Læs dagbog

Bliver hjemme

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 7. januar 2019 09:34

Jeg bliver hjemme i dag .. jeg magter ikke skolen magter dårligt nok at stå ud af sengen.

Er seriøst bange for jeg er ved at gå ned med stress . Sover rigtig dårligt og kan ikke koncentrere mig og lige nu virker den der skide opgave uoverskuelig ...
Alt det med pædagogikkens handlingsproblemer og alt det der .. Men jeg kan se at ham der har skrevet den bog vi bruger også har skrevet andre bøger og måske kunne jeg tage på biblo enten i dag eller i morgen og kigge på dem ...

Ja jeg føler mit hoved koger i dag .. ved godt det bliver meget nemmere når jeg først sidder og læser og alt det der men det er så svært at komme igang .. Det der med hvor skal jeg starte og hvor skal jeg slutte og bla bla masser af undskyldninger . Ja og jeg gider ikke A ... hun skal bare ikke skrige af mig jeg ved godt hun har det svært men det er ikke min skyld ...

Nå men ellers går det jo meget godt . Ja sover bare rigtig dårligt og ja og jeg kan ikke huske noget og jeg gør kun ting halvt ha ha.
Men altså jeg hygger mig herhjemme og ja nu er det rigtig længe siden de larmende skide polakker har været hjemme ha ha . Der er EN polak hjemme men han kommer slet ikke ud han ryger vist ikke det er skønt .

Ej ja jeg ved ikke jeg har mest lyst til at blive hjemme i dag .. og så bare kigge lidt på tingene det er også svært at gøre noget inden vi rigtig går igang .
Ja håber på vores lærer ligger et eksempel på en opgave op her en af dagene så jeg kan kigge lidt på den ...

Men jeg vil smide mig over i sofaen tænde for tvet og så kigge lidt på det skide pædagogik måske ... Ja og ellers går det nok jeg finder jo altid en løsning .

Sender sødeste JHN masser af krammer og kage med sukker og snask og alt muligt godt.
Ja hvorfor er M og A på skolen jeg ved det ikke altså M kan godt være ret seriøs men hun hopper tit med på vognen hos A .. men der er jo bare altid nogen i en klasse der ikke er seriøse .

Ja det er skønt at ligge og se film og bare drømme sig væk .. måske gør jeg også det i dag ha ha ... ved ikke helt endnu .

Jeg køber altid franskbrød om morgnen i weekenderne det er det manden bedst kan lide og det mætter jo også godt .

Ja vi bestiller i god tid så vi kan få de gode suiter og alt det der og privat butler og egen pool og det hele he he .. det er så fedt manden har jo styr på det hele .

Pas på når du skal ud søde ven og jeg smider ham den dumme bruger i skammekrogen så han ikke stresser dig mere he he og jeg sender dig masser af mums kage .. uhhh nu får jeg selv lyst til kage ha ha ..
Men du er min superstjerne og det er så fedt vi har hinanden her og kan læsse af og blive forstået .. for der er ikke mange der forstår hvordan det er at have det svært med livet og det hele .
Knus og blinkende lygter fra Mælken

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det kan godt lyde som om, du er stresset, så du skal passe på dig selv, ikke. Godt du bliver hjemme, når det ikke er nødvendigt at tage af sted. Men det er jo også svært, for med mindre du evt. kan blive sygemeldt, så skal opgaven jo skrives. Ja, jeg ved ikke, hvad du kan gøre, andet end at tage det i dit eget tempo og så gøre det så godt, du kan.

Ja, det kan være virkelig svært at overskue, hvor man skal starte og slutte. Men får I ikke lidt hjælp til det, eller kunne du måske bede om den hjælp? For det er jo ikke meningen, at du skal stresse sådan over det.

Jeg håber, du finder ud af det, og uden at A og M distraherer dig. Skal I skrive derhjemme? Ja, rigtig meget pøj pøj med det, når det starter.


Det er godt, du også kan slappe lidt af, når du er hjemme, men det er ikke rart ikke at kunne sove og alt det. Ja, jeg ved ikke, hvad jeg kan råde dig til, men pas på dig selv i hvert fald!


Uha, franskbrød, mm. Haha. Jeg spiser boller. :)

Det bliver da fantastisk med den ferie, wauw det lyder godt. :) :)


Ja, masser af kage, masser af snask, masser af sukker, så kører det, og så klarer vi dumme opgaver og dumme brugere.


Kan du nu have det rigtig godt, søde ven. Jeg er her, og du skal bare læsse af, hvis det hjælper. Bare jeg kunne hjælpe dig. :) Pas på dig selv, hører du! Mange tanker og store knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 7. januar 2019 12:34