Læs dagbog

Mandag morgen

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 1. oktober 2018 06:49

Jaaa gaaabb nu er det Mandag morgen og skolen venter i dag ... Åh ja .. Jeg sidder og lader min skolecomputer op og prøver på at vågne her .
Skal mødes med min veninde og følges ad i skolen det er fint nok jeg håber hun er i godt humør .. Ja jeg gider bare ikke drama og problemer ...
Nå men ellers sker der jo ikke så meget manden er taget på arbejde og han var træt i morges klart nok når vækkeuret ringer kl 4 efter en god lang ferie .

Men nu skal jeg pakke taske og gøre klar til at komme afsted .. ud i det kolde vejr ha ha godt jeg har købt en god efterårsjakke .

Sender søde JHN masser af krammer håber du har det godt og passer på dig selv i dag .
Jeg sender dig noget lækker kage du kan hygge med det er jo lidt koldt udenfor og så må der jo kage og lidt lækkert til at holde varmen .
Pas på dig selv i dag min ven og husk at nyde livet og du er jo en superstjerne .

Kommentarer fra andre brugere

Godmorgen Mælken

Og god dag i skolen i dag! Sejt at du er oppe og klar til at komme af sted, når du har været sløj. Jeg håber, det vil blive en god dag uden problemer. Ja, helst en stille morgen sammen med veninden. :)

Jeg synes også, det ser koldt ud. Jeg gad ikke smide dynen og stå op, men sådan er det ofte, synes jeg. :)

Kan du have det godt, og du får masser af kage og krammere tilbage. Du er også en stor superstjerne. :) Mange tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 1. oktober 2018 06:58