Læs dagbog

Prøver at slappe af

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 5. januar 2019 17:05

Ja jeg prøver at slappe af i dag . Jeg følte jeg lavede en hel masse halve ting i går og jeg kunne bare ikke koncentrere mig om noget som helst .
Jo altså jeg kom jo på biblo og jeg fik købt ind og fik en sandwich i centeret .. men hold nu op hvor var der mange mennesker . Men der var også noget reception på rådhuset som ligger lige over for både centeret og biblioteket .. men jeg klarede det heldigvis .

Ja og så kom jeg hjem og spiste lidt og så tv så ikke en film kunne slet ikke koncentrere mig i går . Så gik jeg ind og sov .. sover dårligt om natten lige for tiden tænker alt for meget over alt muligt og jeg nyder at sove lidt når jeg er alene inden manden lige kommer hjem fra arbejde . Ja slapper jo bare af sover ikke rigtig men bare det at ligge i sengen med et tæppe over mig det gør mig godt .

Men i går aftes så lavede jeg miniforårsruller i ovnen . Det er mega nemt 225 grader også 10 minutter .. det var dejligt og smagte også godt de var bare meget varme ha ha .
Vi skal også have dem i aften men jeg laver også noget pasta til .. Ja orker ikke at lave det helt store har virkelig ikke noget overskud lige for tiden .

Det er bare dejligt at manden er hjemme og han ligger på sofaen og ser netflix. Ja og vi hygger os og får snakket om alt muligt forskelligt bla om hvornår vi skal bestille rejsen til Bali . Jeg glæder mig såååå meget til det .

Ja klart skolen ligger og roder i baghovedet hele tiden men jeg kan jo ikke gøre så meget før vi har gennemgået alle de tekniske retningslinjer .. Ja og jeg har jo masser af noter og bøger jeg kan kigge i når vi skal skrive opgaven .

Ja vi går fra til opgaveskrivningen den 17 Januar og så mener jeg vi har en uge til at skrive den i eller 5 skoledage så vidt jeg ved . Men det finder jeg jo mere præsist ud af når vi får opgavevejledning .
Jeg kan se jeg allerede har fået en mail om jeg er tilmeldt eksamen så det er jo fint nok.
Ja men jeg vil jo gøre det så godt jeg kan og jeg vil helst lave det alene for jeg gider ikke A eller de andre der bare fjoller jeg gider det ikke .

Ja jeg føler mig stresset og kan ikke koncentrere mig og jeg er træt og bliver bare ked af det hele tiden ... Har også udslæt igen og det hele .. så overvejer lidt at holde fri på Mandag .. Det er jo mest bare noget om sociale medier ... og jeg kan jo se det hele på intrapol ... Jeg kan godt mærke jeg virkelig skal passe på mig selv lige nu .

Nå men altså i dag hygger jeg og slapper af.
Ja og her om en time så skal jeg lave mad og så nok ind og ligge lidt er træt .

Jeg sender søde JHN alle de bedste tanker.
Uha det lyder som du har haft det skidt med ham brugeren på dit værested .. Ja han lyder slet ikke rar .. skal jeg komme efter ham he he .
Ja tænker på dig og vil bare passe godt på dig er jo glad for du er her .

Nej A har det vist ikke godt .. men jeg gider simpelthen ikke at hun skriger af mig .. der går min grænse bare .. og jeg kan mærke jeg slapper meget mere af når hun ikke er der .
Men gider bare heller ikke skabe drama i klassen .. nå men gider ikke tænke på hende i dag .

Ja måske holder jeg fri på Mandag .. Nu hvor fraværet ikke tæller mere .. ja må se hvad jeg orker . Men jeg tænker på dig søde ven og jeg håber bare du måske finder lidt ro og måske får snakket med M det plejer jo tit at hjælpe dig . Ja jeg roder rundt ha ha .. er forvirret og sulten ... hele tiden ... sådan er det bare .

Men jeg sender dig alle de allerbedste tanker og jeg håber du passer på dig selv min søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Godt du får slappet af og sovet. Ja, det er bare dejligt at sove, haha. Ja, eller bare ligge og hvile. Det gør jeg om morgenen i weekenden. Døser og slapper af, skønt. :)

Åh, jeg kender godt det med at gøre noget halvt, det er så frustrerende. Men du nåede da alligevel noget, synes jeg. Det lyder også lækkert med forårsruller. :) Det har jeg ikke fået i 100 år, kun på restaurant. :) Men det smager godt.

Ja, det bliver da fantastisk med Bali. Jeg håber, det bliver en god tur. Jeg forstår godt, du glæder dig!

Det bliver spændende med opgaven, men det skal nok gå godt. Okay, 5 dage, ja det skal du nok klare, og I får jo hjælp inden da, lyder det til.

Men jeg forstår godt, hvis du ikke lige orker at tage af sted hver dag, hvis det ikke er noget, du sådan skal bruge til noget. Det er nemlig også vigtigt, at du passer på dig selv. Ellers kan du jo slet ikke klare skolen. Det er jo også tegn på, at du stresser, når du får udslæt og sådan noget. Ja, man skal ikke underkende det, for det kan stresse ret meget at studere, og kroppen skal nok sige fra. Godt du lytter!

Ja, men jeg skal bare holde mig fra ham brugeren, han er for irriterende og synes selv, han er så sjov, når han fortæller en sjofel vittighed - igen. Ih ja! Ja, og så må du holde dig lidt fra A, hun lyder godt nok også for viderekomne!

Jeg sender også dig de aller bedste tanker, søde ven. Kan du have det rigtig godt! Det skal nok gå rigtig fint det hele! Mange knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 5. januar 2019 17:22