Læs dagbog

Eksamen i morgen

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 4. januar 2018 16:28

Ja så er det i morgen der er skod eksamen ha ha ... Ja det skal bare overståes .. Gider ikke spilde mit liv på den skod eksamen .
Jeg fik skrevet med mine to veninder og vi glæder os bare til at komme langt væk fra den dumme skole .. de arrogante idioter der kun stresser hele tiden ... Ja de fik mig til at slappe helt af det er godt jeg har dem .

Ja i morgen kl 11 så er det jo overstået og består jeg så er det godt og gør jeg ikke er det jo ligemeget . Ja har det bedre i dag og slapper af .

Når vi er færdige så skal vi på cafe og hygge det glæder jeg mig til og så er det weekend og jeg skal se film og slappe af . Så er der jo en hel måned til næste gang jeg skal ud på skolen .

Ja ellers sker der jo ikke så meget .. har været i centeret og hæve penge .. købte en sandwich med hjem og så købte jeg lidt ind til i aften . Ja er bare træt .. virkelig træt ...

Sender søde JHN masser af krammer og kage og slik og lige det du har brug for .. og stille naboer he he .. Ja du har det ikke nemt men du er stadig min søde veninde og ja vi hjælper hinanden her .
Ja kom du herind og så skal jeg voldfodre dig med kage og slik til du revner he he .. Ja vi må grine lidt af det hele ... ellers går det jo galt søde ven . Tak fordi du altid skriver til mig det betyder rigtig meget .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det skal nok gå med den eksamen, og hvis det ikke gør, så skal du jo ikke bruge den til noget. Men jeg håber da, at du klarer det, så du ikke skal tænke på den mere. Jeg hepper på dig i morgen!

Ja, så kan du da fejre det med kage og kakao bagefter, det er bare lækkert og noget at se frem til. Så bliver det hele meget nemmere.

Det lyder lækkert med sandwich. Hvad var det for en? :)

Jeg sender dig rigtig meget held og lykke med i morgen!

Tak for kage og slik og stille naboer. :) De er faktisk rimelig afdæmpede lige nu, så det hjælper, haha. Åh, du må gerne voldfodre mig med kage, det er bare lækkert, haha. Men jeg gider ikke revne, for så skal jeg sys sammen igen, og det gider jeg ikke, haha.

Selv tak fordi du skriver til mig, det værdsætter jeg meget!! Mange tanker til dig og pøj pøj og spyt osv. til i morgen. Krammere fra jhn

Skrevet af JHN1, 4. januar 2018 18:08

Hej Mælken.

Held og lykke med eksamen i dag. Håber det går godt og I får en hyggelig dag med café besøg osv. God weekend :)

Skrevet af Anonym, 5. januar 2018 06:37