Læs dagbog

Mega stressende

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 2. oktober 2018 07:07

Det var en hård dag i skolen i går ..
Nå men det startede fint nok og jeg mødte min veninde i bussen som jeg plejer .. Ja det var da hyggeligt nok og vi snakkede om lidt af hvert ..
Vi var begge to lidt trætte og vi snakkede om vores kristendomskundskabslærer .. han er fin nok men man kan godt mærke han er teolog ha ha .

Nå men så starede undervisningen og det gik fint nok og jeg fik taget mange noter på computeren så det var jo ok .
Men efter frokostpausen blev det sq lidt stresset og der var bare ingen rigtig struktur på tingene.
Først fik vi lidt mere gennemgang af Gammel testamente og så fandt vores lærer lige pludselig ud af at vi skulle lave gruppearbejde sådan helt spontant . Så brugte vi lang tid på at lave grupper og så skulle vi skrive om de vigtigste ting i GT ok .. Men jeg sad mere eller mindre alene med det de andre gik bare ud og røg og hentede kaffe ikke lige så fedt ... Nå men vi det jo afleveret .

Så gennemgik han noget af det vi afleverede vi havde jo mere eller mindre skrevet de samme ting i alle grupperne .
Så skulle vi så IGEN i grupper og læse noget fra Salmernes bøger .. og det var som om han slet ikke vidste hvordan han skulle fordele os i grupperne og vi fik ikke rigtig at vide hvad det egentlig var vi skulle undersøge vi skulle bare læse nogen salmer .. Ej men altså .. og så skulle han bruge tid på at tælle og dele os op i nye grupper .. og så brugte min gruppe lang tid på at finde et sted hvor vi kunne sidde og snakke .. og vi endte på en trappe hvor folk vader op og ned .. Ej men altså det var så stressende og jeg blev næsten helt dårlig .. og vi nåede dårligt nok at gennemgå tingene fordi undervisningen var ved at være slut .

Ja og så omkring 15 minutter før vi havde fri så fortalte han at vi skulle lave en opgave på Onsdag (hvor vi har skemafri) .. EJ SERIØST ??? ... Ja og hvordan skulle vi nu lige dele os op i grupper for vi har jo ikke fået studiegrupper i nu dem får vi måske i dag ja jeg ved det ikke ..
Så sagde min veninde at vi kunne skrive om Jobs bog .. nå ja fint nok .. men altså jeg var så træt på det tidspunkt kunne slet ikke overse mere og han gik langt over tiden hvor vi faktisk havde fri .. og folk gik bare fordi nogen altså skulle nå bus og tog hjem ...

Men jeg har aftalt med min veninde at jeg skriver om det herhjemme på Onsdag og så går vi ikke i skole .. vi skal jo også have lidt fri og nå at læse .. seriøst vi har omkring 200 sider for til hver gang ha ha ... ej jeg er bare helt smadret lige nu .

Nå men jeg ved godt jeg brokker mig meget i dag ha ha men det må jeg godt jeg var bare totalt smadret i går da jeg kom hjem og bussen var også lige en ½ time forsinket .. ej altså ... Nå men jeg håber i dag bliver bedre der skal vi have kommunikation .

Sender søde JHN masser af kage og krammer skal vi ikke bare lige stikke lidt af fra alt det stress ude i verden ?? ha ha .. Jeg håber du har det godt og 1000 tak for din hilsen i går er virkelig ked af jeg ikke nåede at skrive til dig men jeg var så dårlig da jeg kom hjem i går .
Men jeg tænker på dig og ved du hepper på mig og jeg håber i dag bliver en bedre dag end i går tak fordi du altid lytter søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det lyder da som en stressende dag. Jeg har altid hadet gruppearbejde, både fordi jeg ikke følte mig god nok, men også fordi (som du siger), der går lang tid med planlægning af det - lave grupper, hvor skal vi sidde osv. Ja, stressende.

Jeg håber da, at i dag går bedre, min ven. Flot at du stadig kommer af sted i hvert fald, selvom det er hårdt. Jeg synes ikke, du brokker dig!

Ja, du eller I må da arbejde hjemme i morgen så, det sker der vel ikke noget ved, bare I får lavet opgaven.

Det er hårdt at starte op på noget nyt, men jeg håber, det bliver bedre med tiden. Måske skal I også lige lære hinanden at kende, altså lærerne og jer.

Ja, jeg hepper meget på dig og tænker på dig! :)

Jeg vil gerne besøge dig i din lydisolerede og stressfri boble, ja så kan vi spise kage og snakke og sladre og glemme alt stress. :) Kan du passe på dig selv, og jeg håber, du har det bedre i dag. Mange tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 2. oktober 2018 12:06