Læs dagbog

Ej hold nu op

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 3. januar 2018 11:23

Farcen omkring eksamen fortsætter ha ha .. men seriøst jeg gider ikke mere .. Jeg vil bare møde op og så prøve og gætte lidt her og der ..
Ja for i går kiggede jeg da i bibelen og sådan noget og sad og skrev lidt og på nogen strips jeg satte i bogen sådan ligesom bogmærker eller noget ... MEN !!!! Det må vi da ikke ha ha ... jo vi må godt have strips i bibelen men der må da ikke stå noget på dem ... Så nu kan jeg lave det hele om igen ... Men har sq lidt svært ved at motivere mig ... de er åbenbart meget bange for vi har noget som helst der minder om noter med .. Ja vi skal huske ALT .. ALT... det er jo latterligt det kan ikke lade sig gøre .. Så nej jeg står af og tager bare min bibel og min computer med på Fredag ... Og skifter lige de der strips .. mere bliver det ikke til ... gider ikke mere ...

Ja JHN du har ret .. det er ens *stolthed* og det pres man føler fra de andre der er på spil .. Men ja jeg smider det her skod skoleår væk .. har det også sådan at ja jeg skal have to fag nu her men jeg gider ikke gå ud og købe bøger eller noget .. vil bare overleve .. kan ikke mere ...
Jeg kom så ikke ud i dag men jeg hygger mig bare .. skal se lidt tv og spise noget kage tror jeg . Er bare træt .
Sender dig masser af kage og fred og ro og hygge og noget godt i tvet . Tak fordi du er så sød og tak fordi du er dig .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det bliver da svært med den eksamen, men når du ikke skal bruge den til noget, så gør det måske ikke så meget. Jeg ved ikke, om du skal bestå for at få SU, men så kan du måske tage den igen? Ja, det er meget, I skal kunne, og det er da også underligt, at I slet ikke må tage noter med, men jeg håber da, du klarer det. Jeg synes, du er god nok lige meget hvad. :)

Ja, det ville selvfølgelig være noget andet, hvis du skulle fortsætte med studiet, men så ved jeg også, at du havde gjort meget mere ved det, for du plejer jo at læse mere op til en eksamen, det kan jeg da huske, men når du ikke skal bruge det, så er det klart, at motivationen mangler. Det er forståeligt nok.

Jeg håber, det går godt, når du først er der! Ja, jeg forstår godt det med, at det også handler om et pres fra de andre. Men husk du skal bare være tilfreds selv, du skal ikke tænke på de andre. De må klare deres eksamen, som de nu kan, og de skal jo bruge det til noget, så de går sikkert mere op i det, men det behøver du jo ikke. Men jo, jeg forstår det godt.

Jeg hepper på dig og sender dig kage og slik og sodavand og Ringenes Herre, til når du er færdig. Selv tak fordi du er dig. :)

Mange tanker og en stor krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 3. januar 2018 18:57