Læs dagbog

Mange krav

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 3. februar 2019 17:11

Ja skolen starter i morgen ... suk .. jeg orker det næsten ikke .
Men .. jeg har en plan næsten .. ha ha ...
Ja der er meget der skal læses men jeg har bare det problem .. jeg har for det første rigtig svært ved at forstå alle de ting vi læser og for det andet glemmer jeg det rigtig hurtigt igen ...

Jeg bliver bare stresset af alle de forventninger og krav jeg stiller til mig selv ... ja og alle andres forventninger til mig .
Jeg har IKKE råd til at købe for 3000 kroner bøger hvert semester og jeg kan IKKE bruge flere timer om dagen på at sidde og læse det kan min koncentration slet ikke klare .

Nej jeg vil læse lidt på de ting jeg kan overse og så vil jeg komme til alle timerne med mindre jeg er meget meget syg eller der er sket noget ... Ja må bare koncentere mig om mig selv og ikke om alle andre . Jeg ved også jeg får jo noget ud af at komme og bare sidde og lytte .. og tage noter .. og høre på de andre der ved en masse ...

Ja vil faktisk skrive sådan en *plan* til mig selv ... Ville have lavet den i dag men orkede det ikke så laver den måske i morgen i skolen eller noget ...

Nå men nu skal jeg snart se lidt tv med manden og spise lidt ... Ja og oplade min skolecomputer og alt det der .

Sender søde JHN masser af krammer og varme tanker i en svær tid. Ja jeg ved hvor svært du har det og du *sidder fast* .. Det er ikke nemt søde ven .

Ja skolen er svær .. både fagligt og så med alt det fnadder omkring mig hele tiden ... Ja du har jo selv prøvet det og kender det jo også fra dit værested når folk larmer og stresser dig.

Men det er godt ja at jeg har min mand og vi kan hygge og slappe af sammen heldigvis

Jeg håber bare du er ok søde ven og passer på dig selv . Ja vi må op igen og prøve at få styr på tingene begge to det er svært men vi har hinanden og depnet det er jo rigtig godt .
Knus til dig

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Åh, men jeg kender bare så godt alle de tanker, du har. Jeg kunne heller ikke læse mange timer om dagen, og jeg kunne heller ikke koncentrere mig eller huske det bagefter. Det er frygtelig frustrerende, jeg ved det! Men du gør alt det bedste, du kan, og det er godt nok, ven! Ja, du har mange forventninger til dig selv, men du må huske på, at du gør det, du kan! Og så må du prøve at glemme de andre, for man kan ikke altid det samme, selvom man går i samme klasse. Du er god nok, husk det!

Ja, det er en god plan at komme til alle timerne, og så må du prøve ikke at fokusere på de andre, der irriterer dig. Koncentrer dig om dig selv, ikke. Super med at skrive sådan en plan ned!

Jeg håber, du får en god dag i morgen!

Ja, godt vi har depnet og hinanden, det skal nok gå, ikke! Jeg sender dig mange tanker og en masse knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 3. februar 2019 19:20