Læs dagbog

Jeg tør nok ikke

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 18. juli 2020 08:15


Jeg forsøger virkelig at finde de gode ting ved livet.

Jeg går lange ture ved vandet og tænker og beder til Universet om at hjælpe mig.

Jeg er begyndt at meditere lidt igen.

Torsdag fik jeg nada på værestedet. Det er længe siden, og det var bare godt.

Og vi spiller 500 og bob, og det nyder jeg meget.

Jeg prøver at tænke gode tanker om at flytte, så det ikke kun bliver, ”jeg finder aldrig noget”. Jeg prøver at fokusere på alle de muligheder, der trods alt er.

Men, indrømmet, det ER meget tungt for tiden. Når jeg er på værestedet, kan jeg blive helt nedtrykt, når jeg skal til at gå. Vi må jo stadig kun komme 3 timer. Jeg kan gå rundt og rundt i byen, fordi jeg ikke vil hjem. Når jeg nærmer mig mit hjem, bliver jeg sådan virkelig tung i kroppen og stresset.

Men ja, det er jo mig, der skal arbejde med det.

Underboerne har foreløbig skændtes 3 gange denne uge, og det er jo bare, mens jeg har været hjemme. Jeg ved virkelig ikke, hvordan jeg kan lære at være ligeglad.

Jeg er lidt opgivende omkring boligsøgningen, men jeg må virkelig prøve at være positiv.

Jeg fik endelig svar i går fra de udlejere, jeg havde skrevet til, der hvor man må have hund. Jeg er stadig en del forvirret, for de skriver, at de er udlejerne, men jeg skal alligevel igennem endnu en boligportal for at søge om lejligheden, selvom jeg allerede har været gennem en boligportal. Ud over det havde jeg stillet 3 spørgsmål, og de har ikke svaret på et eneste af dem?? Jeg tror sgu ikke, jeg tør give mig i kast med det, selvom lejligheden ligger i et godt område.

Jeg havde også skrevet til boligforeningen omkring ventetid på de lejligheder, jeg helst vil bo i, og de har svaret, at der typisk er omkring 2-3 års ventetid. :/ På værestedet mener de dog ikke, at der vil gå så lang tid.

Jeg håber, at jeg i næste uge, når værestedet holder ferie, vil få mere gang i boligsøgningen, men jeg tvivler lidt på mine egne ”evner”. Jeg skal simpelthen ud over kanten og bare kaste mig ud i det. Hvorfor er det så svært at ringe til nogen? Eller skrive og vente på, at de ringer. Jeg er bange for, hvem udlejeren er, og om jeg kan stole på vedkommende. Så er jeg tilbøjelig til at blive hos min nuværende udlejer, men så skal jeg jo vente, til han har noget. Ja, og så forbliver det hos en privat, men det er måske også fint nok. På værestedet siger de, at det er bedre med en boligforening, men jeg skal jo også tænke på, hvad der vil fungere for mig, og det er jo ”minus hund”.

Jeg er tit inde og kigge på hjemmesiden for de gode lejligheder, og jeg drømmer stadig om at komme til at bo der. Også selvom nogen siger, at de slet ikke er så gode endda. Men det er mest udendørs støj, de snakker om, og jeg har det jo sværest med indendørs støj. Jeg tænker meget på, at lejlighederne er små, dem jeg har råd til, og jeg er i tvivl om, hvordan det ville blive. Måske skulle jeg gå af med min seng, som jeg elsker, og måske ville jeg ikke have plads til alle mine motionsredskaber. Men jeg tror, jeg er villig til at ofre noget for at bo et mere fredeligt sted.

Nå, men nu skal der jo også lige være en ledig lejlighed … på den størrelse som jeg har råd til … og helst ikke mindre … og så videre, ha.

Åh, men hvor er jeg dog utålmodig!!!!

Tak for hilsener.

