Læs dagbog

Hård dag

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 5. februar 2019 11:32

Det var en lang hård dag i går ... Ja det var nu meget godt at komme tilbage til skolen igen men det var jo hårdt trods alt.

HELDIGVIS !! ...var der ikke nogen af dem der larmer i går ... Det var helt underligt .. hverken M eller A eller nogen af de andre de plejer at snakke med var der ... Vi var kun 13 i går .
Det kunne sq være fedt hvis det var sådan hver dag ha ha ...

Nå ja jeg kom jo ind på skolen tidligt fordi jeg altid er afsted i god tid .. Så ville jeg gå ind i *vores* klasselokale .. MEN .. der sad en hel klasse der og fik undervisning ha ha ..
Nå men jeg kiggede så på min mobil og vores skema og kunne se vi skulle være i et nyt lokale ... Ja ok samme gang bare i den anden ende end vi plejer at være .. men der var låst da jeg gik derned.

Nå men så gik jeg tilbage til det gamle lokale bare for at fortælle dem der kom at vi skulle i et nyt lokale det var de glade for.
Ja og så kom vores lærer og satte en seddel så alle vidste hvor vi skulle være henne.

Men der var som sagt ikke ret mange i går det var sq meget fedt .. Vi gennemgik så det nye semester og alt det der ... bla bla bla ..
Det var jo fint nok og vi snakkede også eksamen og alt det der .
Ja og vores prøve vi afleverede er der ingen der rigtig ved hvornår vi får tilbage ... Men skal jeg skrive den om så er det fint nok nu har jeg jo lavet det meste .

Ja og så gennemgik vi kulturens historie .. Fordi vi jo har kultur denne her uge ..
Det er spændende nok .

Jeg fik taget en del gode noter i går og skrevet ned om det litteratur vi bruger.
Men må indrømme jeg blev lidt træt efter frokost .. Jeg er bare ikke på toppen ...

Ej men i går da jeg kom hjem var jeg bare helt smadret ... Men jeg hvilede mig lidt og så ventede jeg på manden fik fri.
Åh men han kom først hjem kl 20 ... ej det var en skod dag for ham i går ... for meget arbejde igen .
Så jeg lavede maden i går pitabrød med skinke og lidt pøller .

Men i dag er jeg træt .. jeg hoster rigtig meget øv .. og jeg har feber ... Ja havde det jo også lidt i går og forgårs .. så nu sidder jeg lige her med min te og min treo ha ha.

Ja og A kommer ikke i morgen .. fordi hun skal åbenbart have massage ... så hun *gad* ikke komme i skole bagefter .. ja det tyder sq godt for hende ... hun får fravær igen ha ha godt for hende ..

Ja og vi snakkede også studiegrupper i går .. og vores lærer sagde vi kunne sende hende en mail om vores studiegrupper ... Jeg vil altså melde mig ud af min de kommer jo aldrig og når de endelig er der så gider de kun snakke fyre og makeup og fis og ballade ... Så jeg vil altså skrive jeg hellere vil arbejde alene gider ikke det stress ...

Nå men jeg har jo fri i dag og vil passe lidt på mig selv og så i morgen er der skole igen til kl 15 ligesom i går vi plejer at have fri kl 14 men vi har *øvetimer* efter undervisningen og den blev jeg jo også til i går . Det er fint nok når folk er seriøse.

Jeg håber bare jeg har det bedre i morgen vil ikke have fravær allerede nu her .

Sender søde JHN masser af krammer og kage og tak for dine tanker i går ha ha ... Ja sikke meget jeg skriver i dag .. puha ha ha .

Ja jeg gør tingene på MIN måde og jeg læser ikke noget i dag skal lige passe på mig selv.
Jeg bliver jo nemt stresset og ja så længe jeg er der og tager noter så er jeg glad nok .

Jeg håber din zoneterapi hjælper ellers er jeg klar med kageterapi ha ha ... Ja jeg ved ikke hvad jeg skal sige i dag ha ha er træt oven på en hård dag i går og nu venter der en dag igen i morgen ...
Pas nu godt på dig selv søde ven og igen tak for dine søde tanker .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Haha jeg kan også godt huske på Uni, hvor vi fes rundt til nye lokaler hele tiden. "Sjovt" eller noget, haha. Men godt I fandt ud af det.

Ja, det lyder som en hård dag, men også dejligt at der ikke var så mange. Ja, på de gode dage tænker man, at sådan skulle det altid være. :) Jeg håber, du får mange flere gode dage i dette semester.

Det er godt, hvis du kan få så lidt fravær som muligt og så bare være der og tage noter, så er du da nået langt. Ja, du skal passe på dig selv, det er trods alt det vigtigste.

Jeg tænkte på dig i fitnesscenteret i dag, fordi jeg kørte på cyklen, og det gik langsomt, og så tænkte jeg, at jeg gør mit bedste - ligesom Mælken. Haha. Ja, du var med, og det var hyggeligt. :)

Ja, det er da dejligt meget, du har skrevet i dag, det er hyggeligt at læse om. Det er som at være der slev, du er god til at beskrive.

Jeg krydser stadig fingre for, at du består opgaven!!!!

Jeg håber, du har nydt din fridag og får en god dag i morgen! Kan du have det rigtig godt, min ven, og du får mange krammere og tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 5. februar 2019 17:53