Læs dagbog

F*ck :/

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 29. november 2018 06:26


I går spiste jeg frokost, og pludselig knasede det. F*ck, så var der røget et stykke af en tand. :/ Jeg begyndte med det samme at fryse og ryste voldsomt ved tanken om at skulle til tandlæge. Jeg er SÅ bange for det.

Men jeg tænkte, at jeg blev nødt til at gå ned og få en tid med det samme, så nu skal jeg derned i eftermiddag. Jeg skal bare have det overstået, men jeg er godt nok bange for, hvad der skal ske. Jeg har alle mulige skrækscenarier kørende. Men jeg må bare tage det én ting ad gangen. Først tage derned og så snakke med tandlægen og så blive undersøgt og så forhåbentlig få behandlingen overstået i dag.

Jeg havde lidt problemer med at spise i går, for jeg kunne jo kun spise med den anden side af munden. Tanden river også ret meget. Nå, men det er da det mindste problem. Jeg har heldigvis ikke ondt.

Ja, det skal overstås …

Min mail fungerer stadig ikke, og hvor er det dog frustrerende. Jeg skulle have det lavet inden en uge, men det er på lørdag, så jeg har ikke de store forhåbninger om, at det når at blive lavet. Ja, jeg må jo ringe igen i morgen eller på lørdag, hvis det er. Men jeg hader det. Sådan noget skal bare fungere. Jeg betaler da rigeligt for det.

Jeg var ved zoneterapeut igen i går. Hun tænkte, at når jeg nu havde været der 3-4 gange, så skulle der gerne kunne mærkes en forbedring mht støj-sartheden, og jeg skulle jo ikke komme der og blive ved med at betale, hvis det ikke hjalp. Jeg mærker jo ingen forbedring, men jeg synes alligevel, at jeg vil give det en chance, for måske tager det bare lidt længere tid for mig, så jeg har fået en ny tid.

Vi snakkede også om det med sukker igen, for hun anbefaler meget, at jeg stopper helt med at spise sukker. Det ved jeg bare, at jeg ikke kan. Jeg ville enormt gerne skære ned, men jeg har ikke lyst til at stoppe helt. Jeg kan ikke, men jeg har heller ikke lyst til det. Jeg ville gerne have det bedre med støj, og netop derfor burde jeg prøve at stoppe med sukker, om ikke andet så bare i en periode. Men jeg ved bare, at jeg ikke kan.

Ja, det er sgu svært … måske kan jeg prøve at spise mindre i weekenden. Men jeg skulle også spise mindre slik eller slet ingenting her i løbet ad ugen, og det er ikke lykkes. Men jeg kan jo kun blive ved med at prøve. Måske er det rigtigt, at det stresser kroppen. Jeg tror det selv, men jeg kan jo ikke vide, om det er sådan for mig, hvis jeg ikke prøver det.

Ja …Kommentarer fra andre brugere

Åhhh nej ... stakkels dig min søde ven . Jeg har jo lige været det samme igennem med min fortand .. det er bare så synd for dig .
Jeg håber bare det går godt hos tandlægen og du nemt kan få det lavet .
Jeg har jo selv rigtig meget tandlægeskræk og jeg vil være hos dig i tankerne og holde dig i hånden . Ja av sådan en knækket tand kan rive rigtig meget .
Betaler du for din mail ?? .. ok ja så skal det sq da også bare virke. Ja mine mails er jo gratis tror aldrig jeg har betalt for en mail .. øv jeg håber virkelig snart det virker ellers må jeg ringe ind og råbe af dem ha ha .
Øv at der slet ikke er noget der hjælper dig med din støjsarthed ... Ja det er ikke nemt det ved jeg jo alt om . Men jeg sender dig en lydsikker bobbel du kan sidde i søde ven hvor du virkelig kan slappe af.

Ja jeg sender dig bare en rigtig varm morgenhilsen . Jeg skal snart ud i det skod kolde vejr ha ha . Pas nu godt på dig selv min søde ven og jeg håber det hele løser sig i dag .
Knus og hep hep tanker fra Mælken

Skrevet af Mælken, 29. november 2018 06:51

Hej søde vil bare lige give dig et kram øv med tanden skal os snart til tandlæge håber du klare en mange knus fra kira holder min dB lidt i privatten🙂🙂🕊

Skrevet af kirae2002, 29. november 2018 12:44