Læs dagbog

Jeg er bare ikke tilfreds

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 16. juli 2017 08:40


Jeg synes ikke, jeg har haft det så godt de sidste par dage, men jeg kan ikke sætte fingeren på hvorfor. Jeg er bare ikke helt … tilfreds. Ikke overdrevet ked af det, ikke overdrevet irriteret, men bare heller ikke rigtig glad. En trang til at græde, men uden at vide hvorfor.

Måske er jeg lidt stresset? Men jeg ved ikke, om det er for meget motion, forkerte spisevaner, nabostøj, regnvejr, tanker om vægt, overgangsalderen, for lidt indhold i livet … jeg ved det ikke.

I går havde jeg sådan en følelse af ”kedsomhed”. Jeg syntes, dagen pludselig forekom frygtelig lang, selvom jeg kunne sidde i haven. Men måske er det et sundhedstegn.

Jeg er bange for at have for lidt at lave, fordi jeg så spiser. Jeg har ikke noget imod at spise, men jeg har meget imod at tage på. Så det skræmmer mig fx i dag, når det regner, og jeg ved, at jeg ikke kan være så meget ude.

Jeg ved, at der i sidste ende kun er en, der kan lave om på tingene, og det er mig selv. Men det føles som om, det har lange udsigter.

Ja, bare lidt tanker …

Tak for hilsener.

Mosi, ja der er garanteret noget selvpineri i at fortsætte med motionen på trods af ubehag. Og så også noget med, at når jeg først engang har besluttet at skulle gå eller steppe, så skal jeg pinedød gøre det, for ellers er jeg en fiasko, hvis jeg ”giver op”. Men det er jo åndssvagt at tænke sådan. Jo, der er nok også noget afhængighed i det, og jeg elsker at bevæge mig. Men det er bare nogle gange for meget. Jeg tror også, det handler om at mærke sig selv, også med dem der fx løber marathon, som du siger. Men jeg ved det ikke. Jeg ville også rigtig gerne spise mindre slik igen, så jeg ikke behøvede at bevæge mig så meget. Det ville være godt. Jeg ved ikke, hvad der skal til.
I havde da super godt vejr til fejringen, det glæder mig! :) Var det en god dag?
Ja, jeg ved godt, at jeg ikke skulle tænke så meget over, om andre bliver sure, men det gør jeg. Jeg kan ikke have det. Og naboen er jo flink, og så føler jeg, at jeg ”burde” lytte til hende. Og jeg skulle jo bare op i haven og sidde, så jeg havde ikke travlt. Hm ja, det er lidt svært.
Det var da bare heldigt så, at køberne af båden ikke kunne vente. Ja, så må I se, om I alligevel vil beholde den. Det er da også ærgerligt at skulle af med den, hvis I alligevel magter det, når nu I er så glade for den. Du har ret, livet skal ikke gå helt i stå, og I må se, hvordan det udvikler sig, og hvor meget din mand kan. Det er en sund indstilling i stedet for at tænke, at nu skal det hele ændres. Men jeg forstår nu godt, at I har eller havde tankerne om at sælge den. Det handler jo om en balance, og hvis din mand ikke kan det, så er det selvfølgelig bedre at bruge kræfterne på bare at have det godt. Ja, I må se. :)
Tak for dine søde ord. Som altid opmuntrede de mig, og jeg tænker, at ja, jeg kan godt spise bedre og skrive bogen og så videre, jeg skal ”bare” i gang igen, og ja, tage det lidt ad gangen. Ja, det er rigtigt. Tak. :)
Kan du have en god dag. Her regner det. :/ Men så må vi jo finde på indendørs sysler. Tak for din hilsen!

Rabina, haha ja, bare jeg havde mit helt eget løbebånd. Jeg kan nu ikke prale af, at det virkelig er mit, men det føles som mit, fordi jeg helst bruger det. :)
Ja, det er nok et spørgsmål om viljen til at ændre på noget, om det så er spisningen eller andre ting. Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal finde den vilje, men jeg tænker også, at den må være der et sted.
Tak for din søde hilsen og kan du have en god dag!Kommentarer fra andre brugere

Go' morgen JHN :) og tak for din hilsen og dine tanker :) jeg er glad for at høre fra dig :) jeg frygtede lidt , at du var blevet syg eller i dårligt humør, da du ikke skrev igår . Jeg fornemmede måske godt, at humøret ikke var det bedste .

Kære ven , de kender jeg godt og sådan er livet også , sådan er det bare for alle , at humøret svinger uden , at du behøver at dybdeanalysere det ;) jeg har lært at acceptere de dage og så er det ligesom om , at de går nemmere over :) Jeg tror altså, at overgangsalderen kan skyldes er meget svingende humør , og det er slet ikke for at negligere dine andre problemer, at jeg siger det , men humørsvingninger er jo kendetegnet for alderen ;) jeg genkender dit humør ;)

Jeg håber , at du fortsætter med din meditation og træningen med at være til stede i nuet :) Der er rigtig mange ting, vi spekulerer over som vi ikke kan få svar på her og nu , som kun tiden kan vise , ligesom med os og båden og dit sukkerindtag . Nogle gange er det godt at prøve at slippe de spekulationer , hvis man kan og det er du jo også rigtig god til ved at aflede dig selv med motion og andre gøremål, for det er sgu sundt at have noget at bestille /se til , det er jeg slet ikke i tvivl om :) jeg tror, at du skal udfordres med noget andet/nyt , altså , at der skal træde noget andet i stedet for , hvis du skal nedsætte overforbruget af sukker og deraf for meget motion , men det ved du jo selvfølgelig bedst selv :)

Jeg syntes jo, at du er så intelligent og dygtig til rigtig mange ting , så det er sgu synd , hvis angsten spænder ben for noget du kunne have lyst til . Måske du skulle gøre alvor af at prøve et frivilligt arbejde og se, hvordan det ville gå , om det ville være meningsfyldt for dig ? For det skal selvfølgelig også gi' dig noget :) Du fortjener at have det godt i dit liv , det må du aldrig være i tvivl om JHN :)

Ja, livet er ikke så sort og hvidt som du gerne vil gøre det til ;) og så må du øve dig i , at være lidt ligeglad med andres mening ven :)

Ja, det var en rigtig hyggelig dag igår :) vi kørte alle til Langelinie og spiste gammeldags isvafler , på nær min mand, der blev hjemme og hvilede . Så hentede vi den ældste som bor på Frederiksberg og kørte hjem til lagkage og grill på terrassen i det fine vejr :) det var vigtig for fødselsdagsbarnet på 24 år hehe , at se afslutningen af dagens etape i Touren , så den så vi selvfølgelig også ;) jeg lavede også drinks til os "Aperol spritz " uhm :) så måske jeg har lidt tømmermænd idag hehe ;)

Åh, hvor er jeg glad for , hvis du kan bruge mig og mine ord til noget :) jeg håber også , at jeg kan opmuntre dig lidt til at se livet mere nuanceret og ikke så sort eller hvidt ;) tak for de søde ord JHN :) ja, husk at spise elefanten i små bidder ellers bliver livet sgu uoverskueligt for alle :) ja, du kan da godt :) ingen tvivl om det :) hyg dig indenfor idag og vær god ved dig selv :) du fortjener det :) STORT kram fra mosi :)

Ps: jeg skal igang med at lave morgenmad til alle mænnerne , der så småt er ved at vågne op hehe ;)

Skrevet af Mosi123, 16. juli 2017 09:34