Læs dagbog

forvirret

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 7. februar 2018 14:27

Jeg var i skole i går .. hold nu op det var hårdt selvom det *kun* var to timer . Jeg blev bare rimelig forvirret . Altså vores lærer virker meget sød og alt det der men jeg kunne ikke rigtig finde hoved og hale i det hun snakkede om .
Vores fag er åbenbart vigtigt men alligevel ikke og vi har ikke en grundbog på dansk den er på engelsk og så viste hun en masse bøger der ikke hørte til pensum og nogen var vist gode og andre var ikke ... Ej det var altså forvirrende og så sagde hun ja det er jo et problem i ikke har haft latin endnu ... øhh ok ... og det var første gang hun underviste i det her fag selvom hun har arbejdet med det i mange år ...

Nå men jeg har jo ike tænkt mig at komme der ret meget til undervisningen .. og jeg kan jo ikke gå til eksamen i faget før jeg har bestået bibelkundskab og filosofi .. så det er jo nemt nok men får det bare virkelig dårligt af at gå ude på den skod skole .
På Fredag skal vi have etik og religionsfilosofi og det er 3 timer men som mig og min veninde snakkede om så går vi da bare i pausen og tager på cafe i stedet for ha ha .

Ja og sjovt nok på vej hjem så mødte jeg min anden veninde hun havde været ude på læreruddannelsen og virkede rigtig glad for det . Men det er bare slet ikke noget for mig jeg vil søge ind på 3K og så måske en anden uddanelse men jeg skal til noget uddannelses messe i Marts og så må jeg se om jeg kan finde noget der ha ha .
Ja heldigvis vil to af mine veninder også gerne ind der som første priotet.

Ja og så i morgen holder jeg skolefri for der har jeg fødselsdag ... Ja vil hygge hjemme skal ikke noget særligt måske ud og købe en kage eller noget men får jo ikke gæster i morgen . På Lørdag skal jeg ud og spise med min mor det er fint nok .

Ja skolen er VIRKELIG skod og jeg vil nok tage til lægen næste uge skal bare have bestilt en tid .. bare så jeg har noget hvis nu der sker et eller andet med min SU .. ja og så bare for at snakke lidt om det hele .

Sender sødeste JHN mange varme tanker jeg håber du er ok . Sender dig et kæmpe stykke lagkage mmmm med snask ... og jeg synes stadig du er sej du sendte bogen ind og ja der skal måske redigeres noget men du kan godt jeg ved det jeg tror på dig for du er en superstjerne søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det kan være ret forvirrende, det kan jeg også godt huske. Men godt at du bare kan tænke, at du jo ikke skal bruge det til noget, så går det måske nemmere.

Jeg håber, det kommer til at gå godt med at søge ind på 3K. Hvornår er det nu, man skal søge? Nå ja, du skrev, at du kunne søge nu på kvote 2, ikke?

Ja, det er da en god ide at snakke med lægen, så du kan "bevise", at du faktisk ikke har det godt, hvis der bliver noget. Du må skynde dig at bestille en tid. Måske er han også mere lydhør nu, hvor du kommer igen, så du måske kan få noget hjælp. Det er da værd at prøve.

Nå ja, der står også "Mælken" i min kalender i morgen, haha. Jeg må have skrevet det ned sidste år, og så har jeg overført det til min nye kalender, haha. Det er hyggeligt. Jeg håber, du får en god dag. Også på lørdag, det bliver forhåbentlig hyggeligt.

Tak, ja det er fint nok med bogen, jeg må bare prøve igen. :) Kan du nu passe godt på dig selv. Det skal nok gå alt sammen, det siger min mor altid, så det passer nok, haha. Mange tanker og kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 7. februar 2018 18:02