Læs dagbog

Snart ferie eller hvad ??

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 7. februar 2019 07:13

Ja i eftermiddag efter skolen så er der ferie .. nååå nej det er der jo ikke .. ha ha . Ja i går sad vi og fik undervisning og så vidste vi at hun i dag ville give os en opgave vi skulle lave i *ferien* ... Så spurgte vi hende jo ind til det og så fortalte hun at hun ville have vi skal lave en *feltopgave* altså noget hvor vi skal ud i byen og opservere folk. Ej hold nu op .. vi må sq også slappe lidt af .. og jeg skal være i gruppe med A hvor glad er jeg lige for det ?? ha ha .. ej men vi laver nok ikke opgaven i ferien men efter måske ...

Ja A kommer nok i dag .. ej jeg er sq lidt øv for jeg ved bare hvor negativ hun kan være nogengange .. og nu har hun jo ikke været der de andre gange ... Det var bare så hyggeligt i går i skolen faktisk .. vi var kun 10 ha ha ... det er lidt sjovt ... Men vores lærer undrer sig også over det .. Men tror mange er trætte oven på den eksamen.
Ja jeg snakkede med en om det med eksamen og vi var enige om vi slet ikke havde fået nok vejledning især til kommunikation og kristendom .. kun en eller to gange undervisning om det vi skulle skrive om ...

Nå men nu kalder skolen snart .. og jeg glæder mig bare til vi får fri kl 14 ... er dødtræt men skal bare overleve i dag .

Jeg sender søde JHN masser af krammer og lidt lækker guf eller noget ...
Dejligt du var med i skolen ha ha fattede du hø af det vi snakkede om ?? .. nå ikke ??
Ej men godt vi har depnet og kan hygge lidt her og slappe af .

Jeg håber bare du har det godt og at de dumme naboer ikke larmer i dag .. det må de bare ikke ha ha .. ja jeg er mega overtræt og jeg vrøvler nok men om et par timer så har jeg ferie eller noget .

Pas nu godt på dig selv i dag og husk du er en superstjerne og bliver det hele for surt så tænk på Mælken der står i hjørnet og vinker og danser he he .
Knus til dig min ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, du skriver tidligt, men jeg er sent på den, haha. Men bedre sent end aldrig og alt det der. :)

Jeg håber, du får en god ferie, selvom du skal tænke på en opgave også. Observere folk? Spændende … eller hvad, haha. Du må komme og observere mig, haha. Ja, jeg håber bare, du får tid til at holde ferie også, men forhåbentlig er det kun en lille opgave.

Ej, og du skal skrive sammen med A?? Hm ja. Jeg håber, hun er seriøs omkring det så! Ja, det lyder hyggeligt, når I ikke er så mange der, bare det altid kunne være sådan så.

Nu kan du slappe af lidt, og det bliver godt. Jeg håber, du vil nyde det! Og at opgaven går super hurtigt, hvis I vælger at skrive den i ferien!


Nej, jeg fatter nada, når jeg er med dig i skole. Næste gang venter jeg ude på gangen, haha. Jeg er glad for, jeg ikke skal læse mere, mit hoved ville ikke kunne klare det. :) Jeg respekterer dig rigtig meget, fordi du klarer det så flot!

Jeg håber, det var en god dag, og kan du nu passe rigtig godt på dig selv. Du er også en superstjerne, og vi klarer det hele sammen. Jeg tænker på en dansende Mælken, og så bliver jeg i godt humør, men hvad skal vi finde på til dig, haha? Jeg kan jo ikke danse, haha. En dansende jhn lyder godt nok heller ikke ligeså sjovt, haha.


Mange tanker og knus til dig fra jhn (som står stille)

Skrevet af JHN1, 7. februar 2019 18:03