeg faktisk været inde på tidligere, men uden at vide at det var ham. Nå, men den kan jeg da holde lidt øje med. Måske kommer der alligevel noget, jeg kan bruge.

I dag vil jeg gå ned til en anden udlejer, som vist ikke har så mange lejligheder, men som jeg længe har tænkt på at skrive mig op hos. Så må jeg se, om der er en mulighed hos ham.

Ja, der sker da lidt igen. Det var også på tide. Jeg har været gået lidt i dvale her under corona.

Jeg trænger virkelig til at komme væk herfra og prøve noget nyt. Der skal noget ny energi til. Og apropos eneri så føler jeg faktisk også, at der er en god energi omkring flytteplanerne lige nu. Jeg føler, at jeg virkelig gerne vil det.

Samtidig svinger jeg meget mellem, ”der kommer helt sikkert en god lejlighed til mig”, og ”jeg finder aldrig noget, der opfylder mine behov”.

Ja, jeg ved ikke. Jeg kræver virkelig meget. Jeg har mange ønsker til en ny lejlighed. Der skal være stille, der skal gerne være altan, jeg skal kunne have vaskemaskine og tørreplads på badeværelset, og jeg vil gerne have et ekstra værelse til mine motionsredskaber.

Det er mange ønsker.

Hvor mange mon kan gå i opfyldelse?

Jeg er så bange for at gøre noget, jeg vil fortryde. Men M sagde til mig, at hvis man ikke vover noget, så sker der jo heller aldrig noget. Så står man bare stille. Det er rigtigt. Jeg må bare prøve at kaste mig ud i noget. Jeg er alt for forsigtig.

M sagde også, om det ikke kunne være rart med lidt liv omkring mig, hvis jeg nu flyttede tættere ind til byen. Vi snakkede nemlig om en lejlighed, der er ledig inde i midtbyen. Ikke en jeg har råd til, men sådan generelt. Jeg kan godt se, hvad hun mener med liv, men jeg ved også, at jeg nok ville have det svært med støjen fra caféer og butikker osv. Men jo, jeg kan også godt lide at kigge på andre mennesker. Jeg er bare bange for, at jeg aldrig ville finde ro.

Men ville jeg finde ro nogen steder, det er jo spørgsmålet. Aller helst ville jeg have det bedre med støj, for så kunne jeg jo bo hvor som helst.

Der er et område i byen, hvor jeg godt kunne tænke mig at bo, fordi jeg tror (uden at vide det), at der ikke er så lydt, da det er nybyggeri. Der er også en lejlighed ledig lige nu. Problemet er, at den er alt for dyr. Jeg ville skulle finde 2000-2500 kr. hver måned, og så meget overskud har jeg ikke på en førtidspension. Det er ærgerligt, for jeg tror, jeg kunne blive glad der.

Men jeg er også kommet i tvivl om nybyggeri, for jeg har hørt, at noget af det er i beton, og det skulle også give problemer med lyde. Jeg ved det ikke.

Men jeg var ked af det, da jeg fandt ud af, at selv med ekstra boligstøtte, ville jeg ikke have råd til det.

Jeg kan jo kun blive ved med at lede, og det gør jeg også. Og så må jeg prøve at holde modet og humøret oppe. Nogle dage er begge dele helt nede, og så er jeg sikker på, at jeg skal bo her resten af mit liv. :/

Tak for hilsener.

Chloe, ja jeg ved ikke, om jeg kan stole på en clairvoyant gennem et ugeblad. Jeg ønsker, at han får ret, men ja. Jeg glæder mig til at høre fra den anden clairvoyant, og så må jeg se, om hun er enig med ham. Men jeg tror godt, der kan gå lidt tid, inden hun svarer. Ja, jeg håber da ikke, at jeg skal vente et halvt år, men på hendes hjemmeside står der, at f.eks. en telefon-clairvoyance har en ventetid på en måned. Så jeg regner med noget i den stil.
Ja, det er nok dyrt at gå til en clairvoyant. Hende her er ikke så dyr, synes jeg, men det er jo også kun gennem mail. Hun tager vist også en del mere for personlig rådgivning. Jeg må se, hvad hun kan uden at møde mig. Jeg tror nu, at nogle psykologer er dygtige nok, men ja, dyre er de godt nok. Jeg betalte næsten 1000 kr. for en time hos hende, jeg gik hos for et par år siden.
Ja, der er forskel på at være almindelig nysgerrig som nabo og så at stå med hovedet helt inde i mit kælderrum for at se, hvad jeg har derinde. Det irriterer mig. Det kommer da ikke ham ved, hvor meget rod jeg har derinde.
Tak for din hilsen! :)

Juce, ja det var den clairvoyante fra ugebladet, jeg fik svar fra, men den anden (som jeg har betalt) har jeg ikke hørt fra endnu. Jeg håber, hun kan sige et eller andet positivt, som jeg også tør at stole på. Ja, hvis underboerne ville flytte, ville det da være rart, men så kommer der selvfølgelig bare en ny, og hvem er det så. :/ Jeg skal simpelthen finde ud af at leve med støjen, men det er godt nok svært.
Jeg håber, dit humør bliver bedre, når du er færdig med at trappe ned i medicin. Det er jo ulideligt at have det så skidt. Men der er noget at glæde sig til med baby på vej. :)
Ja, havearbejde, det er virkelig træls! Jeg kan godt lide at slå græs, men ukrudt, det er bare nedtur. Og det gror og gror, og jeg synes ikke, jeg når nogen vegne, og pludselig er det vokset mig over hovedet, næsten bogstaveligt talt! Men du er da også flittig i haven, det læser jeg ind imellem. Er du alene om at arbejde derude?
Jeg elsker også puslespil, og jeg har købt 3 under corona. Det giver lidt ro, synes jeg. Du lægger også mange. :)
Jeg synes, det er svært med BoligPortal, fordi jeg skal melde mig ind for at få kontakt med udlejerne. Og så skal jeg melde mig ud igen for at undgå at blive ved med at betale. Eller også skal jeg melde mig fast ind, så jeg altid kan se udlejerne, og det overvejer jeg. Så kan jeg altid tage kontakt, og jeg kan komme ud at se mange lejligheder.
Det er SÅ dejligt at komme på værestedet igen! :)
Ja, den nysgerrige underbo, han er godt nok irriterende. Jeg er da også nysgerrig, men i går, da jeg gik forbi deres åbne dør ind til lejligheden, der stillede jeg mig jo heller ikke op og gloede ind. :/
Alice, sikke et fint mormor navn. :) Min hed Dagmar, og jeg tænker altid på hende, når jeg får Dagmartærte, haha.
Tak for din hilsen! Jeg håber, du får det bedre!