Læs dagbog

Afslapning

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 6. december 2017 10:52

Ja jeg slappede af i går .. hele dagen .. Jeg var slet ikke ude i går det var rigtig dejligt tror jeg havde brug for det . Ja jeg magter bare ikke noget i disse dage og hvis mine veninder vil i skole i morgen så siger jeg nok fra .. gider ikke mere skole der er jo kun en uge tilbage og jeg har jo ikke lært noget som helst. Vi skal jo også mødes igen på Mandag det er meget bedre.

Men i dag skal jeg til frisøren det er skønt. Ja og så skal jeg lige på apoteket og jeg skal også købe lidt ind. Det går nok .

I går havde manden fået en julegave fra arbejdet . En kæmpe kasse med alt muligt lækkert krydderi og sennep og skærebrædt og alt muligt . Det sagde han vi kunne give til mor i julegave så behøver jeg ikke bruge penge på at købe noget ha ha fedt nok han er såååå sød jeg elsker ham virkelig . Så jeg har intet julestress det har jeg jo heller ikke brug for nu ha ha .

Sender søde JHN masser af krammer og tanker . Kom du herind og få noget kage og så kan vi sidde og grine af alle de stressede mennesker ude i byen he he ... Ja jeg har ikke så meget at sige har ikke det store overskud lige nu men det kender du jo godt min søde ven . Pas godt på dig selv .


Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det er dejligt med afslapning og blive ladet op. Jeg håber, det var godt for dig. Det bliver da dejligt med ferie. Hvornår er græsk eksamen? Kan I nå at få snakket nok om det, tænker du? Er du ved godt mod?

Jeg håber, det var rart hos frisøren. :)

Haha griner, så var der lige en gave til mor der. Det er da smart. :) Jeg vil også give en et tørklæde, jeg engang har vundet, men ikke selv vil bruge. Det kan man da ligeså godt i stedet for at lade det ligge. Så det er da bare dejligt, at I har en gratis gave der, haha.

Kan du også passe godt på dig selv, min ven. Jeg håber for dig, at du får det meget bedre næste år med en ny skole og forhåbentlig flere gode medstuderende end du har nu!

Mange tanker og en stor krammer og mange brunkager fra jhn

Skrevet af JHN1, 6. december 2017 19:34