Læs dagbog

Weekend

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 6. oktober 2018 08:35

Ja jeg holder weekend .. havde godt nok svært ved at slappe af i går .. Jeg følte det som om jeg pjækkede fra skole selvom vi jo havde fri .. ja svært at forklare det ... Men jeg fik ikke lavet en skid ha ha .. kom ikke engang på biblioteket og hente en bog jeg har bestilt .. Nå men det var dejligt bare at være hjemme og se lidt tv og bare vandre hvileløst rundt ha ha .

Nå men i dag skal jeg på biblo regner jeg med .. Ja skal have hentet den bog .
Jeg så lidt på den opgave vi skal aflevere i pædagogik .... Vi skal skrive om noget vi er gode til noget vi måske kunne undervise i og så bruge den *didaktiske undervisningsmodel* --- uha .. ja jeg må se om jeg kan finde ud af det .
Men det er en frivillig opgave så vidt jeg ved og det er den i kristendomkundskab vist også.

Jeg overvejer mere at bruge efterårsferien der starter på Torsdag til at læse op på de ting jeg ikke har fået læst . Jeg kunne mærke jeg var lidt *tabt* i pædagogik fordi jeg ikke havde bogen men den henter jeg i dag ... Ja må se hvad jeg finder ud af .

Jeg skrev om opgaven til min veninde i går og hun vil ikke lave den men det undrer mig jo ikke ... Ja det må hun jo selv om .. Jeg gider ikke blande mig i om hun laver opgaverne .
Jeg vil bare passe mig selv og læse lidt op på alt det vi har lært ind til nu .

Vi har åbenbart også fået nye studiegrupper igen ... Så nu er jeg i gruppe med mine *veninder* og så 3 andre .. så jeg holder mig nok mest til dem jeg ved der kommer og som gerne vil lave noget . Jeg gider ikke folk der bare skrider midt i det hele . Bliver sq lidt ked af det når mine veninder bare sådan går men de skal bare ikke trække mig med ned. Ja jeg overvejede faktisk at blive væk på Mandag så de kan stå alene med den opgave vi skal fremlægge .. men jeg tager jo nok afsted .

Men jeg må prøve at slappe lidt af i dag og hygge lidt med manden . Ja jeg kan jo ikke gøre så meget lige nu . Jeg har også lidt ondt i halsen og feber og vil gerne være rask til på Mandag ...

Ja og jeg håber polakkerne tager ud i dag .. de har været stille et stykke tid men de sidste par dage har de stået ude på svalegangen igen og de har gæster og de larmer til langt ud på natten åh altså ... fjolser ...

Sender søde JHN masser af krammer og fred og ro i sindet . Jeg håber du hygger dig og at du har fået set lidt vild med dans .
Ellers må du se Døde poeters klub igen hvis du har lyst til det he he .. ej bare sjov .

Ja det er surt med mine *veninder* kan ikke regne med dem udover hvis vi skal på cafe eller hygge udenfor skolen ... Ja jeg prøver også at finde nye venner i klassen er bare svært når jeg er genert . Men jeg har det fint nok selvom de skrider i timerne .

Lad os æde noget lækker kage i dag og glemme alle problemerne selvom det er mega svært tak fordi du er min søde ven her og jeg håber du får en dejlig dag .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det er da dejligt, at der snart er ferie, så du lige kan få læst op, så du bedre kan følge med. Det er da en god idé. Og selvom det er frivillige opgaver, er det måske meget godt at skrive dem alligevel for at få en føling af, hvad det hele går ud på, eller hvad man skal sige. Ja, dine veninder må jo selv om, hvad de gør.

Jeg håber, det kommer til at fungere med studiegrupperne, så du ikke skal føle dig alene med opgaverne, eller hvad I nu skal lave. Ja, hold dig til dem, der tager det seriøst.

Ha, det kunne ellers være godt at lade veninderne stå alene med skidtet på mandag. :) Men nej, jeg kan godt følge dig i, at det vil du ikke. Så kunne de ellers lære det. :)

Jeg håber, du får slappet af i weekenden, og at de dumme polakker lader dig være i fred. :/

Ja, lad os spise kage og se tv og bare slappe af. Jeg har spist slik, så det står ud af ørerne, haha.

Ærgerligt med veninderne der kun gider det sjove, men flot af dig, at du ikke går ned på deres niveau. Jeg håber, du vil få skabt kontakt til nogle andre også, så du ikke er så udsat, hvis veninderne svigter. Husk at du jo også har skabt kontakt til dem på et tidspunkt, eller de til dig måske, så det kan jo lade sig gøre. Men jeg kender det godt!

Selv tak fordi du er min ven! Kan du passe på dig selv og mange tanker og kram til dig fra jhn

Skrevet af JHN1, 6. oktober 2018 14:17