Læs dagbog

Mega træt

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 3. december 2018 06:43

Det var hyggeligt i går . Ja selvom vi fik en lidt kaotisk start på turen op til mor .
Vi tog lidt tidligt hjemmefra og så bussen ind til Nørreport og det var fint nok .
Men!! på Nørreport så sagde de lige pludselig at vores tog ikke kørte fra Nørreport men Hovedbanen omk 20 minutter . ARGGGG .... Nå men vi måtte vente på et tog og så løbe inde på hovedbanen men vi nåede heldigvis toget .

NÅ men så kom vi til Holbæk og fik toget videre det var fint nok . Ja og så op på kroen og hygge og spise alt for meget lækker julemad . Puha det var godt .
Så tog vi hjem til mor og så på stranden og gå en tur med hundene .
Ja min mors lille hund der er blevet opereret havde det bare så godt og hun ræsede rundt på stranden og fjollede .. Det var dejligt at se og arret på ryggen var pænt og det er nok snart helt væk lille pus ..

Ja det var en hyggelig dag men tiden gik godt nok stærkt . Turen hjem gik rigtig godt vi har fundet ud af at tage en bus til Holbæk og det er dejligt afslappende og så toget videre ind til hovedbanen . Åh ja og så bussen igennem byen og så hjem .. det var en lang tur tager jo omkring 3 timer alt i alt det er lidt hårdt .

Men vi var hjemme omkring kl 20 og kl 21 gik vi i seng og manden stod op kl 4 den stakkel ... Åh ja og jeg skal ud og gøre klar til julevandring ... Jeg orker det ikke jeg er dødtræt og har lidt ondt i hovedet/migræne men jeg tager afsted og så skal jeg bare igennem dagen .
Har lige fået besked om at en fra gruppen ikke kommer øv øv .. men det går nok vi skal jo bare øve i dag og lave scenen nede i kirken ... Håber jeg kan gå tidligt hjem .. magter det ikke i dag .
I morgen skal vi bare opservere det er fint nok ikke så meget stress der ..

Sender søde JHN masser af krammer og tanker og håber du får en dejlig stille dag uden stress og larm .
Jeg ville hellere bare være hjemme i dag og se film og æde kage og gemme mig ha ha men det går bare ikke .
Jeg tænkte på dig i går med alt det lækre slik og kager og alt muligt he he .. ja det ville du godt kunne lide og alt maden og juleguf puha altså . Men jeg sender dig masser af Krammer og sol og varme .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det lyder da som en god dag sammen med din mor og hundene. Ja, selvom det aldrig er rart at skulle være afhængig af offentlig transport med alt, hvad det indebærer. Men godt I nåede det alligevel. Puha, en lang tur, jeg ville være gået død. :) Ja, så måtte I tildigt i seng, det forstår jeg godt. Men bare I har hygget jer og spist masser af god mad. :)


Jeg håber, du har klaret dagen ok, selvom du havde det skidt til morgen. Nu er det snart weekend, haha. Bare vent, pludselig er det fredag, og så vil du tænke tilbage på min hilsen i dag og tænke, "ja jhn fik ret", haha.


Kan du have det rigtig godt, min ven. Jeg gad også godt æde kage, men jeg spiste slik og en stor portion risengrød (eller minutrisengrød), så nu er der lukket, haha. Mange tanker og en stor kage-krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 3. december 2018 19:01