Læs dagbog

Søge uddannelse

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 2. februar 2018 15:50

Ja min veninde skrev til mig i morges at NU er der åbent for at søge ind på 3K for os der søger ind på kvote 2 . Jeg vil nok også søge ind på læreruddannelsen bare som en back up HVIS jeg nu ikke kommer ind på 3K . Men hold nu op hvor føles det godt at søge ind selvom det var lidt svært med alt det man skal udfylde af skemaer ha ha .

Ja og nu er det weekend og jeg sidder og venter på manden kommer hjem . Han har travlt det har han lige skrevet .. øv stakkels søde skat .Nå men vi skal bare hygge i weekenden.

Nu vil jeg bare se lidt tv og vente på han kommer hjem . Det bliver godt at hygge lidt og slappe af .

Sender søde JHN masser af kage og guf til weekenden . Ja godt vi har hinanden og depnet og kage ha ha .. Ja det skal nok gå det hele og jeg håber du får en weekend uden larmende rygende naboer og folk der hoster he he ... Ja lad os æde kage til vi revner .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Uha, det er spændende! Jeg håber og krydser alt, hvad jeg har for, at du kommer ind. Har du ikke også karaktererne til det? Men ja, godt at have en plan B, hvis nu ikke. Men jeg tror på, at du kommer ind. Jeg kan mærke det og se det for mig. :) Rigtig meget held og lykke, min ven!!!!!!!!

Åh, din mand arbejder da meget, men jeg håber, han snart kommer hjem, så I kan holde weekend sammen.

Jeg sidder med hørebøffer, fordi underboerne har datteren på besøg, og hun har sådan en skinger stemme. :) Men ellers har de "bare" rumsteret rundt i dag, og ja, det bliver jeg også irriteret over, men det ligger hos mig, det er mig, der er sart.

Jeg har ædt meget i dag, men er heldigvis ikke revnet endnu, haha. Men tak for guf, jeg tager imod alt, især kermitkager!!

Du får også lige noget guf. Det bedste blandede slik fra Føtex, mmmm det er bare godt, haha.

Kan du passe godt på dig selv og pøj pøj med ansøgningen! Jeg hepper og håber! Mange tanker og stort kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 2. februar 2018 17:38