Læs dagbog

??

En side i dagbogen ""
Skrevet af Kosmiskkaos 9. oktober 2017 09:50

Livet - det siger mig efterhånden mindre og mindre. (Hvem har fundet på det?) Jeg forstår ikke, hvad jeg skal være her for... Men jeg ved godt, at det er mig, der skal sige livet noget, hjælpe mit og andres på vej, give det nuancer. Jeg føler mig blot så tom hver dag, når jeg står op. Og overskud er der ikke meget af - til håbet, glæden og troen. (Hvem har fundet på de begreber?)

---

Bibelen ligger slidt & solidt
i natbordsskuffen sort som en panter
et eventyrligt smykkeskrin med ord
der funkler ligesom diamanter

C. V. Jørgensen: Hotel Halleluja

Kommentarer fra andre brugere

Ja du ved det godt og føler det slet ikke indeni. du ved sikkert heller ikke hvor meget du betyder for andre., for det er jeg helt sikker på at du gør. ja er det ikke mærkligt. men sådan er det sommetider.

Når man ikke kan se eller føle livet, glæden, troen og håbet så tænker jeg at det er fordi jeg er begrænset enten af at være menneske eller af de stoffer mangel på samme der suser rundt i min hjerne . Jeg tænker også på at vi en dag finder ud af hvem der har fundet på livet, på troen, på glæden og håbet.

jeg vil ikke med det jeg skriver, trække dig op med hårene som om jeg ville sige: Kan du så være glad og få håb og liv i kroppen, men jeg ønsker for dig at du får det på et tidspunkt. at du vil mærke lidt til livet og varmen indeni.

Skrevet af Anonym, 10. oktober 2017 10:54