Læs dagbog

Anderledes dag

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 6. november 2018 18:01

Det var godt nok en anderledes dag i skolen i dag . Vi skulle jo have Dramapædagogik og ja det fik vi skam også ha ha .
Vi fik en skuespiller ud der hedder Troels en rigtig krøllebølle ha ha han var sjov og sød .

Nå men først skulle vi stå i ring og råbe OIIIIII meget meget højt og lave alle mulige sjove fagter og lege og det var sjovt men virkelig krævende for vi skulle være *på* hele tiden og følge med og se hvem der pegede på hvem og ja det er svært at forklare men vi fik grint rigtig meget og råbt rigtig højt .

Ja og så havde vi så en lille pause mens der var morgenmesse . Ja så gik jeg ud og trak vejret lidt .. Så skulle vi så lege nye lege .. hvor vi gik rundt i kirken først bare for os selv og så skulle vi *hilse* på hinanden først med et nik og så skulle vi gnide næser med hinanden og knæ og skuldre og hvad ved jeg ha ha .. mega grænseoverskridende og jeg gjorde det kun med dem jeg kender godt ha ha ha ha .
Ej det er svært at forklare og vi skulle også løbe rundt og lege *kongens efterfølger * og det forgik også i løb det kunne jeg bare ikke klare så jeg satte mig ned . Ja puha behøver ikke fitness skal bare have dramapædagogik fik godt nok varmen og der var rigtig varmt inde i kirken .
Men efter frokost sad vi så og snakkede kropssprog og hvor meget vores ubevidste handlinger afslører os det var sjovt og vi skulle *sidde forkert* på en stol og synge Peter edderkop forkert ha ha ej sjov dag helt klart bedre end at sidde og høre på en tør lærer ...

Ja nu er jeg bare træt og i morgen skal vi igen have dramapædagogik .. pyhhaaa .

Sender søde JHN masser af kage og krammer håber du har haft en dejlig dag og passer godt på dig selv .. Ja jeg har ikke så meget at sige i dag er lidt småsmadret nu .
Men tænker på dig og ja du siger jeg bare kaster mig ud i det vi laver i skolen det har du ret i ha ha .. det er nu meget sjovt og hvis vi ikke har lyst til at være med så er det også helt ok vi bare kigger på .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det lyder da som en anderledes dag. Jeg ville have fundet det meget svært, så hatten af for at du kaster dig ud i det. Det kan godt være svært at forklare bagefter, hvad det egentlig gik ud på, men det lyder til, at du har haft det sjovt. :)

Jeg er også træt og har hovedpine, så jeg har heller ikke så meget at sige. :) Men jeg synes, du er sej! Kan du have det rigtig godt, min ven. Mange tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 6. november 2018 19:07