Læs dagbog

Fokus

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 19. maj 2017 08:36


Det gik godt ude ved min tidligere læge i går. Men der var små udfordringer undervejs. En dame faldt ud af toget (men kom heldigvis ikke noget til), en mand stod og rømmede sig hele tiden (irriterende), den automatiske dør på perronen ville ikke åbne sig (så jeg tænkte katastrofetanker om, hvordan jeg så skulle komme videre), men gjorde det heldigvis til sidst. Små ting, men de gjorde, at jeg blev sådan lidt svedt og tænkte, om det var tegn på, at det ville ende helt galt. Men nej, det gik godt derude. Og taxachaufførerne snakkede ikke med mig, det var rart.

Jeg fik endnu et par fif med i forhold til min irritation og spisning. Jeg prøver at stykke det hele sammen, så det kan blive bedre til sidst.

Jeg har tænkt på, om det kan hjælpe mig at fokusere mere på mig selv og mit eget hjem i stedet for hele tiden at være opmærksom på underboerne, og hvad de laver. Så jeg har overvejet at male mit køkken, rydde op og rydde ud i nogle ting. Skabe mere ro her. Det syntes min læge var en god idé. Så det må være et projekt, måske i weekenderne hvis vejret er skidt.

C skrev, om vi to skulle mødes i morgen, selvom ”lillebror” ikke kan. Det ville jeg da gerne. Det er også længe siden, vi har haft en tøsedag.

Jeg valgte ikke at tage i fitnesscenteret, da jeg kom hjem, for jeg var træt, og vejret var så fint. Så jeg gik en ekstra tur og satte mig så ned i haven nogle timer. Jeg tager så nok derud i morgen i stedet, så jeg får jo alligevel det samme antal dage derude, men jeg synes alligevel, det er positivt, at jeg mærkede efter.

Jeg fik ringet til min kinesiolog for at få en tid, så jeg kan spørge hende om mit øje, der stadig blinker meget og har svært ved at fokusere.

Arrangementet gik godt, men jeg var frygtelig træt bagefter.

Og så vågnede jeg kl. 5 med voldsomme mavesmerter. Jeg måtte tage smertestillende, og jeg gik krumbøjet rundt. Jeg ved ikke lige, hvad det handlede om. Det er fint nu igen.

Jeg holdt min madplan og spiste heller ikke slik til arrangementet. Og jeg sprang mit sidste mellemmåltid over, for jeg ville bare i seng, da jeg kom hjem.

Jeg nåede ikke at meditere, men jeg må få det gjort igen i dag.

I dag skal jeg på værestedet og i fitnesscenteret, og så ved jeg ikke mere. Vejret ser ikke for godt ud lige nu, så det bliver måske ikke vejr til at sidde i haven. Ærgerligt.

Tak for hilsener.

Kirae, jeg håber, du får det godt hos ras. Ja, lillebror bliver nok rigtig glad for at se dig. Ja, du har da lidt at se til, men det kan også være rart nogle gange. Kan du også have en god dag og tak for din hilsen.

Mælken, haha ja du er velkommen, og jeg giver mange kager, hvis du kommer. Men du skal også have kermitkager med så, haha. Ja, jeg ved godt inderst inde, at det ikke er pga mig, de aflyser, men jeg bliver bare usikker alligevel.
Du byder da ind med meget. Jeg er altid glad for dine tanker! Jeg hepper også på dig, og du kan tro, jeg tænker ekstra meget på dig her i eksamensræset. Jeg sender dig mange gode tanker og håber, det går som planlagt! Jeg læste også noget i et ugeblad i går om Skotland og tænkte på dig. :)
Dejligt at det er nogle solide kermitkager, du vil sende til mig, haha. De skal nemlig ikke gå i stykker, før de ender i min mavse. :)
Kan du have god læsning og passe godt på dig selv! Mange tak for din hilsen!

