Læs dagbog

Bliv voksen

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 15. april 2019 06:23


Lørdag var egentlig en okay dag. Jeg fik den til at gå rimeligt godt med motion, hjemmeøvelser, oprydning, vasketøj, shopping osv.

Jeg spiste ikke mere, end jeg plejer i weekenden, men alligevel blev jeg voldsom kvalm og sov dårligt om natten som så ofte i weekenden. Ja, jeg lærer det åbenbart ikke.

Søndag var jeg voldsomt rastløs, kedede mig, gik til og fra alting, spiste virkelig meget og var frustreret over underboerne.

Så ja, en blandet weekend. Men jeg overlevede den. Det er måske bare det, jeg skal tænke på. At jeg jo klarer det, selvom det kan være frustrerende at være i.

Men er det sådan, livet skal være? Sådan overlevelse. Ja, livet er jo en blanding af godt og skidt, og sådan er det for alle, det ved jeg godt. Jeg ville bare ønske … ja, jeg ved ikke, at det ikke var en overlevelse, men også med sådan en grundlæggende glæde over at være i live. Sådan har jeg det bare ikke. Jeg kan have gode dage, men en glæde ved at være i live … nej, ikke rigtig.

Ja, det er den samme sang …

Og nu er det snart påske, hvilket betyder mange lukkedage på værestedet, og jeg er bange for, jeg kommer til at kede mig og blive rastløs, og at jeg så vil spise for meget. Jeg vil ikke tage på i påsken, det vil jeg bare ikke.

Det er også den samme sang … vægt, spisning, angst for at tage på, forsøg på kontrol, frustration når det ikke lykkes. Ja …

Men nu er der da i hvert fald 3 dage, hvor der er åbent, og hvor jeg kan få nogle forhåbentlig gode timer til at gå, så jeg kan være glad (gladere) og ikke spise så meget.

Og så skulle det jo blive godt vejr i påsken, så jeg kan jo gå i haven og få noget lavet der og også gå nogle ekstra ture. Det skal nok gå, det skal det bare.

Jeg er ærligt også meget påvirket af, om underboerne nu skal have gæster eller overnattende børn eller hunde. Jeg tror, mit liv ville være bedre, hvis jeg ikke skulle bekymre mig om naboer og støj. Men måske ville jeg bare finde noget andet at være frustreret over så. Jeg savner bare stilhed så meget. Eller rettere, at jeg selv bestemmer, hvornår der skal være stille.

Jeg synes, livet er svært. Er jeg den eneste? Nej, nok ikke. Men skal jeg bare tage mig sammen og blive voksen, eller hvad skal jeg stille op mon. Indse at det er sådan, det er. Livet er udfordrende. For alle, ikke bare for mig. Ja, jeg skal nok bare blive voksen.

Jeg er lidt opgivende lige nu. Lidt ked af det. Men jeg håber, det bliver en god dag alligevel.

Kirae, tak for din hilsen. Ja, det gælder om at huske de gode dage. Det mindede du mig om for nylig, så det vil jeg prøve at tænke mere på. Håber du har det godt!Kommentarer fra andre brugere

Kære søde JHN du har det med støj bare på en anden måde en jeg håber du overlever underboen syntes du kæmper bravt med din vægt syntes du har en til dens til at slå dig selv oven ihovedet da du gør motionen ret meget .jeg er meget stolt af de ting du gør .livet er en kamp med overlevelses instinkt men det er det der gør vi gerne vil være mennesker på godt og ondt .jeg sad pluselig og blev glad for de ting jeg har arvet fra mormor og morfar og farmor og farfar dog lærte jeg ikke min farfar at kende han døde endu end sov men tror jo på et liv efter døden .min far kalderdet fantasy bliver rasende det er min tro den skal han ik ødlægge lige som jeg tror på menneskene i drømende livet er spændene på mange områder kan nå at udvikle sig lige som du kan søde mange knus fra kirae🌺

Skrevet af kirae2002, 15. april 2019 08:10

Endu en sorg farfar

Skrevet af kirae2002, 15. april 2019 08:11

Hej JHN .
Ja jeg ville lige sende dig en hilsen i dag søde ven . Ja du har meget at slås med det ved jeg men heldigvis er der også gode dage ind i mellem . Ja og solen skinner selvom det er koldt udenfor .

Det må være hårdt hele tiden at være på vagt og holde øje med om dine underboer laver det ene eller andet .. Ja ved selv hvordan det er da jeg boede med en skrigeunge under os .. det er et helvede ikke mange andre forstår .

Ja ville virkelig ønske jeg havde noget klogt at sige ha ha men ejg er bare tom i dag har ikke noget overskud .. ja jeg forstår dig bare så meget når det hele kører i tomgang .

Men du får en hel kurv fyldt med gode dage og gode minder søde ven og hold ud det bliver meget bedre i morgen .
Knus og tanker fra Mælken

Skrevet af Mælken, 15. april 2019 10:05