Læs dagbog

Ønsker

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 24. juni 2020 08:20


Der er en lejlighed til leje, som ser rigtig rar og lys ud. Desværre er den for dyr til mig. Havde det ikke været for prisen, havde jeg nok kontaktet udlejer. Det er godt nok en 1. sals lejlighed, og jeg er jo ikke så vild med overboere. Der er heller ikke altan, men dog et udendørsområde, som vist er fælles. Der er mulighed for vaskemaskine på badeværelset, og der er god plads til motionsredskaber. Et minus er dog, at det er en gammel ejendom, så der er garanteret også lydt der. Ja, så måske er det meget godt, at jeg ikke har råd til den.

Men det er ærgerligt, at jeg ikke har flere penge at gøre godt med. Det er hele tiden noget, jeg skal tænke over.

Jeg skrev med en på facebook, som skrev, at det helst skal være bygget efter 1995, for at det ikke skal være for lydt, men at det jo så også ofte er dyrere. Det er en skam, at man hele tiden skal tænke på penge.

Ja, men sådan er det jo. Man kan ikke få alt det, man gerne vil.

Jeg har ikke særlig mange ønsker, altså sådan store ønsker. Jeg har nogle, og et af dem er en rigtig god lejlighed. Jeg håber bare, det vil gå i opfyldelse en dag.

Når jeg ser en god lejlighed på BoligPortal, også selvom jeg ikke har råd til den, så tænker jeg, at det nok skal lykkes en dag. Men der er også dage, hvor der er nul aktivitet derinde, og hvor jeg så går ned i et hul og tænker, at det aldrig bliver til noget.

Jeg går meget ved vandet, og så samler jeg nogle gange glasskår op, som er skyllet ind. Så er jeg begyndt at tænke, ”hvis jeg finder 4 stykker glasskår på det her stykke, så finder jeg en god lejlighed”. Haha, ja sådan rigtig OCD-agtigt. Og det ser altså heller ikke rigtig ud til at virke. Ofte smider jeg stykkerne ud i vandet igen. Det er jo glasskår, der er slebet glatte og bløde af vandet.

Jeg beder også ofte til Universet, ”hjælp mig, vil du ikke nok”.

Min zoneterapeut har også givet mig nogle idéer til, hvad jeg kan gøre på det plan. Hun tror også på noget, der er større end os.

Men intet ser ud til at virke.

Måske fordi jeg selv skal være mere aktiv. Jeg købte jo den der sten, som skulle være igangsættende, og det er nok det, jeg mangler.

Jeg har stadig ikke meldt mig ind på BoligPortal. Jeg kan se lejlighederne, men ikke hvem udlejerne er. Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke får det gjort. Jeg bliver ved med at håbe på den virkelig gode lejlighed. Den som gør, at det virkelig kan betale sig at melde sig ind.

Ja, men jeg kommer jo ingen steder på den her måde.

Nå, men mandag var jeg på restaurant med C, det var hyggeligt. Så sker der lidt. Og det var ikke utrygt, som jeg havde forestillet mig lidt. Det var buffet, men der var både sprit og handsker. Ja, jeg var ellers lidt bekymret for det, men det gik godt.

Jeg passer fortsat på, holder afstand og spritter af. Men jeg oplever mange, der går ind i supermarkeder uden at spritte af, det er altså ikke særlig betryggende. Jeg har bare ikke mod til at sige noget, det er lidt ærgerligt. Jeg oplever også, at folk ikke holder afstand. Jeg ved ikke hvorfor. Har folk glemt, at der stadig findes Corona mon?

Tak for hilsener.

Åsa, jeg håber, de finder en løsning med din nabo, som vil hjælpe jer alle. Det lader åbenbart til, at hun har opsagt sin lejlighed, så jeg håber, du får nogle gode overboere.

Imo, så du har lige været inde og kigge lidt. :) Ja, det er dyrt at få en lejlighed. Det er i hvert fald dyrere privat end i en boligforening. Jeg får jo førtidspension, så jeg har ikke så meget at rutte med, så de helt dyre kan jeg desværre ikke betale. Jeg har skråvægge her på nogle vægge, og ja, det er svært. Jeg har mere end en gang slået hovedet, når jeg har rejst mig fra min seng. Ja, og fælles vaskeri er ikke en mulighed. Den på 62 m2 er lige overfor en skole. Så hvis jeg vil undgå støj, er det nok ikke lige der. :) Jeg er ikke helt sikker på, hvilken en, du har set i udkanten af byen, men hvis det er den store hvide bygning, så er den alt, alt for dyr til mit budget.
Ja, jeg har også tænkt på her de sidste dage, om jeg skulle spørge min mor eller C, om de ville hjælpe mig. Måske være her, når jeg ringer til udlejer, eller (som du siger) tage med ud og se lejlighederne. Det ville betyde en tryghed for mig, hvis jeg havde en at kunne snakke med og støtte mig til. Jeg føler mig bare som en lille unge, der ikke kan finde ud af noget selv. Men måske ville det være okay, og jeg er sikker på, de ville sige ja. Ja, det kunne jeg da godt overveje.
Det er interessant at læse om dit forløb, og det giver mig håb om, at der også findes noget til mig. Det er også rart at få idéer til, hvad jeg kan gøre, og hvad jeg kan spørge om. Ja, det er da en rigtig god idé at spørge lejerne, hvorfor de flytter, og hvordan der er at bo der. Altså hvis der er nogen at spørge. Det med fleksibel udlejning, det har den ene boligforening her også, og det er også derfor, jeg ikke kan komme derind, før jeg fylder 55. Det var da rigtig fint for dig, at du så kunne få mulighed for det senere. Det er surt at have stået på venteliste så længe og så pludselig ikke kunne komme i betragtning alligevel. Dejligt for dig at det lykkedes til sidst. Ja, nogle gange kan man godt tænke, at der aldrig kommer til at ske noget. Jeg kunne heller ikke tænke mig at bo et sted uden noget aktivitet overhovedet, altså uden butikker osv. Så det forstår jeg godt, at du gik udenom.
Ja, jeg kan da bruge mange af dine forslag, tak! Jeg er glad for alt, der kan hjælpe mig videre. Og det er som sagt en rigtig god idé, det med at spørge lejerne, for det er jo dem, der ved, hvordan det er at bo der. Jeg ville også selv være ærlig her, når (!) jeg engang flytter, for der kan jo også komme nogen og se min lejlighed, der har det svært med støj eller andre ting.
Ja, der er bare steder, hvor der er meget lydt, og det MÅ simpelthen kunne lade sig gøre at finde noget bedre.
Mange tak for alle dine tanker, og fordi du involverer dig så meget. Det betyder meget for mig, tak!
Skal du ud at bade? Jeg overvejede det i går, fordi det var så dejligt, men jeg tror stadig, det er for koldt til mig. Bader du sammen med de små?
Pas rigtig godt på dig selv, ikke. Jeg håber, du ved, hvor meget jeg værdsætter dine tanker!

