Læs dagbog

Flovt

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 16. august 2020 08:15


Jeg gik ved vandet forleden dag. Jeg sad også på en sten og mediterede lidt. Der puslede en kvinde rundt bag mig. Da jeg rejste mig, smilede vi til hinanden. Så sagde hun noget om vejret, og vi udvekslede et par ord. Det var hyggeligt.

Underboerne havde skændtes allerede fra morgenstunden, så det var opløftende at snakke med en fremmed kvinde. Det er sådan noget, jeg samler på. Gode oplevelser. Både på værestedet og ude i den virkelige verden.

Jeg mødte også en bekendt, der lige har født en dejlig lille pige. Jeg fik et kig (med afstand) og fik sagt tillykke. Det er dejligt – nyt liv.

Jeg har købt nogle pakker med mundbind, fordi de siger, at der muligvis kommer krav om at bære det i supermarkeder også. Jeg tænkte, at det var bedst at have lidt på lager. Jeg er lidt bekymret, for jeg plejer jo at handle flere gange om ugen, og hvad, hvis man skal bære mundbind, når man handler, så kan jeg jo godt regne ud, at jeg kommer til at bruge en del. Jeg tænker både økonomi, men også om det er til at holde ud at have på. Men selvfølgelig er det godt, hvis det kan mindske smittespredningen. Nå, men lad os se, hvad det ender med.

Jeg så en lækker lejlighed på BoligPortal, som dog var alt for dyr til mig. Alligevel kunne jeg ikke lade være med at drømme lidt. Men nej, den var for dyr. Jeg fik også efter lidt detektivarbejde fundet ud af, hvem udlejeren var, og så blev drømmen endegyldigt punkteret, for det var en udlejer, man skal holde sig langt, langt fra. Nå, men så kan jeg da lade være med at tænke mere på den. Den var ellers så fin og lå ovenpå noget erhverv, så der var kun få private naboer. Nå, men.

Ja, hvad skal jeg ellers sige. Jeg er bare så træt af at bo her. Og jeg er træt af, at jeg lader underboerne diktere mit liv. Jeg skulle jo bare være ligeglad med, hvordan de er overfor hinanden, og hvornår de er i haven, har gæster osv. Jeg skulle bare leve mit eget liv. Men det føler jeg ikke, at jeg gør. De er hele tiden i mine tanker, og det irriterer mig grænseløst.

Jeg føler også bare, at jeg har brug for at flytte for at udvikle mig. Jeg er SÅ kørt fast. Det er hele tiden det samme, det samme. De samme rutiner. De samme gåture. Nærmest på klokkeslæt. Jeg keder mig! Jeg ville så gerne, at der kunne ske noget nyt eller noget mere. Ja, det skræmmer mig også, men jeg vil det bare alligevel SÅ gerne.

Det værste er uvisheden, fordi jeg ikke ved, om der viser sig en god lejlighed om 2 måneder eller om 2 år. Det er faktisk ret frustrerende.

Og så synes jeg, det er flovt, at jeg ikke har fundet noget endnu, fordi jeg har ledt mere intenst i et halvt år nu. Folk spørger, og jeg må gang på gang sige nej, jeg skal ikke flytte endnu. Jeg er bange for, de tænker, at jeg ikke kan finde ud af en skid.

Men måske tænker de ikke noget som helst?

Tak for hilsener.

Juce, ja man når langt ved at sige tingene på en god måde, men jeg tænker, at ham manden var bange, så måske derfor kom det lidt uhensigtsmæssigt ud. Jeg har også nogle gange lyst til at bede folk om at holde afstand, men jeg håber, at jeg ville kunne sige det på en pæn måde.
Haha, min have ligner også nogle gange en jungle, ja, men det er så vores måde at have have på. Smiler. Jeg gider ærlig talt ikke gøre noget dernede, så det er med hiv og sving, at ukrudtet bliver taget op. Og kan jeg lade det stå, så gør jeg det. Ih, hvor ville jeg gerne af med den have! Er du heller ikke glad for havearbejde? Jeg troede ellers, at du var god til det og godt kunne lide at være derude, men måske er det mest for at sidde ligesom mig, haha.
Jeg er ikke helt alene med flyttetankerne, for jeg snakker med dem på værestedet, mine forældre og min zoneterapeut. Men ja, jeg står selvfølgelig selv med det endelige ansvar, og det er svært, for jeg er så bange for at tage en forkert beslutning. Ja, mandag og egentlig også de andre hverdage er sådan lidt op og ned i rutsjebanen hele tiden, for jeg logger ind, håber, bliver skuffet og opgivende, går en tur eller tager på værestedet, logger ind igen, det hele starter forfra, og sådan går hele dagen, hvor jeg logger ind måske 10 gange. Og så går jeg og tænker og drømmer ind imellem. ”Når jeg logger ind næste gang, er der helt sikkert en god lejlighed”. Og så bliver jeg skuffet, når der ikke er. Ja, jeg håber, du har ret med de 2 år, længere må der simpelthen ikke gå. Jo hurtigere, jo bedre!
Hvor er du fornuftig at have mundbind på! Du passer på dig selv og andre. Ja, men det må være varmt at have på for tiden, så jeg kan godt forstå, at det kommer af igen, så hurtigt det kan.
Mange tak for din hilsen, ven! Kan du passe godt på dig selv, og jeg håber, du er ved nogenlunde godt mod og humør! Jeg tænker på dig og ved, at du også kæmper med dine dæmoner!