Mosi, jo tak, jeg havde heldigvis også tid til at nyde det gode vejr. Jeg valgte det frem for fitnesscenteret, uha, haha.
Jamen, du er et godt menneske, jeg kan rigtig godt lide dig. Du er betænksom overfor alle, lyder det til. Mennesker, dyr, miljøet. En god egenskab! Og ja, så er du bare rar. :) Jeg kan godt forstå, dine drenge nyder at komme så meget hos jer, som de gør. :)
Ja, vi må bare finde en ny weekend, mig og vennerne. Nu skal jeg så mødes med C i morgen, men jeg ville jo gerne spørge dem om weekendopholdet, når vi alle tre er sammen. Ja, det når sig nok. Jeg er bare så spændt på, om de vil.
Ja, min efeu kan sagtens tåle at blive klippet i, men jeg overvejede at fjerne den helt, hvis den skaber ravage i min nabos have. Jeg ved bare ikke hvordan. Ja, de breder sig nemlig hurtigt. Det kunne være rart ikke at skulle holde den. Men den er groet helt fast på skur og hegn, så det er lidt svært. Men jeg må have kigget på det.
Haha ja, du må jo få guf i dag allerede. Det er dejligt! Jeg tror, jeg klarer en dag mere. Jeg håber det. Jo, det gør jeg. Det skal nok gå. :) Ja, vi kan jo godt, og ugen går stærkt.
Haha, husker du så meget fra din barndom, ja det er da lidt sjovt. Jeg husker brudstykker og små episoder. Ja, det er lidt underligt, hvorfor nogen slet ikke husker noget, ligesom din bror. Og du var bare oprørsk. :) Godt! :) Jeg kan godt forstå, I havde mere faste rammer og grænser i forhold til jeres drenge. Det er også det sundeste. Børn bliver usikre, når de ikke ved, hvad de må, tror jeg. Eller de får måske sådan en følelse af, at det er lige meget, hvad de gør? Jeg ved det ikke, jeg har jo ikke børn. Men for mig er grænser jo også kærlighed. Tryghed. I har sgu gjort det godt! :)
Kan du nu have en god dag – inde eller ude. Det er meget tåget her. :/
Mange tak for din hilsen!Kommentarer fra andre brugere

Hej søde JHN .
Det var da godt det gik godt hos din læge . Tænk på du klarede alle de dumme udfordringer og kom igennem det og fik en god snak med din læge du er bare mega sej søde ven ...

He he en tøsedag med C jaaa jeg vil med ha ha .. ej bare fis .. men dejligt i skal være sammen og hygge . Ja så kan i hygge lidt selvom lillebror ikke lige er med denne gang .

Ja jeg prøver at byde ind ha ha men er bare lidt ufokuseret lige for tiden .. Ja det ved du jo godt . Men kage kan man altid klare uanset hvad ... Jeg ved du hepper på mig og det hjælper super meget så kan vi to klare alt sammen .

Hav nu en god dag min søde ven og pas godt på dig selv .
Knus og kvæk kvæk fra Mælken

Skrevet af Mælken, 19. maj 2017 09:56

Hej JHN :) sikke meget du nåede igår med 2 arrangementer /møder ude ad døren , jeg kan godt forstå, at du var træt efterfølgende . Godt, at høre , at du kom godt frem og tilbage til lægen uden de store problemer og snakkende chauffører :) Du er blevet ret god til at klare turen :)

Jamen , du holder jo bare din madplan til UG hele ugen JHN :) hvor er det bare godt gået :) du kan jo godt :) snart er det blevet en god vane :)

Jeg tror også, at det er en rigtig god ide at fokusere på et projekt i hjemmet , hvis underboerne larmer :) sikke flot , at du magter at male videre , jeg er jo slet ikke kommet i gang endnu ;)

Sikke hyggeligt, at C kunne mødes :) så kan du da få inviteret hende :) jeg håber, at I får nogle gode timer sammen :)

Ros til dig, fordi du mærkede efter, hvad dit behov var :) selvfølgelig er det om at nyde solen nu den er her :) måske du kunne få meget af din træning udendørs her i sommer , så du ikke skal stå indendørs i det varme sommervejr :) militæret har en app med øvelser, hvor du kun skal bruge kroppen altså uden remedier , men jeg tror, at jeg husker , at du bedst gider med maskinerne ;)

Det var da en voldsom måde at vågne op på , jeg håber du har haft det godt i løbet af dagen :)

Endnu engang tak for de pæne ord til mig, jeg bliver helt rørt :) du er sgu sød og rar også :) jeg kan også rigtig godt lide dig :) det betyder noget for mig, at du har det godt :)

Så blev det min gufdag hehe ;) jeg har kun fået lidt koldskål ellers intet usundt :) min mand vil gerne grille i det her flotte sommervejr , som jeg håber også er kommet frem til dig , så mon ikke, at jeg får lidt mere lækkert så ;)

Jeg er fuldstændig enig med dig i opdragelse :) nemlig, grænser er også kærlighed :) godt sagt JHN :)

Efeu hæfter sig selv fast med sådanne nogle små sugekopper . Du må bare rive til så . Jeg kan jo godt lide efeu fordi den er stedesegrøn og pynter på bare pletter , men den breder sig . Måske du bare kunne begrænse den , du har jo ikke så meget andet i din have vel ? Vokser den op ad en mur eller henad jorden ?

Tusinde tak for din søde hilsen og hyg dig i det gode sommervejr :) i morgen er det sgu weekend JHN :) Du klarede ugen flot :) kh mosi

Skrevet af Mosi123, 19. maj 2017 17:05