Læs dagbog

Den samme gamle sang

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 16. april 2018 06:55


Jeg gav los i går og spiste og spiste bare. Jeg tænkte ja, nu får jeg (næsten) tømt slikskuffen, og så må jeg starte forfra mandag – igen. Min vægt er igen oppe omkring de 59 kg, ligesom lige efter nytår. Det svinger hele tiden med de 2 kg op og ned.

Det ville også være fint nok, hvis jeg var tilfreds med at veje 58-59 kg, men det er jeg bare ikke. Jeg føler mig fed. Min mave er oppustet. Men det er den pga. alt det sukker, jeg fylder den med.

Nå, men i dag og i morgen skal jeg have ristet rugbrød med avocado-hytteost pålæg. Det er da en start. Så må jeg se, hvordan det kommer til at gå.

Ja, det er den samme, gamle sang. ”Nu skal jeg spise ordentligt, nu skal jeg spise mindre slik, nu skal jeg tabe mig”. Jeg skriver om det samme, men det er altså det, der fylder.

I går fik jeg læst lidt for engang skyld. Jeg læste Hella Joof færdig. Papmaché-reglen. Den er nu meget sjov og klog på mange punkter. Hun skriver om mange af de samme tanker, som jeg også selv har. F.eks. om livets uretfærdighed som man må prøve at give slip på. Og om taknemmelighed.

Jeg fik også læst videre i bogen om Kronprins Frederik. Jeg sad egentlig længe og læste og hørte musik. Der var ingenting i tv om eftermiddagen, så det var en god anledning.

Mælken, tak fordi du hepper på mig. Ja, der er kun mig til at ændre på spisningen, og måske magter jeg det bare ikke lige nu, jeg ved det ikke. Men det har jo gået skidt i lang tid, så måske er jeg også bare lullet ind i en eller anden dårlig vane. Nu spiser jeg ordentligt i dag, og så må jeg jo se.
Haha, griner – jeg kan lige se det for mig, lægen der jagter dig rundt med en kæmpe stor nål i hånden, haha. I dine øjne i hvert fald, haha. Ej, det er jo ikke sjovt for dig at være bange for nåle, men du er god til at beskrive scenen, så jeg lige kan se den for mig, haha. Nej, så skal du nok ikke have nada, så ville du da nå at få det rigtig dårligt, for der skal man have 11 nåle i i alt. :) Ja, der er jo nogle, der bare er bange for det, og det er jo slet ikke rart. Der er jo situationer, hvor man ikke kan undgå nåle. Så det må være slemt for dig. Men godt at du alligevel blev vaccineret!
Jeg åd bare slik og kage og en bolle i går, men det er også okay i weekenden. Men ja, i dag håber jeg som sagt, at jeg kan spise mere fornuftigt. Tak for dine tanker, min ven!
Og mange tak for din hilsen og kan du også passe godt på dig selv!Kommentarer fra andre brugere

jeg har hørt/læst (både fordi jeg engang var så opsat på at tabe mig og fordi min datter nu har anorexi) at det er hovedmåltiderne der er centrale. Både hvis man vil tage på og tabe sig. Du er god til at lave madplaner. Det skulle forresten være helt naturligt at kroppens vægt svinger med 2 kg. Men du ved det sikkert allerede. Jeg selv er slet ikke diciplineret med måltider når mine børn ikke er hos mig men hos deres far. Så synes jeg at det er meget svært. Men jeg ved at det er vejen frem.

Skrevet af hybenhjerte, 16. april 2018 08:07

jeg vil også sige at jeg synes at du gør det rigtigt godt. giv dig selv et klap på skulderen fra mig. Sejt du!

Skrevet af hybenhjerte, 16. april 2018 08:08

Hej søde JHN .
Ja det er da godt nok øv du slet ikke kan få styr på det med maden. Men der er jo nok en grund til det som du måske ikke selv lige kan se eller føle ja det er bare et gæt .
Ja op på hesten igen eller noget he he .. Ja det er jo flot du aldrig giver op og prøver og prøver hele tiden .

Ja tro mig det så sjovt ud da lægen jagtede mig ha ha men jeg kan slet ikke klare at se nålen. Men så sagde han til mig om jeg gerne ville på ferie og det var jo nødvendigt med den vaccination for at komme på ferie og så fik jeg jo gjort det . Men det er ikke noget jeg bliver vild med så behold du bare dit nada for dig selv ha he søde ven.
Ja prøv at spise sundt i dag men går det galt så er du stadig super sej det skal du bare vide .. jeg hepper på dig igen .

Jeg håber du får en dejlig dag og får lidt god mad eller slik he he.
Pas nu godt på dig selv søde ven.
Knus og mange tanker fra Mælken

Skrevet af Mælken, 16. april 2018 10:03

He igem søde JHN:) Tak for kommentar omkring den lede angst, vi går vel alle et eller andet sted og tænker sådan omkring at miste. Men det fylder bare min verden alt alt for meget. Kontrol, vi kan ikke styre døden el. fremtiden, at gi slip er vel noget man kan øve sig i og få snakke om? Det med maden er da godt at du på trods af alt, spiser noget sundt, jeg tror tiden er super godt for os, for solen og varmen gør osse at man få lyst til frugt så som jordbær og kirsebær:) Jeg syntes du kæmper hårdt for at ændre din adfærd, men ingen har loves at live skulle være nemt, så klø på smukke, en dag står du med et køleskab fyldt med friske råvare og kan føle energirene i kroppe og dit jeg vil smile og du kan leve et bedre liv før uden den kontrol vi bær rundt på.

Du er en inspiration for mig ang. motion og jeg suger til mig, og har fået lavet en masse siden fredag:) Det gir en mere styrke og min krop er ved at være ret stærk:) Men søde selvom vi gentager os selv, så er det jo vigtigt, vi skal snakke om det, vi skal ha et andet syn på sagen og derfor er depnet godt:) Vi for løst nogle dæmoner sammen, og et live består ikke af problemer men udfordringer, er der vist en som har sagt:) Jeg er glad fordi du er ærlig omkring alt det du går igennem, tak fordi du er i mit liv:)

Kærlige tanker og knussssssss

Juze.

Skrevet af juce, 16. april 2018 20:21