Læs dagbog

Nyt semester

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 4. februar 2019 07:13

Ja om lidt så starter et nyt langt semester ...
Jeg er overhovedet ikke vågen og det er mørkt og koldt udenfor .
Men jeg har skrevet en liste til mig selv på min skolecomputer .. at jeg skal huske jeg skal gøre det på MIN måde og jeg skal huske der er ferie om lidt .. Ja og jeg skal huske at vi jo ikke skal have så mange timer kultur trods alt det går nok.

Men jeg gider bare ikke de der kællinger der skal snakke hele tiden jeg håber de holder deres kæft og ellers håber jeg vores lærer siger noget til dem ...

Men ja de holder måske kæft så sidder de jo bare og sender sms til hinanden som små børn ha ha .. ej men jeg vil bare koncentrere mig om mig selv .

Nåå ja så i går så fandt jeg sørme den bog vi skal bruge nu her til kultur på noget der hedder ereolen .. hvor fedt var det lige ?? det hjalp faktisk rigtig meget .. så jeg har lånt den helt gratis og det er skønt .. Ja så jeg vil da sidde og læse lidt i den mens vi har undervisning .. og tage noter .. så jeg har både bogen og den artikel vi skal bruge i dag det er godt selvom jeg ikke har fået læst noget endnu . Men det er gemt og jeg har skrevet det ned hvad vi bruger i dag.

Men nu skal jeg først afsted .... det kræver mange kræfter ... og jeg nyder lige lidt ro manden har været oppe her sammen med mig og nu er han gået på arbejde .. åh jeg elsker ham bare så meget ...

Sender søde JHN masser af krammer og lidt overskud hvis jeg har noget ha ha .. Ja ved hvor skidt du har det men i dag er en ny dag og solen står snart op søde ven .
Vi kan godt og du har mig og du har M og du har mange der holder af dig og hepper på dig.

Ja jeg kan slet ikke koncentrere mig i dag og jeg skal bare overleve ... og hvis det bliver for meget så går jeg lidt udenfor og trækker vejret .. det har jeg ikke gjort så meget før men jeg gør det i dag . Bare ud på gangen eller går på toilettet eller noget .

Jeg håber bare du får en god dag og at det hjælper bare lidt med zoneterapi ellers må du få noget kageterapi sammen med mig ha ha ja jeg ved ikke hvad jeg siger det er morgen og solen er ikke stået op .

Pas nu rigtig godt på dig selv og husk det bliver bedre i dag end i går søde ven .
Knus og tanker fra Mælken

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Jeg har tænkt på dig i dag (også, haha). Jeg læste din dagbog i morges, men havde ikke tid til at skrive der. Men jeg håber, du har haft en god dag.

Ja, det er nemlig vigtigt, at du gør tingene på din måde, og at du fokuserer på dig selv og din egen læring. Og så håber jeg virkelig for dig, at der er andre at snakke med end dem, der bare skaber uro. Det er da rart, når der er nogen, man svinger godt med. Også når der skal laves gruppearbejde, så håber jeg, at du kommer sammen med nogen, du kan med.

Det skal nok gå, og det er fedt, at du har fået lavet en liste, hvor du også husker dig selv på de positive ting.

Dejligt med den bog, så skal du da ikke betale for den. Ja, jeg kan godt huske, hvor dyrt det var, puha. Men du er god til at finde de der alternativer, synes jeg!

Jeg tror ikke, nogen af os har overskud lige nu, haha. Men det er godt, at vi alligevel kan muntre hinanden op. Det hjælper i hvert fald mig meget!

Ja, god idé lige at gå ud og trække vejret, hvis det bliver for meget. Det råd har M også givet mig. "Træk dig lidt, hvis du ikke kan være i det". Det er godt at kunne.


Jeg skal til zoneterapi her om lidt, så det glæder jeg mig til. :) Men kageterapi er også godt, haha.


Kan du passe godt på dig selv, min ven! Mange tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 4. februar 2019 17:12