Læs dagbog

Bedre dag

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 3. oktober 2018 09:04

Det var en bedre dag i går helt sikkert . Men stadig lang og hård .. Det er mange timer vi skal sidde og lytte og koncentrere sig .. puha ha ha .
Men Anna vores kommunikationslærer er god til at give pauser og hun havde også et program for dagen det var fedt .
Har brug for struktur .. at der ligesom er en plan for dagen at det ikke bare går op i hat og briller og tilfældigt gruppearbejde .

Men i går gik mine to veninder ind og snakkede med forstanderen som også er vores lærer i pædagogik. Hun er rigtig sød og de fik snakket om det med vores kristendomslærer der var sådan lidt over det hele . Hun har lovet at snakke med ham og allerede i går havde han lagt ting ind til os til vores gruppearbejde som skal laves i dag det var fedt .. de er rigtig søde vores lærere .

Nå men i dag skal jeg lave *gruppearbejde* eller dvs jeg er jo hjemme og jeg skal lave et *resume* af Jobs bog .. jeg laver det hele det er jo lidt svært at dele det op .. Men det er fint nok jeg laver det i dag .
Ja godt jeg er hjemme i dag har lidt ondt i kroppen .. Det var rigtig koldt i går og folk skulle hele tiden lufte ud og åbne vinduer ikke lige så fedt så blev rigtig kold.

Men det er skønt med en fridag i dag .. og ingen stress og i morgen skal vi have pædagogik og der ved jeg der er godt styr på det og vi skal også synge det er hyggeligt .
Men seriøst jeg kan ikke tage mig sammen i dag ha ha ... er træt ..

Men er jo generelt glad for skolen det er jo bare meget nyt det hele og nu skal de sidste ting jo bare lige falde på plads og nu varer det ikke længe før der er efterårsferie det er skønt.

Nå men nu vil jeg snart igang har så meget jeg skal lave i dag selvom jeg mest har lyst til at gå i seng ha ha .

Sender søde JHN masser af kage og det hele .
Ja gruppearbejde er hårdt men jeg prøver så godt jeg kan .. Ja vil ikke give op må bare hænge på og lytte til de andre de fleste er jo rigtig søde og jeg tror jeg kommer i en god studiegruppe det håber jeg på .

Ja kom du herind og få kage .. kage kan løse alle problemer ha ha og jeg lytter også gerne til dig og få grint af verden og alle problemerne ha ha. Ja tænker på dig og håber bare du har det godt og der ikke er for meget stress i dit liv søde ven .

Men jeg må hellere komme igang ellers får jeg ikke lavet noget .. og skal også ud i dag og hæve penge og hvad ved jeg .. Vi ses senere .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Jeg er træt, så du får bare en lille godnathilsen. :) Men jeg er glad for, at du havde en bedre dag. Det skal nok blive godt med skolen. Ja, det lyder til, at det allerede er det, men det skal nok blive endnu bedre, når du kommer mere ind i det. Jeg håber, du fik lavet din opgave i dag. Det er da alligevel en ret stor opgave, lyder det til.

Ja, vi må bare spise kage, til vi dejser om, så skal det nok gå, haha. Kan du nu have en god dag i morgen også og pas godt på dig selv, ikke. Mange tanker og et stort knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 3. oktober 2018 19:29