Læs dagbog

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 23. november 2022 16:39

Så, nu har jeg ringet og lavet en aftale på søndag med hende, der bor i den lille lejlighed. Så kan jeg jo se, om det er noget, før jeg siger ja eller nej. Jeg er meget for og imod. Jeg vil gerne spare nogle penge i et par år, men det er godt nok meget småt. Og jeg ved jo ikke, hvornår der kommer noget i den afdeling, jeg gerne vil bo i. Det er måske 2 år eller 5 år, hvem ved. Nå, jeg må se. Jeg kunne ikke falde i søvn i går, fordi jeg lå og tænkte. Jeg lå 6 (!) timer og vendte og drejede mig. Seriøst, når man har tænkt noget igennem 25 gange, så er det da nok på tide at slippe det, ikke. :) Men selv da jeg slap tankerne, kunne jeg ikke sove. Indrømmet, jeg går også meget tidligt i seng. Nå, men nu kan jeg ikke gøre mere.

Kommentarer fra andre brugere

Kære JHN

Virker det mon?

Det er da SUPER spændende. 58 kvm. lyder umiddelbart gigantisk - hvis man altså sammenligner med lejligheder i KBH. Når støjen nu er essentiel og grunden til at du flytter, var det måske værd at overveje, at alt andet fik andenprioritet. Jeg mener, hvad i alverden fylde du din lejl. med... hehe?

En anden god ting, ift. et alment boligselskab er, at du bare kan flytte til en ny lejl. om 2 år (e.lign.). Således har du mange muligheder og det kan ikke gå helt galt.

Kh
Chloe

Skrevet af Chloe, 24. november 2022 15:29