Læs dagbog

Virkelig en skod dag

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 1. februar 2018 17:06

Det har været en rigtig skod dag i dag ... Min veninde skrev til mig i går at man åbenbart SKAL være tilmeldt reeksamen for at beholde sin SU så ja det gjorde jeg så men jeg går jo bare ikke op . Men jeg blev helt træt bare ved tanken ...

Jeg magter bare ikke skolen ... Er gået helt ned kan ingenting .. sov seriøst hele dagen i dag kan ikke klare det ... Jeg er træt og grædefærdig hele tiden det går jo bare ikke .
Ja jeg har bare ingen kræfter ... og skolen starter næste uge ...

Nå men altså jeg er hjemme og jeg hygger mig og jeg vil gå i skole så lidt som muligt sådan bliver det bare .. så må de andre gøre hvad de vil ..

Ja nu venter jeg bare på manden får fri det er godt jeg har ham vi griner rigtig meget af det hele og vi drømmer os langt væk det er skønt .

Sender søde JHN masser af krammer og tak fordi du er min ven her og du forstår mig .
Det betyder rigtig meget i en tid hvor det hele er lidt kaos .. Ja og du har det også skidt kom du herind og så kan vi æde noget lækker kage ha ha .. jeg tror jeg snart vil bage noget måske hvis jeg orker det .
Ja mad og kage er godt når man har det rigtig skidt .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det er tydeligt, at du ikke har det godt. Utroligt hvad sådan et forløb kan gøre, når man bare ikke har det godt i det. Men godt at du skal videre, så du ikke er tvunget til at gå på Uni.

Ja, glem alt om de andre derude, de har jo nok lyst til at gå der, så de vil selvfølgelig være der en del og gå mere op i det, men du kan bare gøre det, du magter uden at tænke på dem.

Dejligt du har din mand at grine med, og at I kan drømmer jer lidt væk. Ja, det hjælper ofte. Det gør jeg også selv.

Hvis du selv bager en kage, så kommer jeg, haha. Ellers må vi bare købe kermitkager (til mig naturligvis) og ... bum, hvad skal vi købe til dig ... brunkager, haha. Ja, og så en masse guf og snask, så skal det nok gå.

Kan du passe godt på dig selv. Det skal nok gå, ikke. Du skal overleve det her semester, men du må gøre det på din egen måde. Jeg sender dig mange varme tanker! Stort knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 1. februar 2018 18:07