Læs dagbog

Biblioteket

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 6. januar 2019 10:32

Jeg overvejer lidt at blive hjemme i morgen fra skolen ... Jeg er træt og jeg sover altså virkelig dårligt for tiden .
Jeg synes heller ikke rigtig jeg kan se vi skal noget vigtigt i morgen .. Det er bare noget om indlæg på sociale medier .. og det har vi jo ligesom snakket om sidste gang ..

Jeg orker heller ikke A og M der sidder og glor på fyre på facebook i undervisningen .. Ej men altså det gør man bare ikke .. jeg er der for at lære noget ikke for at sidde og fjante .
Ja jeg kunne jo bare finde et andet sted at sidde men jeg er nu glad for min plads nede bagved. Men måske i det nye semester .. hvem ved .

Jeg overvejer altså at tage på biblo og sidde og læse lidt . Jeg har brug for at læse op på alt det pædagogik .. det jeg skal bruge i min opgave . Der er så mange begreber og jeg overvejer at lave sådan en liste med begreber og forklaringer på dem .
Jeg skal alligevel på biblo for der er kommet en bog som er meget vigtig jeg skal hente.

Nå men i går der hyggede jeg mig faktisk. Manden lå i stuen og så film på netflix og jeg tog min bærbare med i seng og lå og så en hyggelig romantisk film ... Det var skønt og jeg havde hverken brug for slik eller noget ha ha lå bare under tæppet og hyggede mig .
Det var dejligt bare at lukke verden ude og slappe godt af .

I dag skal jeg ikke rigtig noget .. jo skal til bageren og hente morgenmad men ellers skal jeg jo bare være hjemme og slappe af .
Er ikke på toppen har ondt i kroppen så vil nok bare ligge og slappe af i dag .

Sender søde JHN masser af krammer og håber du har det godt i dag .
Ja hold dig langt fra ham den dumme bruger der generer dig .. og jeg skal holde mig fra A .. selvom det er jo er svært nok .. for os begge to .

Ja jeg glæder mig vildt meget til vi skal bestille rejsen . Vi bestiller den nok i Februar selvom vi først skal rejse i November men det er fordi vi skal jo være i god tid for at få de gode værelser på hotellerne plus gode tilbud på flyet . Ja der er meget at tænke på med sådan en rejse .

Ja jeg skal passe på mig selv og det er også derfor jeg overvejer at blive hjemme i morgen eller bare gå på biblo og læse . Jeg magter ikke larm og stress i skolen . Nu tæller fraværet jo heller ikke og jeg har virkelig brug for at læse op på pædagogikken som skal fylde 50 % i vores opgave. Nå men det går nok det hele .

Jeg sender dig bare masser af krammer og lidt slik hvis du ikke har nok ha ha .. og jeg håber du hygger lidt i dag pas på hvis du skal ud det er vist glat for der er frost på bilerne kan jeg se .
Knus fra Mælken

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det lyder da som om, du ville få ligeså meget ud af at læse lidt alene eller gå på biblioteket i morgen, men du må jo lige se, hvordan du har det, og hvad du orker. Det kan nok være svært lige at overskue, hvad der er vigtigst.

Ja, de lyder godt nok ikke for seriøse, og det er klart, at det distraherer dig, men du må prøve at holde fokus, for det er klart, at du er der for at læse. Gad vide, hvorfor de er der?


Ej, hvor lyder det skønt bare at ligge og se film og ikke engang have brug for slik eller noget, haha. Så har det virkelig været hyggeligt. Det er bare dejligt med sådan en stund. Bare slappe af.


Jeg håber, du fandt noget lækkert morgenmad, haha. Ja, jeg spiste også en spandauer her til morgen jo, haha. Det er bare godt. Men måske var du mere fornuftig og købte noget brød. :)


Det lyder da fornuftigt at bestille rejsen i god tid, og så er der også ro på, og I kan bare glæde jer til turen.


Jeg sender også dig en masse gode tanker, og du må også passe godt på dig selv. Her er det ikke glat, men måske det var tidligt til morgen. Men jeg passer også på, for jeg er bange for at falde. :) Søde ven, kan du have det godt! Mange knus fra jhn og god dag til dig!

Skrevet af JHN1, 6. januar 2019 12:20