Læs dagbog

Imponerende

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 30. november 2018 06:24


Puha, jeg var nervøs, da jeg sad nede ved tandlægen i går. Men det gik godt. Jeg havde jo ikke været inde ved min tandlæge før, men hun var vældig sød. ”Vi tager det bare stille og roligt”, sagde hun, og det gjorde hun også. Og hun forklarede alt, hvad hun lavede, det var rart.

Jeg blev bedøvet uden problemer. Jeg mærkede det overhovedet ikke. Og jeg er så bange for at få vand i halsen, men hun lod være med at lægge mig så langt ned, så det hjalp. Der var slet ingen problemer med det. Jeg hostede lidt ind imellem, men så holdt de bare en pause. Så jeg overlevede. Det tog en halv time, og det føltes som lang tid, men jeg forsøgte at være rolig og ligge stille, for jeg ved jo, at det er det bedste.

Og så fik jeg sådan en gummi-tand til at trykke i hænderne, haha. Det hjalp faktisk.

Jeg fik en plastfyldning i, og hvis det ikke holder, skal der krone på. :/ Det ved jeg ingenting om, så jeg ved ikke, om det er ubehageligt. Der var hul inden under min gamle sølvplombe, så det var nok også en årsag til, at tanden var knækket, mente hun.

Ja, men jeg klarede det, og nu er det overstået.

Jeg købte mit sædvanlige slik, men så købte jeg også et jule-marcipanbrød, fordi jeg havde været SÅ dygtig, ha. Men da jeg havde spist mit slik efter aftensmaden, havde jeg hverken lyst eller behov for mere, så det ligger stadig i skuffen. Imponerende.

Også imponerende at jeg klarede tandlægen så godt. Selvom jeg var bange, lå jeg stille. Men jeg havde ondt i min ryg i går aftes, fordi jeg havde været så anspændt. Men puha, jeg håber bare, at det var det, og at der ikke skal laves mere. Jeg turde ikke engang spise med den side af munden i går. Men sådan kan det jo ikke blive ved. Jeg skal jo bruge begge sider. Ja, det kommer jo nok de følgende dage.

Stadig ingen mail. Jeg tror ikke, det når at komme i orden. Hvor er det dog irriterende!

Tak for hilsener.

Mælken, ja jeg tænkte som sagt også på dig, da tanden knækkede. Det er jo ikke så længe siden, du var igennem det samme. Jeg kunne mærke, at du holdt mig i hånden. :) Tak! :) Ja, det er altså væmmeligt, men for søren da, hvor er vi seje, at vi har klaret det. :) Nu skal der bare ikke ske mere på den front, vel! Tak for din støtte!
Ja, jeg tror da, at jeg betaler for min mail, haha, men nu får du mig godt nok i tvivl. Men jeg betaler da til Yousee, så jeg tænker, at jeg også betaler for mails. Haha, ja hvad ved jeg. Jeg aner ikke en dyt om det. Men når de har en kundeservice, så betaler jeg jo et eller andet, for ellers ville de ikke hjælpe en, tænker jeg. Ej, men hvor er det pinligt, at jeg ikke ved sådan noget. Men jeg ved, at jeg betaler til Yousee. :) Ja, det skal da virke, sådan noget L***! Du må meget gerne ringe til dem og råbe højt! :)
Ja, men jeg giver ikke op mht støj-sartheden, for der må jo kunne gøres et eller andet, hvis jeg bare selv arbejder nok med. Det er virkelig svært, men ja, jeg ved, du kender det. Det er ikke nemt, når man har det sådan, for der er jo støj alle steder.
Du er så sød, at du skriver så tidligt om morgenen, så mange tak for din hilsen og igen for al støtten. Jeg ved, at du også kender til tandlægeskræk, og det er rart, at du skriver om det. Kan du have det rigtig godt!

Kirae, uha skal du også til tandlæge, så håber jeg også, at det går godt. Sådan noget skal bare overstås, ikke. Mange tak fordi du skrev. Håber du har det godt!Kommentarer fra andre brugere

Hej søde JHN .
Åh ja din stakkel tandlæger er aldrig sjove .. Ja jeg hyler og skriger når jeg er til tandlægen ha ha men du virker lidt mere rolig .
Det er klart du får ondt man spænder jo rigtig meget når man ligger der og har en der roder i munden .. Men du er jo mega sej og du klarede det . Ja sendte dig mange tanker i går og ja også i dag .

Ja jeg havde også svært ved det der med at finde ud af at tygge ordentligt lige da jeg havde fået lavet tanden .. Men det kommer hurtigt igen og jeg har fået en plastfyldning og den holder fint så du skal ikke være så bekymret søde ven .

Jeg synes det er hyggeligt at skrive til dig om morgnen mens jeg sidder og får øjne og lader op til en travl dag .

Jeg håber du får en dejlig stille dag åhh ja der er jo ikke mere vild med dans .. håber så du finder noget nyt du kan underholde dig med . Ellers må du komme herind så giver jeg noget kage jeg trænger virkelig til at slappe af ha ha ..
Pas nu godt på dig selv og husk du er mega super sej .
Knus og tanker fra Mælken

Skrevet af Mælken, 30. november 2018 08:50