Læs dagbog

Puha det er for svært

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 5. oktober 2017 17:32

Ja jeg har lige set vores første semesterprøve i Græsk .
Ej men seriøst .. jeg kan ikke engang læse de mest simple ord og bogstaver og her skal jeg både bøje og oversætte og det KAN JEG BARE IKKE ... ej bliver bare så stresset af det ...

Jeg har ikke sagt noget til min lærer .. og jeg siger ikke noget i timerne .. synes bare det er uoverskueligt .. Jeg skal snakke med studievejlederen på Onsdag og jeg vil seriøst snakke med dem om at tage kurset om ... jeg kan slet ikke overse det ..
Altså filosofi det er kedeligt men der har vi mange noter og jeg skal nok overleve og bibelkundskab er super fedt og jeg føler mig ret sikker i det ...

Men når græsk gør mig rigtig ked af det og jeg får ondt i maven hver gang så er det bare ikke sjovt .. og jeg føler mig bare helt tabt det er som om vi skal kunne det hele på engang .

Nå men altså jeg må i skole i morgen og se hvad der sker og så er det snart weekend og på Mandag kan jeg snakke med min veninde om problemerne i Græsk .. hun har det jo på samme måde.

Men jeg er bare træt og jeg har haft voldsom mens de sidste par dage og det har ikke hjulpet at tænke på det Græske ha ha .. bliver bare dårlig og stresset ...

Godt det snart er weekend og jeg har min søde mand der støtter mig .

Sender søde JHN masser af kram og tanker og skal vi ikke seriøst bare stikke af og æde kage ... det er det eneste jeg har overskud til lige nu.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det er synd for dig, at du tænker så meget på det græsk, men jeg ved godt, at det er svært at lade være, for det fylder selvfølgelig meget. Men hvorfor tænker du allerede på at tage det om, ven? Vil du ikke først se, om du kan det? Er det for at have et fag mindre lige nu? Jeg håber, du får en god snak med studievejlederen, så du får det lidt bedre. Det er ærgerligt, at du skal gå og tænke så meget på det.

Jeg håber, det vil hjælpe dig at arbejde sammen med hende den anden. Måske kan det gøre det nemmere? Dejligt i hvert fald at de andre fag er gode, eller at bibelkundskab er, og at filosofi kan læses op selv.

Pøj pøj med opgaven i græsk. Jeg håber, I finder ud af det!

Jo, lad os bare æde noget kage, den er jeg med på!
Mange tanker til dig, min ven! Stort knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 5. oktober 2017 19:07