Læs dagbog

Skole ....

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 1. februar 2019 15:27

Ja skolen starter igen på Mandag ... Ja jeg har ikke noget overskud .. Jo vil gerne skolen men det er alt det udenoms drama ting jeg ikke gider.. Tøsefnidder og pladder ... men at sige fra er svært men jeg vil simpelthen bare flytte lige så stille hvis de skal fjolle igen .

Jeg har også en plan .. at tage mange noter især om bøger og hvor det står og så starte tidligt med at læse op .. Ja for det her semester er både mundtligt og skriftlig eksamen og det skal jeg øve mig på .

Nå men altså jeg skal jo bare afsted på Mandag ... Ja hvad kan jeg sige ... godt der kun er 3 dage med skole inden vinterferien.

Er jo også derfor jeg havde det såå skidt i går.
Ja og i dag skulle jeg op og hente en pakke for manden med batterier til opladning så skulle jo ud igen. Men jeg var hurtigt hjemme og jeg har set netflix i dag det var godt .

Ja overvejer at snakke med vores studievejleder om hvordan jeg har det .. og alt det med den sidste eksamen og alt det der.
Bare for at få lidt respons fra en der ikke er så tæt på mig .

Ja ellers sker der jo ikke så meget .. manden har sent fri først omkring kl 19 den stakkel. Men han tager mad med hjem det er lækkert.
Ja han er sq dejlig.

Sender søde JHN masser af krammer og Fredagskage jeg har købt lidt fra bageren bare en lille ting he he .
Jeg håber du har det godt og du ikke stresser for meget over larm og vægt og alt det andet.

Ja i går var en skod dag men i dag er lidt bedre jeg er bare træt og jeg sover rigtig meget .
Ja stresser over skolen også fordi de ligger så meget pres på os for at præstere og være *på* hele tiden .. og der er bare nogen i klassen der går alt for meget op i det og bruger dage og timer på at sidde og læse og det kan jeg bare ikke ...

Men nu er det weekend og der er dømt hygge og afslapning .. pas nu rigtig godt på dig selv og jeg håber du er ok også med det sår du har der skal ordnes jeg sender dig bare alle de bedste tanker og husk skemaer kan også være gode .. og youtube og spil er hyggeligt og afslappende he he .
Knus til dig min ven.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det må være svært med skolen, for du vil den jo gerne, men du orker bare ikke alt det, der følger med. Det forstår jeg så godt. Men jeg synes, du takler det godt og har en god plan. Jeg håber, du vil finde energi til at læse op tidligt, så du er forberedt på begge eksamener. Ja, og så må du flytte dig fra uroen, hvis det bliver for meget. Er der ikke en god plads med nogle seriøse mennesker, du kan sidde ved siden af?

Jeg håber, du ellers har haft en god dag og hygget dig og slappet af. Jeg ved, det er svært at skulle i skole igen, men du klarer de tre dage, og så har du ferie, det bliver godt.

Dejligt at manden tager mad med hjem. :) Ja, og dejligt at I passer på hinanden.

Jeg har spist kage og slik i dag. :) Ja, hvad skal jeg sige, haha.

Det må være svært for dig at skulle tænke så meget på skolen, men jeg håber, du kan slappe af i weekenden uden alt for mange tanker. Nogle gange kan man også bare køre sig selv helt op, det kender jeg fra mig selv. Men vi kan også bare bekymre os for meget, ikke. Jeg håber, du vil hygge dig i stedet!

Du får mange tanker og en masse varme knus fra jhn og pas nu på dig selv, min søde ven!

Skrevet af JHN1, 1. februar 2019 18:02