Frederik, ja jeg VED godt, at boligportalerne ikke er de rigtige udlejere. Men når jeg betaler på akutbolig for at få navnet på udlejer, og de så giver mig et navn, og når jeg så henvender mig til dem, og de så sender mig til en helt anden boligportal (findbolig), så er der sgu da noget galt! Så har jeg jo betalt for et navn, der ikke kan bruges til noget åbenbart. Det holder jo ikke.
Så det er ikke fordi, jeg ikke forstår din pointe, jeg er bare forvirret og irriteret over det her dobbelt-konfekt. Men tak for din hilsen.

Chloe, ja det virker også lidt (meget!) skræmmende på mig, det med hundene, for hvis der ikke bliver gjort noget ved problemet med en gøende hund, så kan jeg jo være ”tvunget” til at flytte igen. Jeg blev også lidt modløs, da boligforeningen sagde ”mægle”, for netop som du siger, så betyder det jo, at der er to parter, der har et fælles problem, altså at det også er mit problem og ikke kun hundeejerens. Jeg er bange for, at boligforeningen ikke vil hjælpe nok, da de måske heller ikke vil miste deres lejer med hund, eller at de måske er ligeglade, fordi det jo er mig, der har valgt at bo et sted, hvor hunde er tilladt. Måske ville jeg blive betragtet som sart.
Ja, jeg ved ikke. Jeg er meget bekymret for det med hunde. Måske skal jeg bare ikke bo sådan et sted. Men så kan jeg jo se, at problemet kan opstå alligevel, hvis folk bare har hund uden at måtte det, som du oplever! :/ Det er sgu da ikke i orden, men det har jeg faktisk også hørt. Jeg kender en, der bor i den anden boligforening, og hun havde også en overbo med hund (dog ikke en der gøede). Ja, så kan man jo intet stille op, for hvor skal man så bo.
Jeg synes godt nok, det er svært.
Tak for din som altid gode hilsen! Du har altid nogle gode betragtninger!Kommentarer fra andre brugere

Hey sødeste ven:) Taak for din hilsen, og ja du har ret vi må prøve at tøjre denne angst omkring c -19. Hold da op det med søgning af lejlighed lyder som er ved at tage livet af dig? Måske du skal slippe det lidt, finde nye hoppier, og evt. et nyt forum? Sådan at du kan komme lidt væk mentalt? Bliver sgu lidt bekymret for dig!, da de skal holde ferie på værestedet, og at du for det skidt ved at være hjemme:( Det tyder på at din stress er steget, måske kan du læse om afstresning ? Jeg syntes det er flot du er begyndt at meditere lidt, jeg tror at vi har brug for fokus og når vi overfokusere sker der det at vi mister os selv. Så søde ven, hold lige fast i virkligheden, og ikke for meget i de der drømme du og jeg har.

Jeg skal nok sende dem et brev dine naboer også vil de holde kæft resten af ....

Jeg ved det stresse dig og måske skal du klage til dit boligselvskab eller det har du måske allerede gjort? Min hukommelse ligger under mine fødder :) Alt hvad jeg skrive er kun ment i en god mening, og jeg er 100 % med dig i hvad du vil og gør okay? :) Stort knussss

Juze:)

Skrevet af juce, 20. juli 2020 16:54

Boligselskabet rammer helt ved siden af! Er egentlig noget overrasket over, at de ikke tager part i sagen.

Blot fordi det er tilladt at holde hund, er det vel ikke et carte blanche til, at den kan gø i døgndrift og terrorisere hele afdelingen.

Selvom man gerne må have gæster, må de ikke splitte hele bygningen ad imens de spiller Volbeat og begår indbrud hos naboen!! At have gæster, høre musik eller støvsuge, skal self. gøres i overensstemmelse med reglerne / husordenen.

Hvis du overvejer selskabet, skal du nok kalkulere med, at det kan blive nødvendigt at flytte internt. Det kan således kun betale sig at flytte ind, hvis huslejen er billigere end de private, hvor hunde er forbudt. Desuden kunne du forsøge at lave noget research på, hvilke, hvor og hvor mange hunde der bor i afdelingen. Der er stor forskel på, om der bor 3 hunde i blandt 500 lejemål eller der bor 100 (dvs. hunde i hver opgang).

Kh
Chloe

Skrevet af Chloe, 20. juli 2020 18:56