Læs dagbog

Travlt

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 4. juli 2018 17:55

Hold nu op manden har travlt på arbejdet .. Han fik først fri kl 18:30 i går afstes .. det var lige to timer senere end han plejer .. han havde en bunke han viste mig der var 10 cm høj med certifikater han skulle checke det var ret vildt . Ham han plejer at arbejde sammen med var åbenbart allerede gået kl 14 og så stod min mand bare alene med det hele det kan sq ikke være rigtigt .. Nå men det skulle han snakke med chefen om i dag .

I går skrev han jo også han skulle møde kl 12 i dag og så havde jeg forstået at han havde fri kl 15 ... Men det var åbenbart forkert han har først fri kl 20 !!! Han skulle åbenbart hjælpe i en anden afdeling .. ja hvad ved jeg .
Nå men i morgen skal han møde kl 7 og på Fredag skal han åbne .. ja jeg ser ikke meget til ham i disse dage .

Ja ellers sker der ikke så meget .. jo jeg har været lidt ked af jeg ikke havde et buskort jeg havde valgt ikke at forny det fordi det koster jo mange penge og jeg ikke bruger det så meget her i ferien .. men i dag havde jeg det bare sådan at jeg VILLE have mit buskort så jeg kan komme ud hvis jeg har lyst til det . Så jeg tog op i centeret og fornyede det og det var dejligt . Jeg var også lige inde og købe noget mad og nøjjj jeg havde lyst til at blive i grøntafdelingen for der var dejligt køligt ha ha. Men godt jeg kom lidt ud og fik mit buskort det er fint nok kan jo ikke rigtig undvære det .

Sender søde JHN masser af tanker og fred og ro for dumme larmende naboer der stresser dig . Jeg håber du ikke har alt for ondt i dag og bare har kunnet slappe lidt af og lade din arm komme sig .
Ja vi skal til Bali næste år det bliver super fedt og ja med privat pool og en butler ha ha .
Ja der er lidt ind i mellem med vulkanen sådan er det jo på de øer hvor der er vulkaner men det er bare synd når det går ud over folk og alt det med flyene der ikke kan lande eller komme afsted . Men det går jo nok .

Kom du herind og få noget terapi med kage og masser af grin og hygge tror ikke der findes bedre terapi he he hav det nu godt min søde ven .Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det lyder da hårdt for din mand og også for dig, at han ikke er så meget hjemme. Jeg håber, det hjalp at snakke med chefen, så han ikke skal lave det hele alene.

Det var da dejligt, at du fik fornyet dit buskort. Ellers er du også lidt mere bundet til lejligheden eller nærområdet. Ja, du skal da ud og opleve lidt. Haha, ja der er køligt nogle steder og i nogle supermarkeder. Men det har ellers ikke været så varmt i dag, synes jeg. :)

Det bliver da fantastisk med Bali næste år. I har været der før, ikke. Er det flere gange, I har været der?

Jeg vil gerne i terapi hos dig. Er det dyrt, haha? Eller betaler jeg bare for kagen, haha?

Jeg håber også, du har det godt med din arm og skulder, og at humøret er nogenlunde (eller helst super fantastisk, haha). Kan du også passe på dig selv, min ven. Du får mange krammere og varme (eller kolde, hvis det ikke lyder helt forkert, haha) tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 4. juli 2018 19:17