Læs dagbog

Jeg kæmper

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 31. marts 2021 19:50


Jeg kæmper og kæmper for at finde mig til rette her. Jeg ved ikke, hvad jeg kan gøre mere. Jeg prøver at være i det, når der er støj. Jeg tænker positivt og er taknemmelig, når her er stille. Jeg siger til mig selv, at det ikke betyder noget. Jeg prøver at fortsætte med det, jeg er i gang med, når nogen støjer. Ikke lade mig mærke med noget, ikke lade mig påvirke.

Der bor en lille hund 3 huse nede ad gaden. Jeg skal forbi for at komme ud på den store vej, så jeg går forbi mange gange om dagen. Den gør af alt og alle. Også mig nogle gange (men andre gange ikke). En dag stod den på trappen i snor, hvor den og manden lige var kommet hjem. Den gøede. Jeg skumlede. Manden sagde undskyld til mig. Jeg smilede. Jeg forsøger at være høflig, selvom jeg har lyst til at sige ”møgkøter”. Ja, jeg har et grimt sprog i mine tanker, men jeg viser det ikke altid. Jeg vil gerne være en god nabo. Men når jeg så går forbi, og den ind imellem står ude i haven, og den GØR, når jeg går forbi, så er jeg ikke særlig pæn i mine tanker.

Jeg har også opdaget, at det er en gade med mange børn. På min gamle gade var der ikke så mange private huse i nærheden. Der var et barn på en trampolin, men hun generede mig aldrig. Men her er der mange børn på gaden, nu hvor det er blevet bedre vejr. Så jeg tænker, om det bliver et problem, når jeg skal sidde på min altan.

Ja, jeg kæmper …

Men den nye behandling bliver til noget denne gang, for jeg fik mail fra hende forleden. Det er godt. Jeg glæder mig til at prøve det.

Nu har min far fået sit første vaccinestik. Det er dejligt. Jeg er også stadig meget glad for selv at have fået det første stik, også fordi jeg ikke skal til en anden by for at få det.

Ej, i går ringede det på døren, og så var det min tidligere læge!! Jeg blev virkelig overrasket og meget glad! Jeg havde ikke set hende i 2½ år, fordi jeg ikke tør tage derud mere. Hun ville ikke ind, for hendes mand ventede i bilen. De var på rundtur med påskeæg. Jeg fik også en gave af hende, fordi jeg var flyttet. Det var da virkelig sødt af hende! Ej, men jeg var SÅ glad for at se hende igen. Og det var helt tilfældigt, at jeg var hjemme, for jeg var på vej til værestedet, så 5 minutter senere, så ville jeg være gået. Hun sagde, at jeg måske gav en kop kaffe en dag, og jeg sagde, at hun altid var velkommen. Hun bor jo i en anden by, men hvis hun har lyst, så vil jeg altid gerne se hende.

Tak for hilsener.

Chloe, nej der var nu ikke noget galt med min telefon, men jeg har fået ny, og jeg kunne ikke selv finde ud af at få den startet op. Jeg er en klovn til sådan noget. Men nu kører det vist. :) Jeg skal bare have fundet ud af at få nogle apps osv., så jeg kan bruge den til noget mere end den gamle (som ikke kunne noget som helst). Jeg er foreløbig glad for den i hvert fald.
Ja, det er fordi, jeg først bliver færdigvaccineret den 12. april, og jeg skal til frisør den 6. april, så jeg tænkte, at jeg hellere måtte få en test. Jeg skal også bruge den til den nye behandling, jeg skal til samme dag. Nej, ellers burde det jo ikke være nødvendigt med tests, når jeg har fået begge stik.
Ja, jeg håber også, at hørekonsulenten kan sætte et eller andet ind, der vil hjælpe. Jeg har nok ikke de store forventninger til det, men jeg prøver selvfølgelig.
Tak for din hilsen. :)

Imo, nej det er slet ikke sikkert, at min far er ved at blive dement. Det er en tanke, men der kan være mange andre grunde. Ja, almindelig alderdom f.eks. Jeg vil helt sikkert holde øje med ham, men nok i samvær med min mor også. Det fungerer bedst på den måde. Jeg håber ikke, det udvikler sig til noget, for det er en træls sygdom. Måske er han bare lidt forvirret, også måske i forbindelse med hans fysiske skavanker. Han er jo også trods alt 81, så det er nok normalt, at der er noget, uden at jeg skal blæse det helt op. Jeg må se, hvad der sker.
Ja, det bliver fantastisk at blive færdigvaccineret. Jeg er klar den 12. april. Jeg har ikke de store planer om noget, men jeg tænker, at der er noget, der vil blive nemmere. Ja, det bliver dejligt for dig at kunne komme lidt mere ud uden at skulle være bange hele tiden. Det bliver godt, når alle (der ønsker det) er vaccinerede. Det lyder godt og ja, lidt hårdt, smiler, at drengene skal være så meget hos dig. Jeg håber, det bliver godt!
Tak for din hilsen!Kommentarer fra andre brugere

Mega flot handling af din tidligere læge. God påske.

