Læs dagbog

Overstået

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 6. januar 2018 10:34

Ja så er eksamen overstået... puha sikke en dag helt seriøst .. Ja stod jo op omkring kl 5:30 og så i bad og pakke taske og det hele .
Så kl 7 tog jeg afsted skulle mødes med pigerne kl 8:30 men ville godt være i god tid .
Var inde på skolen omkring kl 8 og så tændte jeg lige computeren for at se om jeg kunne komme på nettet og det gik fint .

Så kom min veninde og vi sad og snakkede lidt om eksamen og alt muligt og lidt efter kom min anden veninde også . Så gik vi ind i kantinen og sad og snakkede lidt . Min ene veninde havde åbenbart problemer med computeren ... Så vi gik hen til en computermand men det var åbenbart et større problem .. Nå men mig og min veninde gik så op til eksamenslokalet .. Ja hold da op der var mange mennesker. Vi skulle jo så lige checke ind og så aflevere vores mobiler .. fair nok men hvis vi havde et armbåndsur skulle vi også aflevere det ???? ej seriøst ??? de er sq underlige derinde .

Nå men vi sad jo bare og ventede .. både på vores veninde og på at eksamen skulle starte.
Hun kom og så ville jeg bare lige hjælpe hende med at finde der hvor vores eksamensopgave ville komme frem og så kom en af de der idioter der skulle holde øje med os og sagde *pladder pladder i må ikke sidde så tæt på hinanden ... * slap dog af kælling der er 20 minutter til prøven starter og min veninde var ret ked af det fordi der var en der havde generet hende .. en vi har haft problemer med før en rigtig stram kontordulle ... de er fandme så arrogante ude på skolen .

Så startede selve eksamen ... Ja puha 12 sider !!!! og vi havde kun en time til alle spørgsmålene ... der var vist 50 spørgsmål men jeg gjorde det at jeg først svarede på dem jeg vidste var nemme og så kiggede på de andre men svarede vist kun på 30 ... ej det var alt alt for svært ... Nå men nu er det overstået .. og vi skal ikke til eksamen igen derude for vi udskyder jo bare eksamen og ja gider ikke mere ...

Efter eksamen tog vi så ind til byen og gik på cafe det var super hyggeligt men jeg var bare totalt udmattet .. ør i hovedet .. men holder jo meget af mine veninder og vi hyggede os . Vi sad og snakkede om hende kontordamen der flere gange har råbt af min veninde .. seriøst ???? Min veninde ringede ind dagen inden eksamen og spurgte hvor vi skulle være og det gad hun da ikke svare på ... og hun sad bare og svinede min veninde til .. dumme kælling du får sq da penge for at hjælpe os ikke for at svine os til ...
Nå men nu er det slut og vi skal først ind på skolen igen i Februar . Puha sikke en lang smøre jeg skrev der .

Sender søde JHN masser af tanker og jeg vil altid være din ven uanset hvad . Håber virkelig du får en god dag uden larm og stress jeg skal ud og købe slik i dag ha ha og måske en kage skal du have noget med ?? og så skal jeg se film og hygge med manden .
Pas nu rigtig godt på dig selv min ven.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Godt at eksamen er overstået, og du fik da svaret på en del alligevel. Så må vi håbe, at det går godt, og ja, som du siger, ellers kan du udskyde den. Du skal jo ikke bruge den til noget.

Jeg håber, du får slappet lidt af igen, og at du ikke er stresset mere. Jeg kan godt forstå, du var ør i hovedet bagefter, men det lyder alligevel hyggeligt med cafébesøg. Godt du har dine veninder.

Jeg krydser fingre for dig og håber, at det går godt!

Jeg vil meget gerne have kage med, haha. Jeg sidder og overvejer at spise lidt mere slik, haha. Kan du passe på dig selv, min ven. Nu er det overstået, selvom det var med nogle forhindringer. Ja, sådan er det jo ofte, men I klarede det alligevel.

Knus og tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 6. januar 2018 18:46