Læs dagbog

Det var godt

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 1. december 2018 16:51

Jeg har jo igennem længere tid været meget generet af polakkerne ovre på den anden side . Ja alt deres røg og larm og alt det der .
Men !! .. i dag mødte manden en dame der bor nede i stuen .
Han fik snakket med hende om alt det skrald der ligger på området her hvor vi bor det er altså slemt . Papkrus og skodder fra smøger og slikpapir og alt muligt .. det er fandme ulækkert .
Der kom også en fra bestyrelsen en sød dame vi tit snakker med .

Manden fik en rigtig god snak med dem om det med at polakkerne altid står ude på svalegangen og snakker i mobil og ryger og at de kan stå og se lige ind i vores lejlighed så vi intet privatliv har med mindre vi lukker vinduet og trækker gardinerne for .. og seriøst de er så ligeglade med det hele det er jo ikke dem der skal samle skrald op eller vedligeholde noget de er jo bare lejere .

Han fik også fortalt om alt rodet nede i kælderen .. tror det er nogen af de nye der lige er flyttet ind der har ødelagt en reol og har stillet møbler ned i mellemgangen så vi ikke kan komme ind i vores kælderrum . Det kan jo ikke være rigtigt .

Men hende fra bestyrelsen sagde at nu holder de møde i næste uge og hun nok skulle tage de ting op på mødet . Hun sagde også vores nabo ikke er så aktiv i bestyrelsen han har det ikke så godt åbenbart . Han står så mere for det praktiske og økonomiske .

Nå men det var jo fedt at manden kunne snakke med nogen der faktisk forstår os .. og at det bliver taget seriøst .. vi er en lille ejerforening og den skal ikke ødelægges af at folk lejer deres lejligheder ud .

Pyha det var dejligt at skrive om det her . Kan jo ikke sige noget til min mor som vi skal besøge i morgen ha ha … Men så vidt jeg ved så kører togene til tiden i morgen og det er jo fedt nok .

Ja og A skrev til mig i går .. at hende i hendes familie der er syg åbenbart snart dør … øh ja hvad skulle jeg lige sige til det ?? .

Nå men nu vil jeg julehygge lidt med manden og spise noget god mad er sulten .

Sender søde JHN masser af krammer og alt det juleslik der kan være i dine skuffer ha ha lige det du har lyst til . Ja jeg håber du slapper lidt af i dag og hygger og naboerne ikke larmer for meget .
Ja jeg var hos frisøren i går og det var fint nok men der var mange kunder og jeg blev lidt stresset det plejer jeg ellers ikke øv øv men altså det blev klippet og det var jeg jo glad for .
Men pas nu godt på dig selv søde ven og jeg skal tænke på dig i morgen når jeg skal op til min mor og æde masser af julemad og juleslik he he … Kram og tanker til dig

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Hvor godt med sådan en snak! Så håber jeg virkelig, at det hjælper noget. Ja, det er bare så vigtigt at blive taget alvorligt og blive set. Jeg er glad for, manden fik taget den snak. Så sker der forhåbentlig noget snart! Ja, det er da ærgerligt, at I i ejerforeningen skal have problemer, fordi andre lejer deres lejlighed ud. Det skal jo ikke ligge jer til last. Det er træls, at det skal være sådan. Jeg håber, der sker noget!

Det er også en skam, at du ikke kan snakke med din mor om sådan noget. Du må låne min mor, for hun ville være lidt modsat din mor og nærmest dyrke det, haha. Ja, lidt balance, ikke. Nej, det er synd for dig, at din mor ikke forstår det. :/ Men godt at du kan komme ud med det andre steder.

Jeg har set en julekalender i dag og skal se en til i aften, haha. Så ja, det kan være i stedet for dans. :)

Men jeg kan ikke spise mere slik i dag, jeg har lige børstet tænder, jeg er helt proppet, haha. Men ellers kan jeg jo lægge det på lager, haha.

Æv at du blev stresset hos frisøren, ja sådan kan det godt være, når der er mange kunder. Men nu er du fin. :)

Kan du have en god dag hos din mor i morgen! Mange tanker og en kæmpe chokolade-brunkage-krammer fra jhn :)

Skrevet af JHN1, 1. december 2018 18:08