Chloe, ja der mangler altså lidt action fra min side, men du har nok ret i, at jeg kan forsøge at snyde mig selv. Ja, jeg føler nemlig lidt et ”pres”, altså fra min egen side, men jeg behøver jo ikke gøre noget her og nu, men kan tage det, som det kommer. Det kan jeg jo sagtens, selvom jeg f.eks. melder mig ind på BoligPortal, det er rigtigt. Jeg tror også, som du siger, at når den rigtige bolig bare er der, så vil jeg turde tage skridtet.
Mange tak for din hilsen. Jeg tænker altid over det, du skriver. Du er god til at se det udefra og komme med gode råd, tak for det!Kommentarer fra andre brugere

Eejjj og ha ha…
Så jeg omflyttede dig nærmest til en skolegård… undskyld.
Jeg kan godt se, at selvom der er mange flere lejligheder til leje hos dig, så er udbuddet ikke specielt godt, når man skal holde sig under en vis økonomisk grænse. ( selv ftp’er).
Og ja. Det er da indlysende og helt normalt, at man tager en med, når man kikker på lejemål eller skal købe et hus (:
Stor beslutning og det tænker jeg da, at de fleste gør og har jo ingenting at gøre med uselvstændighed og to par øjne ser bedre end et.
Så ja. Overvej det endelig.

Jeg vender tilbage til de her almene boliger…
Dels fordi tiden går for dig med Boligportalen og du skal måske alligevel vente længe, før der kommer noget ordentligt og som er til at betale. Og uvisheden oven i?
Kan ikke huske, om du har skrevet dig op nogle steder? Der er ikke så lang ventetid på mange af dem.
Lejerbo har ret nye lejligheder i centrum og som er til at betale?
Nåmen, tror nok, at jeg vil sige, at hvis du skrive dig op, kan du jo ligesom ride på to heste.
Endnu en fordel ved et boligselskab er jo, at man har foden indenfor og en nogenlunde anslået ventetid.

Åhr ja. Mange opfører sig, som om Covid-19 bare var en meget dårlig drøm, som de lige er vågnet op af.
Selv ser jeg denne tid, som et pusterum, for selvom jeg stadigvæk er meget begrænset, så kan jeg i det mindste købe ind og allerbedst se ungerne.
Meget som jeg ikke forstår.
Hvorfor folk som kommer flyvende ind fra højrisikolande ikke testes og bliver sat i karantæne med det samme?
Men okay. Snart bliver næsten hel EU jo frit tilgængeligt og de regner jo også med flere smittetilfælde her i sommer.
Flere mikroudbrud, men som kan blive til anden bølge.
Og min datter plus familie tager afsted til Hjørring af alle steder på fredag.
Jeg var derhenne i går og sagde farvel. For de får lige 12 dages karantæne her fra mig...
Og U.S. A er gået i knæ.
Har en søster og niece i SF og min storesøster kommer og besøger mig hver sommer – og jeg glæder mig altid så meget. Nu er jeg bare bekymret.
Gid der kom en superbehandlingsmulighed ,så hele verden kunne ånde lettet op fra den virus.
Eller en vaccine. Den slås de allerede om på forhånd og om hvem som først skal have lov til at få den…

Desværre ikke så tit, at jeg bader sammen med drengene, for den mindste gider ikke rigtig gå på sine raske 4 årige ben og lige nu er jeg udelukket fra bybusserne.
Spurgte deres mor i går, men nej. Og når jeg har dem i weekenderne, vil hun næsten aldrig på stranden med os, for det er jo der, hvor hun har alenetid.
Denne sommer, kan jeg desværre heller ikke hente dem i BH, for det er for langt væk uden busserne.
Vigtigst er, at vi lige nu kan være sammen og forhåbentlig er smittetrykket ikke hoppet i vejret om 14 dages tid.

I dag holder jeg rigtig fri og leger sommerferie.
Har været meget praktisk aktiv, herhjemme for at være mig  og de lover godt vejr lige til søndag.
Kh. ImoSkrevet af Imozopia, 25. juni 2020 08:30

Hej JHN
Jeg syntes altså det er en fin tanke du eks tænker hvis jeg finder 4 stk glas osv..
Det tror jeg mange gør ..jeg kan da selv godt finde på at gøre ting i stil med det du gør...
Man skal give sig selv ønsker og håb ..
Er sikker på dit ønske om en lejlighed ,, den er der lige plusdelig
eller på en måde du ikke forventer
Held og lykke til dig

Skrevet af Lunaj, 25. juni 2020 11:10