Læs dagbog

Alt for træt

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 6. februar 2019 06:58

Jeg har det bare skod i dag ... har seriøst kun sovet en time eller to ... Jeg kan ikke .. Men jeg gider heller ikke fravær ... Jeg har bare ondt i halsen

Men jeg har ikke læst noget til i dag .. jeg fik en lang snak med min mor i går .. det gik helt galt i går ... Jeg lagde min sokker ud i køleskabet og jeg hostede og jeg drak bare lidt te og ja det var bare skod i går . Hun siger jeg skal passe på mig selv og det gør jeg også .. Jeg havde det bare rigtig skidt i går .

Jeg var ude og købe ind .. og seriøst noget af det jeg købte smed jeg på gulvet istedet for ned i kurven .. ja men altså ha ha ... Ja og jeg kan slet ikke koncentere mig og jeg snotter og har næseblod .. godt det snart er ferie ... Ja skal passe på jeg ikke går helt ned med stress.

Ja bare i dag og i morgen og jeg vil også bare sidde i klassen og passe mig selv uanset om dem der larmer er der eller ej .. heldigvis siger min lærer til folk at de skal tie stille ha ha ...

Nå men klokken er jo snart syv og jeg sidder bare her og ser youtube og prøver på at vågne skal afsted kvart i 8 ...

Sender sødeste JHN masser af krammer og hyggekage ha ha .. Ja godt vi to har hinanden og depnet og nogen vi stoler på og kan snakke med .

Nååå jeg var med til fitness ha ha ja ok tak for den gratis motion og dejligt at du føler du er med i skolen .. håber du fatter noget af det vi lærer ha ha... ja må prøve at smile lidt af det hele .

Ja jeg håber jeg består opgaven men gør jeg ikke så overlever jeg også nok det . Men tak fordi du hepper på mig ...

Jeg håber du får en god dag og tillykke med din far . Jeg håber du hygger dig lidt og passer godt på dig selv ..
Kram og tanker til dig og os .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Eller godmorgen. :)

Ja, det lyder da til, at du er ukoncentreret og lidt stresset. Sådanne dage har jeg også, hvor jeg gør mærkelige ting. Ja, vi må passe på os selv, det er jo os, der skal gøre det.

Jeg håber, du klarer skolen selvom du har det skidt. Ferien kan måske holde dig oppe. Og god bedring, søde ven!

Ja, du var med til fitness, og jeg forstår ALT, hvad I lærer - eller noget, haha. Godt jeg er færdig med at læse, siger jeg bare!


Tak for tillykke, ja nu må jeg hjem og fejre den gamle mand, haha.

Kan du have en rigtig god dag! Og pas nu på dig selv, ikke. Din mor har ret! Mange tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 6. februar 2019 07:13