Skrevet af Frederik40, 31. marts 2021 20:48

Heey skønne ven:)))) det med at der er hunde som gør er der os i en have et lille styk herfra, og den bliver alt for tit sat ud i haven og den wuffer os af alle :X Det irritere og gør mig forskrækket, så jeg forstår dig virkelig godt! og f. det med dårlige tanker om andre he he du for lige en tilladelse af moi til at udøve det så tit du ønsker :))))) Det er svært at vide hvor man kom fra og hvor man er, men du kæmper og du forsøger, og hvis ikke vi havde den sensitivitet havde nok haft noget andet :))) Jeg kæmper selv med forbier fortiden, det som er værst er nok den stress, som vi begge lide under af diverse skavanker. Jeg ville sådan ønske du fik en ønske fe og kunne knipse med fingere også wupti! så blev verden stille, men ak og ve, de tider hvor man kunne bestille sådan en over nettet, er desværre udgået :z

Hvor er det fantastisk at din læge kom forbi!:)))))) Du er da os speciel og en rigtig varm sjæl :)))) Taler af erfaring :))))) Jeg har lige været oven på og bage brownies, og så har jeg fået bestilt de ting over nettet som jeg skal bruge til min kunst. Men jeg bliver hurtig træt af alting, og det er fordi vi bruger så meget energi på det svære ting vi går igennem. "Ny behandling" har vist overset et par af dine dber... sorry ven :0 Jeg ville bare lige sige at nu er vi på vej og jeg håber du trods alt for en god Påske Kærlige knussssssssssssssss ❤❤

Skrevet af juce, 31. marts 2021 21:06

Jeg har også et grimt sprog i mine tanker mht. ting der forstyrrer mig, jeg tænker det er en måde at afreagere på, det ene sted hvor man har lov at være indædt og vred og oprigtig....

Gøende hunde går også mig på nerverne, der er også to steder her hvor jeg skal forbi, og hvis hundene er ude gør de som sindssyge, jeg tænker på om menneskerne der har dem mon er lige så arrige - indeni....

Børneskrig har jeg det dog 100 gange værre med, hvis der er skrig og hyl på min hjemtur kan det føles som at skulle igennem et bed af tidsler og brændenælder og helst slippe nogenlunde helskindet igennem det. Det går bare lige i mit nervesystem.

Når jeg prøver at "lade som ingenting" mht. forskellige lyde - også indenfor osv. så kan jeg mærke at min krop stresser helt vildt op, og det er ikke en løsning heller.

Jeg synes det er flot du kommer så meget ud på trods af udfordringerne, det er jeg ikke selv god til.

Og haha - sagde han ligefrem undskyld, så har du nok set lidt sur ud ;) Jeg kender det godt, på den ene side er man vildt irriteret over det og på den anden side har man ikke lyst til at fremstå som en sur kælling, og ville egentlig helst bare have gode vibes, men det kan man ikke fordi man bliver så irriteret...

Du har ret i at der er meget mere larm når vejret er godt, jeg foretrækker ofte halvdårligt vejr pga. der er mere ro. :)

Skrevet af Skovtrolden, 31. marts 2021 22:07

Hej JHN

Tak for din kommentar i min dagbog. Jeg gider ikke så meget salat, kan dog godt spise det færdiglavede, men gider ikke selv lave det. Derimod er jeg vild med tilberedte grønsager. Vi har åbenbart en fælles passion, vi laver meget af maden ud fra fri fantasi :)

Det er så ærgerligt, at du har de kvaler med støj. Jeg håber virkelig, det vil hjælpe med behandlingen. Og ja, man får rigtig mange grimme tanker, når man generes af støj.

Kh Åsa

Skrevet af Åsa, 31. marts 2021 22:11

Hej JHN

Hvor er det aergerligt at du skal bruge kraefter på at kaempe med stoejen omkring dig det nye sted, hvis du kunne bruge kraefterne på noget bedre. Måske skulle du opgive kampen og taenke: Lad mig komme vaek fra det her sted; jeg vil bo et sted hvor jeg har det rart at og hvor kan slappe af. :)

Det behoever ikke at vaere et nederlag at tabe en kamp. Indimellem vinder man ved at lade vaere med at kaempe:)

Det sted hvor jeg boede foer, hvor jeg måtte flytte igen i loebet af et lille års tid - jeg har vist fortalt om det - kunne jeg også ha kaempet videre for rettigheder der egentlige var rimelige, men jeg er så glad for at jeg ikke gjorde det og kom derfra. Det havde vaeret spild af god tid og gode kraefter.

Jeg kan også godt maerke at det er påskeferie her. Jeg synes boern er skoenne, men hold nu op en masse larm de indimellem kan diske op med - ha :)

Sikke en dejlig og roerende oplevelse med din laege. - Så fint, når andre goer sådan noget og viser at de taenker på en :)

Bedste tanker og god påske til dig :)

Min hund må godt stå og goe lidt til nogle af de andre hunde, der loeber rundt ude på den anden side - men den goer det ikke i lang tid ad gangen og jeg holder lidt oeje med den. Men det har den altså fået lov til. Jeg taenker at det måske er forskelligt, hvad andre taenker om det - men jeg synes at jeg alt i alt tager hensyn så alle - også jeg - kan vaere her.
Det er vel det at det handler om med rigtig mange ting, at der skal vaere plads til alle :)

Skrevet af ette, 1. april 2021 09:55

Ps. Du virker til at vaere sådan et dejligt menneske, JHN og jeg har svaert ved at tro at nogen synes at du er en dårlig nabo. Pas på dig selv og goer også det der er bedst for dig :)

Knus :)

Skrevet af ette, 1. april 2021 09:59