Læs dagbog

Bras

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 24. oktober 2020 08:20


Nå, de skrev fra kommunen i onsdags, at jeg kunne komme og se lejligheden på 3. sal fredag.

Jeg så vaskekælderen først, og allerede der stod jeg af. Man kunne ikke komme ned i kælderen inde fra opgangen, så man skulle ud på gaden med sit vasketøj og så rundt om hjørnet og ned af en trappe uden meget at holde ved. :/

Selve lejligheden var noget bras. Hold nu k..., det var noget gammelt lort. Undskyld mit sprog. Gulvene var forfærdelige at se på. Det i køkkenet lignede faktisk cement?? Køkkenet var meget lille, og det lignede grangiveligt, at det var det originale fra 1940'erne! Det lignede det, mine bedsteforældre havde på deres gård. Badeværelset var kun en tand bedre. Og resten af lejligheden, ja med lidt maling og rengøring kunne det måske blive til noget.

Men nej tak!

Jeg er ked af det og skuffet, for jeg vil virkelig så gerne flytte.

Der er jo et sted her i byen, hvor jeg har tænkt på, at jeg gerne ville bo. Det er ovenpå noget erhverv, hvor jeg ikke tror, de er hver dag, men hvor de har arrangementer. Der bor en fra værestedet ovenpå, hvor der er to lejligheder. Der er kun de to, og der er ikke bygget noget til siderne. Hun kommer meget sjældent på værestedet, så jeg har ikke kunnet spørge hende om stedet, men så var der en personale, der måske vidste, hvem udlejeren var.

Jeg gik derhen i går for at spørge, og jo, det var dem. Jeg blev skrevet op, selvom den flinke dame sagde, at sandsynligheden for, at der blev noget ledigt, nok var meget lille. Jeg sagde, at det var ok, og at jeg bare gerne ville have mine muligheder åbne. Det kunne hun godt forstå, og det var jo også svært at finde noget. Så ja, nu er jeg skrevet op, så må jeg se.

Ellers sker der ikke noget, desværre. Jeg er lettere opgivende, må jeg nok erkende, men jeg nægter at give op. Og som jeg har skrevet før, så er økonomien jo også et problem, for der er da flere lejligheder, der kunne være en mulighed, men som jeg bare ikke har råd til. Ærgerligt.

Min hofte gjorde ondt igen i går. Jeg er bekymret.

Jeg er også bekymret for Corona, nu hvor smittetallet stiger, og der kommer nye restriktioner. Lukker værestedet en periode igen? Kan jeg holde ud at være mere herhjemme med støjen? Jeg kan jo ikke gå ligeså meget nu med hoften. Er der nogen, jeg kender, der bliver syge? Hvor længe skal alt det her vare? Det er meget svært at bevare optimismen, synes jeg. Men han sagde, var det Mølback?, at alle epidemier løber ud på et tidspunkt, så det kommer ikke til at vare for evigt. Det er jo trods alt en trøst.

Ja, vi kan ikke give op, som Mette Frederiksen sagde.

Chloe, tak for din hilsen. Som de sagde på værestedet, så var der åbenbart en grund til, at huslejen var så lav på den lejlighed. Ha. :) Den var i hvert fald ikke pengene værd, selvom det umiddelbart lød ret godt med så mange m2. Nå, men så har jeg da set den.
Jeg har hørt om nogen, der har betalt meget mere ved fraflytning, end det Imo fortæller. Ja, det er sgu skræmmende. Jeg er også bekymret for, hvad det ender med her, hvis jeg altså nogensinde kommer til at flytte. Der hvor jeg er skrevet op nu også, det er også et sted, der vist ikke skal tjene noget på det. Det er i hvert fald ikke en typisk privat udlejer. Så hvis jeg skulle være så heldig, så tænker jeg, det kunne være en god udlejer.
Ja okay, det lyder da som om, det går ret godt med jeres vaskeri så, men jeg kan søreme godt forstå, at du timer det, så andre ikke ender med at tage dit tøj ud. Det ville jeg godt nok også have det stramt med. Ja, jeg vil altså virkelig gerne have min egen vaskemaskine, så jeg bare kan vaske, når jeg vil. Haha ja, projektering … det lyder rigtigt. Det er sjovt, som man nogle gange kan have nogle bestemte tanker og så regne med, at andre selvfølgelig har de samme. Sådan har jeg det også. Tak fordi du ville fortælle om, hvordan det er med at vaske hos jer. Det kan jo gå, kan jeg se, men altså igen, jeg vil godt nok foretrække min egen maskine. Det har jeg jo også haft i mange år.
Og tak for din hilsen generelt! :)Kommentarer fra andre brugere

Godmorgen JHN

Nå - i det mindste - så ved du hvordan det føles når det skal være et "NEJ TAK"; og hvor er det godt at du ikke er så meget trængt op så du bare SKAL væk fra den lejlighed du bor i nu.

De - få - gange hvor jeg er et flyttet ind et godt sted, var det lidt lige som at få en lækker og varm jakke på, der lige passede perfekt til mig, da jeg så lejheden første gang. Jeg ved ikke om man kan kalde det kærlighed ved første blik - hihi -

Nej, hvor jeg håber at der dukker det HELT perfekte op til dig, hvor du kan bo godt i mange år fremover.

De bedste tanker og fortsatte ønsker om held og lykke med at finde et godt nyt hjem

Hej :)

Skrevet af ette, 24. oktober 2020 09:48

ps.

Jeg forstår godt hvis du er skuffet - man havde lige håbet på at det var det rigtige - øv, altså :(

Sympatikram

Skrevet af ette, 24. oktober 2020 09:49

Argh, det var da også ærgerligt - #*&+¤!!!

Men, opgiv ikke håbet kære JHN - det kommer til at ske! Jeg spurgte et tarotkort om, hvornår du ville få "positivt nyt eller ny bolig".

Svaret var: Kortet indikere intellektuel klarhed, original tænkning, genial tankekraft, guddommelig inspiration. Og det gælder så om at bruge denne klarhed til at opnå indsigter og formidle de erkendte sandheder. Men husk at være i kontakt med kærligheden før du fortæller til andre hvad du har erkendt. Det bevidste og det ubevidste forenes og der fremkommer store energier, der kan udnyttes.

Er tarotkort noget pjat? Helt sikkert! Tror jeg alligevel (en my) på dem? Ja!

Kh
Chloe

Skrevet af Chloe, 26. oktober 2020 18:45