Læs dagbog

Lidt forladt

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 4. oktober 2018 12:30

Jeg er i skole nu .. sidder og har frokost pause.
Det er en ok dag i dag i går var faktisk lidt hård selvom jeg havde *fri* .
Jeg ville faktisk tage på biblioteket og det gjorde jeg også for at lave opgaven ...men jeg følte mig meget usikker på hvad det var jeg faktisk skulle lave.
Jo jeg vidste jeg skulle lave et resume af Jobs bog men der står også vi skal lave en *forklaring*?? men på hvad ?? .. det aner jeg ikke noget om . Nå men det må vi jo bare finde ud af på Mandag ... eller noget .. Når jeg har fri i dag så holder jeg sq weekend så kan skolen passe sig selv .

Men altså mine *veninder* er gået her i frokostpausen så nu sidder jeg bare alene ... Er sq lidt træt af dem de sidder bare og fniser og fjoller når der er undervisning og jeg synes tit de bare forsvinder i pauserne ... men det må de jo selv om de får jo bare fravær det er ikke mit problem .. Føler mig jo bare lidt forladt ind i mellem .

Men i dag har vi pædagogik og det er fint nok og vi har set klip fra Døde poeters Klub en god film jeg har set for længe siden .Ja og vi lærer en masse ting men jeg må indrømme jeg glæder mig til at holde weekend med god samvittighed .
Vi får åbenbart en opgave i dag men det finder jeg først ud af senere i dag og har lovet at give besked til min veninde så må de jo selv finde ud af at lave det .

Nå men ellers går det jo fint men jeg trænger til at slappe af .. Trænger til noget god mad og hygge og i morgen vil jeg købe lidt kage og hygge mig . Det har jeg fortjent oven på en uge uden fravær ha ha .

Sender søde JHN masser af krammer og kage og hygge . Håber du er ok og at du ikke overanstrenger dig eller noget husk nu at passe godt på dig selv . Nu er det snart Fredag og så kommer der Vild med Dans det er jo godt for dig min søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det er da svært at lave noget, hvis du ikke helt ved, hvad du skal lave. :/ Men du har jo gjort dit bedste ud fra det, du nu vidste, og så kan du jo ikke gøre mere.

Det er lidt ærgerligt med de veninder. Måske er det på et plan meget godt, at de forsvinder uden dig, så de ikke trækker dig med ned, for det lyder ikke som om, de tager det særlig alvorligt. Måske skal du satse på at skave nye venskaber? Ja, jeg ved det ikke, jeg tænker bare lidt højt, men jeg vil jo helst ikke, at du bliver trukket med ned på deres plan. Men det er jo heller ikke så rart at føle sig forladt, som du siger. :/

Åh, "Døde poeters klub", den elsker jeg bare, det er en rigtig god film. Men jeg kender ikke så mange, der synes det samme, haha, så dejligt at du også kan lide den.


Jeg håber, du får en god dag i morgen også. Jeg kan ikke huske, om du skal i skole der, men ellers må du have god weekend og bare få slappet af og ja, spise masser af kage, haha. Jeg vil være meeeeeeeed. Haha.

Kan du passe på dig selv, min ven! Mange tanker til dig og stort knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 4. oktober 2018 17:50