Læs dagbog

Julevandring

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 4. december 2018 06:57

Ja i går fik vi lavet en masse. Vi fik øvet hele stykket ... Og der var nogen der byggede alle vores fine kulisser det var godt . Det eneste minus var at en fra gruppen var syg .. jeg håber bare virkelig han kommer i dag han har ligesom hovedrollen i stykket ... men ellers kan vi *låne* en fra de andres gruppe men alligevel .

I dag er der så den første gruppe der skal ud og julevandre . Det er ikke vores gruppe og vi skal heller ikke give feedback .. vi skal sådan set bare luske rundt i baggrunden så børnene ikke ser os . Vi skal bare gå sammen med vores lærer og kigge på det er fint nok .
I morgen er det så vores tur .. er nervøs men ikke bange .. Har jo mit hold der også er der sammen med mig og jeg skal jo kun være med til de sidste ting .
Jeg har også fået et kostume en lang kjole det er fint nok .. og så et tørklæde og en stav og så skal jeg jo bare sidde og passe mine får.
Jeg skal jo også lige hjælpe med at få de sidste børn klædt på det skal nok gå alt sammen .

Nå men nu kalder skolen jo snart igen igen puha .. Ja og jeg holder mig langt fra A .. hold nu kæft en sur kælling hun bestilte ikke andet i går end at skændes med vores lærer om noget fravær .. Hun løb ud og smækkede med døren .. ej hun er sq et pattebarn undskyld jeg siger det ... Men jeg gider hende ikke og jeg er ikke i gruppe med hende.

Sender søde JHN masser af krammer og kage og juleslik . Jeg håber du hygger dig og ja bare det var Fredag ha ha .. så havde jeg en fridag ... Ja det skal nok blive godt .
Jeg tænker tit på dig og du ville nok grine hvis du så os voksne mennesker i kostumer og det hele he he .. Men det er nu meget hyggeligt og jeg har en rigtig god gruppe .
Ja må fejre det på Fredag med slik og kage .
Husk nu du er super sej og pas nu på dig selv i mørket og kulden he he ...
Knus til dig søde ven

Kommentarer fra andre brugere

Godmorgen Mælken :)

Så skal du snart ud at julevandre. :) Det skal nok blive godt. Ja, så kan I måske få et par fif i dag, inden I selv skal på? Nej, jeg er sikker på, I har styr på det hele. Det skal nok gå rigtig fint i morgen. Jamen, jeg er også sikker på, du ser fantastisk ud i dit kostume, haha. Ja, at I alle gør det. Børnene vil helt sikkert elske det, og det er jo dejligt.

Jeg håber, du får en god dag uden drama fra A. Ja, godt du ikke er i gruppe med hende denne gang.

Jeg skal også snart ud i kulden, og jeg gider ikke. Jeg sidder allerede og fryser lidt, haha. Ja, og kan du også selv passe godt på dig selv ude i mørket!!

Kan du nu have det godt, min ven, og god dag i skolen! Jeg ville aldrig grine af jer, haha, jeg tror, det ser rigtig fint ud. :) Mange tanker og VARME knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 4. december 2018 07:11