Læs dagbog

En læsekammerat

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 4. oktober 2017 11:04

Ja det er altså mega hårdt at gå på Uni . Jeg føler mig totalt fortabt i Græsk .. fatter virkelig ikke det vores lærer snakker om .. diateser og modus og hvad ved jeg .. det er sort snak.. og det går bare alt for stærkt .
Jeg har svært nok ved at læse ordene og bogstaverne og alt det grammatik får jeg ikke meget ud af .
Men igår snakkede jeg med en fra bibelkundskab som har det på samme måde som mig der tænker hvordan skal vi nogensinde kunne bestå eksamen eller noget når vi ikke kan følge med . Men det er bare så fedt at der er andre der har det på samme måde som mig . Vi aftalte at vi vil hjælpe hinanden med en opgave vi får i Græsk på Fredag. Det er fedt og jeg håber ikke det er en alt for svær prøve og vi har en uge til at lave den i. Ja godt nok går vi ikke på samme hold men vi har både filosofi og bibelkundskab sammen og vi skal nok finde ud af noget for det er såååå svært at sidde med det alene.

Men jeg har også tænkt noget at hvis det går helt galt vil jeg måske tage græsk om .. men vi skal vist først til eksamen til sommer så lad os lige se tiden an...

Sender en kæmpe krammer til søde JHN. Jeg håber du har det godt søde ven og jeg sender dig sol varme og masser af frøkager. Jeg sidder her på det lokale bibliotek og skal læse i dag ... Tager ikke til filosofi vil hellere bare selv læse og jeg kan ikke være derhjemme da vi er ved at få nye vinduer og det larmer he he og hvis jeg er hjemme så æder jeg bare slik og ser youtube og det går jo ikke .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Dagen er fløjet af sted, så du får bare lige en lille hilsen, inden jeg skal i seng. :) Dejligt hvis du har fundet en at læse og lave opgaver sammen med. Det er jo ofte sådan, at man kan supplere hinanden, og det den ene ikke kan, kan den anden. Så det er da bare super godt.

Nu må du ikke tage sorgerne på forskud. Det kan være, græsk bliver nemmere, så tag det en dag ad gangen, ikke!

Flot at du ikke læser derhjemme, hvor du ved, at der er noget andet, der frister. Du er for sej! :)

Jeg håber, du får en god dag i morgen med gode oplevelser på Uni.

Tak for kermitkager. :)
Kan du passe godt på dig selv og mange tanker og kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 4. oktober 2017 21:39