Chloe, det er nemlig rigtigt – taler folk ordentligt til en, så vil man gerne komme dem i møde, og det ville jeg også gerne med manden, men der var lidt modstand fra hans side vist. Ja, men jeg må også prøve at gøre det endnu bedre, tænker jeg.
Ja, du rammer præcist, for det er lige præcis som et vakuum, og jeg drømmer hele tiden om noget andet end det, jeg er i. Det er en ret uhensigtsmæssig måde at leve på, fordi jeg ikke er rigtig til stede i mit liv, og fordi jeg hele tiden befinder mig et andet sted. Ja, det er som om, at den eneste løsning på alt er en ny lejlighed. Jeg skal bare huske, at nissen jo kan flytte med. Men det er godt at vide, at du også kender det, så jeg ikke er alene om det.
Jeg er simpelthen håbløs til alt, der har med tal at gøre, så jeg er stået af overfor dit regnearbejde, haha, griner. Men du har selvfølgelig ret i, at der er flere naboer i en lejlighed end med et rækkehus. Jeg har dog ikke så mange naboer her, da det er en fritliggende blok og med kun 4 lejemål. Det er bare ærgerligt, at her er så lydt, og ja, så at der er have. Men jeg kunne godt tænke mig at bo i en lejlighed ligesom den, jeg lige så på BoligPortal, altså med erhverv i stuen og så uden overboere. Så er der i hvert fald ikke så mange private naboer. Men i en boligblok, hvor lejlighederne bare hober sig op, vil der selvfølgelig være en del mere larm. Det er også det, jeg frygter, når jeg skal flytte, og det er også derfor, jeg stadig kigger hos private udlejere, hvor jeg måske kan være heldig at finde et sted uden for mange naboer. Men ja, gru – mange, mange violiner og bornholmerure og hunde og skænderier, det er en forfærdelig tanke!
Mange tak for din hilsen. Jeg håber, du er ok, og jeg glæder mig over hver en hilsen, du sender min vej, tak for det!Kommentarer fra andre brugere

Hej JHN

Hvis du har en brugs/fakta i nærheden af hvor du handler ind, kan du downloade coop-appen. Med den skanner du varerne med teleffonen og til sidste betaler du med teleffonen coop-appen er koblet op på mobilpay. Man skanner en kode, nå man går ind. Dernæst skanner man varerne til til sidst ved udgangen skanner man igen en kode og så betaler man. Derved indgår du, at ekspedienten rører ved dine varer og du undgår at stå i kø. Jeg bruger kun telefefonen og handler derfor kun i brugsen eller fakta eller irma. Jeg ha ikke rørt ved penge siden coronanedlukningen marts.

kh Åsa

Skrevet af Åsa, 16. august 2020 10:24

Derved indgår => Derved undgår

Skrevet af Åsa, 16. august 2020 10:26

Dejligt at læse om dine oplevelser med kvinden og også om det lille barn. Det er opmuntrende.
Jeg synes overhovedet ikke at det er flovt at du ikke har fundet noget endnu. Den slags tager den tid det tager. Det er da helt ok. Og det skal nok gå.
Knus og gode tanker fra mig.

Skrevet af hypenhjertet, 16. august 2020 12:23

Hej JHN

Jeg synes ikke det er flovt.

Måske skal du tænke, at du gerne vil bo der i mange år, og at det er vigtigt at det bliver noget der er godt.

Måske kan du lige pludselig mærke: Hov, det skal da være her at jeg skal bo. Den oplevelse har jeg haft et par gange, hvor jeg bare vidste, at DER var der godt.

Bare gi det den tid det tager, synes jeg

Skrevet af ette, 17. august 2020 11:45

Det går også den anden vej;-) Når man skriver noget, som modtageren kan bruge positivt, har det også stor værdi.

Jeg tror faktisk, at det kan kategorisk afvises, at det skulle være ”flovt” ikke at have fundet en ny bolig. Det ville derimod være ”flovt”, hvis man havde slået en person ned på gaden eller tilranet sig et hævekort. Det pudsige er så, at personager, der typisk har begået disse lovovertrædelser, intet ”flovt” ser i det.

Jeg var ved at få den metaforiske kaffe galt i halsen, da jeg læste, at der kun er 4 lejemål i Jeres bebyggelse. Det er skandaløst, at 3 lejemål kan betyde så meget larm, violin- og ditto klaver ”spil”, smækken med dørene, hunde der gør, råben og tumult. Det er jo ren armageddon!

Der har helt klart udviklet sig en usund kultur. Selv i en almen bolig, ville ingen begynde at ”spille” violin eller klaver. Det er håbløst!

Det er et udmærket eksempel på, at selvom almene boliger ofte kan være fyldt med utilpassede beboere, så er der alligevel grænser for vanviddet, da husordenen altid er krystal klar.

Kh
Chloe

Skrevet af Chloe, 17. august 2020 16:55