Læs dagbog

Ren hygge

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 7. januar 2018 16:56

Ja jeg slapper af .. var i centeret i går og købe lidt slik det var fint nok men dur bare ikke til et mega overfyldt center .
Manden slapper af på sofaen og ser netflix det er skønt .

I går skrev min veninde hun havde rettet nogen ting i vores Græsk Eksamen så jeg skulle lige ind og sende den igen .. men nu er det slut det er sidste dag i dag for aflevering og så skal jeg aldrig tænke på det mere det er skønt .

Ja nu er der jo *ferie* til starten af Februar det er bare fedt .. og i Marts kan vi søge ind på 3K . Det er dejligt og vi kan udsætte eksamen til August og til den tid er vi jo nok væk fra skolen. Ja men den tid den sorg .. gider ikke mere .

Manden giver MCD mad i aften ha ha han er så sød .. ja er bare totalt udmattet oven på den skide eksamen ...

Sender søde JHN masser af kram og jeg tænkte på dig i dag da der var en mand ovre hos bageren der købte 4 frøkager ha ha .. det var sjovt .. håber du har haft en god stille dag uden nabolarm .
Ja jeg tænker på dig når jeg sidder her og æder slik jeg er totalt usund i dag .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Dejligt at du får slappet af oven på eksamen. Det har du da også fortjent. Nej, jeg er heller ikke til sådan overfyldte steder, men når man vil have slik, så må man igennem det, haha.

Så kan du endelig få den græsk eksamen ud af hovedet. Ja, det er da dejligt, at I søger ind på den anden uddannelse, og så bliver det ikke aktuelt med at skulle til re-eksamen, hvis det skulle ende der. Fedt hvis du bare kan vinke farvel til Uni og ikke skulle tænke mere på det. Det bliver spændende med det nye sted. Jeg håber, det er bedre for dig. Ja, og også for dine veninder.

Haha griner, 4 kermitkager? Det kunne have været mig, haha. Det rækker lige til en weekend, haha. Ja, bare det var mig, haha. Jeg er også usund i dag og sidder lige nu og spiser popcorn. :)

Kan du have det godt og nyde din ferie!
Mange tanker og krammere fra jhn

Skrevet af JHN1, 7. januar 2018 17:05